Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Épp ez az, hogy nem két év múlva kopik.
Az érvrendszereddel egyetértek, ezért is adnak el annyi Amilot. A nagyobb HDD, gyorsabb proci, több RAM, és főleg az erősebb VGA alapján a nem rendszeres notebookhasználó userek 80%-a ezeket választja. Aztán jönnek a panaszok, meg a problémák. Aztán kitapasztalják, hogy mire van szükségük. Sokan közülük még így is úgy döntenek, hogy ez a fontosabb szempont a megbízhatósággal és a minőséggel szemben.
Az első saját notim egy Sony Vaio volt mobil Athlonnal és Gef Go 420-szal.
Közben elkezdtem cégnél is használni őket (Dellt, HP-t, Compaq-ot), azóta business class gépeim vannak csak. A mostani cégemnél a manager gépek IBM T-k és X-ek, a termelésben pedig Armadákat és Evokat nyúznak a kevésbé szerencsések. A szerencsésebbek már ott is Thinkpadet, bár a soros port hiányával szívnak eleget. A Portége-ek első hullámát tavaly, a másikat idén selejtezték le. Egyet sikerült szereznem közülük, P2 Celeron 300MHz, de összerakottságban nem állna meg mellette egy most 2 éves konszumer noti. Biztos vagyok benne, hogy te sem véletlenül döntöttél a Lifebook mellett - bár gondolom céges gép.
p -
''Miért nem versenyezhet az összerakásban?
A Csing Csung Csong az Inventecnél roszabbul dolgozik, mint Kou Ja Ling a Quantánál a délelőtti műszakban?''
Ne legyel mar alnaiv. Nyilvan a dolog nem a gyartasnal dol el, hanem ott, amikor a gazdasagi osztaly kiszamolja, hogy mennyi penzbol kell kijonnie a gepnek, meg ott, amikor a mernokok megtervezik.
Nyilvanvalo, hogy egy olcso anyagokbol osszerakott, sebteben osszefercelt gep az kevesbe lesz jo, mint egy igenyes anyagokbol gyartott, gondosan megtervezett modell. -
tkazmer
addikt
Az összerakást, és a felhasznált anyagokat(pl a ház), meg a terméktámogatást. Ezekben egyértelműen nem versenyezhet egy hp/ibm/dell trióból származó géppel.
Pl van olyan, akinek 2 hónap múlva pixelhibás lett a kijelzője, többen lecserélték stb(úgyértem rossz volt, és emiatt). Vajon miért van azt, h uazt a procit, vga-t ők sokkal olcsóbban adják? -
erebus
tag
Üdv!
Írnál még pár részletet is hozzá? Pl. chipset, mem-típus, hogy oszlik meg az a 15'', USB-k száma, videokari stb. stb. Mailt is írhatsz.
Ja igen: ez is sulinetben lenne? Jó lenne az a 60 ezer vissza ..
Vagy ez lenne az a gép?
http://www.notebook.hu/notebook/fusi/amilo_a/amilo_a7645_04
[Szerkesztve] -
szijartg
őstag
énis inkább Intel párti vagyok.
azért köszi...
de most már elegem lett, és már asszem tovább nem keresgélek. megtaláltam a számomra a legideálisabbat. és igaz nem sulinetben, meg egy kicsit drágább, de már több mint másfél hónapja notit keresek. belefáradtam...
itt a kiszemelt áldozat:
Bővebben: link
Aktív témák
- Dell XPS 9570 - i5-8300H, 15" Full HD, 1 TB HDD, 32 GB RAM
- MSI Bravo 15 C7VF Gamer laptop
- DELL Latitude E7440 Ultrabook i5/8 GB RAM/128 GB SSD/Full HD érintőképernyő
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4
- Lenovo LOQ - Jótállás & Garancia- Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 512GB SSD / 44GB DDR5 /Notebook táska
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az érvrendszereddel egyetértek, ezért is adnak el annyi Amilot. A nagyobb HDD, gyorsabb proci, több RAM, és főleg az erősebb VGA alapján a nem rendszeres notebookhasználó userek 80%-a ezeket választja. Aztán jönnek a panaszok, meg a problémák. Aztán kitapasztalják, hogy mire van szükségük. Sokan közülük még így is úgy döntenek, hogy ez a fontosabb szempont a megbízhatósággal és a minőséggel szemben.

A Photoshopban lesz végre helyem pakolgatni az eszköztárat.