Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
otto1
tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Szia!
Sem ATI, sem NVIDIA driverrel soha semmi gondom nem volt.
Eddig 6970-el nyomultam, most egy hete GTX660-asom van.Lehet csak úgy érzem, de a 6970-es gyorsabb volt az új játékokban.
Tudom a neves teszt oldalak szerint nem így van.
Mondjuk kizárólag a fogyasztás és a terhelés alatti hang csökkentése volt a célom, azt elértem. -
szasanyi
félisten
Üdv srácok!
"Elnyűttem" két 7950 kártyát, most kipróbálnék egy Keplert. Sajna a 670-ek horror áron mennek még mindig, így egy Gigabyte GTX 660-Ti (GV-N66TOC-2GD) kártyára esett a választás ami sztem jó áron van (új, 63k).
Ha vannak tapasztalatok, esetleg problémák röviden osszátok már meg vele pls!
Ja, és NV oldalon driver ügyben mi a helyzet? AMD-ék elég nagyot léptek előre így azzal nem volt gondom, de igazából a korábbi NV driverekkel (GTX560-Ti) sem. -
marcusa
addikt
-
fsb1000
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Akkor tényleg 3-5 éves játékokkal kell játszani... azért csak csinálok pár tesztet.
Egyik tesztoldalon találtam Frame Time Varience grafikont, ami beszédesebb mint a Freme Time ha a stutteringet vizsgáljuk. Kár hogy nincs már ATI kártyám, biztos jól kijöne a különbség.
Kb. ahogy itt: [link] -
ricshard444
veterán
Mindenkinél így van.
A programok 6-s szériánál nem az effektívet írják, hanem a DDR órajelet ergo a valós dupláját.
GPU-Z-nél a Boost órajel pedig mint mondtam csak a kötelező Boost lépcsőt írja ki, onnan már a GPU-tól függ, hogy képes e túlszárnyalni, mert a program nem lát bele a GPU-ba meddig bírja Boost-olni magát, és az is programfüggő, kvázi nincs állandó maximum órajel. Értsd: Egyik játékban 1175 másikban pedig 1200 -
lowzor
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Azt vágom, de az MSI AB 3005-öt ír. Boost-os 7950-nél pontosan kitudta írni a core clock-ot, tehát kétlem, hogy nem lehet pontosan kiíratni. Valami bug van itt a háttérben.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Ööö izééé... Most akkor pl. FC3-ban GTX660-al el lehet érni az átlag 60fps-t FHD-ban normál beállításokkal vagy nem?
Az NVIDIA szerint igen:

Crysis 3-mal meg a GTX680 is küszködik:

-
fsb1000
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Akkor hülye kérdést tettem fel....
-
fsb1000
nagyúr
válasz
csabika0001
üzenetére
Úgy látom itt is komoly problémák vannak a Vsync hatásának értelmezésével.
Bocs... de az "oldscool" fórumban hasonló a téma és rácsodálkoztam, hogy vajon egy forrásból származnak ezek a dolgok vagy sem.*******************************
Más: Fura kérdés de melyik játék az ahol a FHD-ban a GTX660 még kevés, de a GTX680 már normál vagy magas beállításokkal is eléri a 60 fps-t. (ha ezt a 60fps-t lehet tekinteni valamilyen határnak)
Most kerül a gépembe egy GTX660 SLI és kéne valami ami igazolja, hogy nem felesleges a 2 VGA. -
lowzor
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Memóriát meg 3005 mhz-re írja, aztán 1500-on megy

-
lowzor
veterán
válasz
csabika0001
üzenetére
Vagy egy házat/ kocsit/ repülőt. Akkor már talán meggondolnám, hogy 660Ti-t, vagy 7950-et veszek-e

-
-
csabika0001
senior tag
Majd olyan lesz mint a Gálvölgyi Show-ba adnak mellé egy távirányítót, lovat, aranygyűrűt ha most veszed

-
ja, én is pont ezt néztem nemrég - 50%-os árkülönbség a 15-20% teljesítményért. ez még a high-endben sem megszokott, nemhogy a középkategóriában...
@3066: igen, khm.... ismerek ilyet
de még úgy sem jobb ár / teljesítményben 
@3067: a legtöbb cégnél a top line árbevétel az Isten. ha a profitból telik, sokkal inkább engednek be extra költségeket, mint hogy árat csökkentsenek.
-
lowzor
veterán
Mindegy, nézem a dolog jó oldalát
Legalább kipróbálom milyen egy NV, mert 8 éve nem volt.Csak ne 1 hónap múlva utalják vissza a vételárat...
-
csabika0001
senior tag
Anno én is 660TI-t akartam aztán kicsit pofátlanul magas áron lett volna.
Egyébként nekem tettszik a zöld oldal is eddig csak ATI/AMD volt azt hiszem Radeon7000/7500 majd 9600XT(ez még most is megvan
Egy HD4850 es majd 2db 5830 Xtreme majd megint 4850
Most pedig itt a 660-as igazából ez is tettszik. -
lowzor
veterán
válasz
csabika0001
üzenetére
Nem kuncsorgunk
Én amúgyis eladtam volna, mert a 7950 híve vagyok. A Nvidia-ra felőlem rárohadhat az egész 660Ti készlet 85k-ér. Nem rossz, hogy 15-20%-al erősebb, mint a 660, de 30k-val drágább. -
csabika0001
senior tag
Nem semmi kuncsorogtok 660TI után

A sima már nem is jó
-
lowzor
veterán
marcusa:
Te 660Ti-t kaptál?
Az én csomagomban sima 660 volt
Felhívtam őket, állítóag hétfőn küldenek érte futárt és majd hozzák a 660 ti- helyette 
Komolyan mondom ez 1 vicc.
Mindenki nézze meg a csomagot, aki 59k-ér rendelt 660ti-t, mielőtt átveszi!
-
Zjunior
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Értem!
Akkor fullra nem tudom mi legyen..
-
ricshard444
veterán
válasz
Zjunior
üzenetére
F1, MMO-knál az átlag fps nem volt megfelelő
A többinél pedig ingadozó volt az fps az előző Q9450-hez képest, szögezzük le, hogy 1100T-ről van szó ami 4GHz-n futott a Q9450 pedig 3500-nPélda is legyen:
F1 ment 40-55fps-el sok ellenfél mellett, i7-el pedig ugyanitt 70-110-el.
-
Zjunior
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Mit szívtál vele??
Vacilálok Amd vs Intel...
Iponba 51k most az Msi 660gtx
-
lowzor
veterán
Na srácok most figyeljetek:
Ma hívtak az Aqua-tól, hogy holnap hozzák az 59k(!)-ba kerülő MSI GTX 660 Ti-t
és még kupon is lesz hozzá. Visszavonok minden rosszat, amit az Aqua-ról mondtam. -
válasz
ricshard444
üzenetére
Szerencsére pedig ez a jövő

-
válasz
ricshard444
üzenetére
-
marcusa
addikt
Tegnap vagy tegnap előtt kis időre felkerült egy MSI 660ti az Aqua oldalára 59k-ért, ma már 80k... Megrendeltem arra számítva, hogy úgyse tudják majd teljesíteni a megrendelést, erre most jött az email, hogy átvehetem...

(#3037) Maquuu A preset-et állítsd csak Extreme-re, minden mást hagyj változatlanul, ez a felbontást is beállítja 1600*900-ra, így össze tudod hasonlítani a fentebb linkeltekkel

-
Maquuu
tag
Sziasztok. Van különbség ha a Heavent monitoron vagy tv-n futtatom?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
csabika0001
üzenetére
Már hogyne lenne. Nélküle megy a cucc 55-60 az átlaggal. Vsyncel leigazítja 30ra ami már bőven nem látszik folyamatosnak. Amúgy a vsync lényege, mint nevéből adódik vertikális szinkronizáció, ami annyit tesz, hogy egymás utáni két képet összeszinkronizál, ezáltal nem engedve szétcsúszni azokat. Általában emiatt 30ra, jobb esetben 60ra limitálja a képkockát. Szerintem eléggé beleszól a szaggatásba.

-
marcusa
addikt
válasz
csabika0001
üzenetére
Ez nem egészen így van, nem csak lekorlátozza, hanem a képfrissítéshez igazítja, és így okozhat kisebb akadozást...
(#3026) joysefke Legtöbb helyen elég lesz, de biztos lesz olyan hely, ahol kevés. Crysis 2-3-ban már nagyon kevés lenne.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
joysefke
üzenetére
Attól függ mennyire vagy allergás a kisebb szaggatásokra. Az én konfigommal is le kellett vennem a vsyncet (amúgy minden maxon volt) és néha számomra voltak olyan részek ahol kicsit berángattam. De tényleg csak kevés helyen minimális ideig. Nameg én azt szeretem ha folyik a kép. Pocilimit valószínű lesz, de jobb esetben nem vészes. Crysis inkább vga-t szereti. (bár anno nekem nagyon sokat lendült a játék 9600gt alatt mikor athlon 2 magról phenom 4re váltottam)
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Pentium G850 (2 mag, Sandy Bridge 2,9 GHz, no turbo, no HT, kb mint egy félbevágott i5) mellett van Giga 660OC-m, 4Giga RAM rársaságában.
A kérdés az lenne, hogy a Crysis Warheadnek ez a konfig elegendő FULL HD minden maxon, vagy esetleg a proci kevés lesz neki?
Már régebben megvettem a játékot, de most a VGA upgrade után igazán szeretném kipróbálni...
üdv
J. -
Henker2
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Szeretjük, ha valaki átáll a sötét oldalról!

-
tom 007
tag
Üdv mindenkinek!
Tegnaptól vagyok tulaja egy MSI TF III GTX 660 kártyának.A tapasztalataim igen jók a hűtés
tényleg nagyon jó és halk egyszóval minden rendben.
Amiért kérdezeknék: Benchmarkokban próbálva a Boost 1163 Mhz-ig is felhúzza az órajelet a
GPU-Z szerint 1098 Mhz-ig mehetne illetve a FC 3-ba játszva sokszor még az alap órajelet sem éri el/1033Mhz/ hanem 890-980 Mhz körűl alakul.
Ennek igy kell müködnie tehát a Boost játékokban alapórajel alá is húzhatja az órajelet? -
ricshard444
veterán
válasz
csabika0001
üzenetére
Az új FX procik szálankénti teljesítménye még mindig gyöszös az Intel cuccaihoz képest így mondhatni igen. Megéri egy i5/i7, X6-ról váltottam és tudom milyen az FX is, mióta Intelre visszatértem nem akarok AMD-t

-
csabika0001
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
És csak drága intel procikkal érhetem el a kívánt hatást ?

-
JoolsNOS
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Szerintem heavenben nem nagyon szól bele a proci. Valaki itt linkelt q8400 vs 3770k és semmi különbség. Nálam sincs semmi különbség 3400 és 4200 közt.
-
ricshard444
veterán
válasz
csabika0001
üzenetére
Sajnos igen
-
JoolsNOS
veterán
válasz
csabika0001
üzenetére
Mármint a driver miatt, vagy a tuning miatt?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
csabika0001
üzenetére
Nemhiszem. Csak úgy oda vannak küldve

(#3005) Ernest.: próbáld felrakni a legújabb codec packot.
-
JoolsNOS
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Zotac Geforce RTX 3060 Ti twin edge LHR nVidia 8GB videokártya
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT - PCROLL Webáruház
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 2TB, 1TB, 512GB SSD 27% ÁFÁS
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja, és NV oldalon driver ügyben mi a helyzet? AMD-ék elég nagyot léptek előre így azzal nem volt gondom, de igazából a korábbi NV driverekkel (GTX560-Ti) sem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Legalább kipróbálom milyen egy NV, mert 8 éve nem volt.

Felhívtam őket, állítóag hétfőn küldenek érte futárt és majd hozzák a 660 ti- helyette