Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
hpszi
tag
Koránt sem olyan rózsás a helyzet, mint képzeltem a notebook.hu weblapja alapján.
Csak néhány gép van Sulinetre is azok közül amik a weben Sulinet alá vannak linkelve.
De azért mégiscsak van egy Dell 3 év garival, meg még egy-két aranyosság. Úgy láttam, hogy az eladó sem volt pontosan tisztában, hogy melyik is van Sulinetre és melyik nincs, így együtt böngésztük az OEM számot (amiből állítólag kiderül).
Javukra legyen mondva, hogy 2h előtt néhány perccel estem be szombaton (amikor 2h-ig vannak nyitva) és már pakoltak el, de minden gépet bekapcsoltak nekem, készségesen segítettek - mintha tényleg el akarnának adni valamit. Ezt Magyarországon még nem nagyon tapasztaltam.
Sajnos az Usanotebook már tényleg zárva volt mire odaértem. -
Shadowfax
addikt
Valóban elírták - végigböngészgettem az IBM oldalát, de csak az új Z sorozatban lesz 15'4'' TFT. (egészen pontosan a Z60m típus).
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- DOOM - The Dark Ages
- Bittorrent topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ThinkPad X1 Yoga Gen 8, 14"-os, fullos konfiggal rendelkező üzleti notebook. Hibátlan, szinte új.
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 1000GB 1 év gar
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Endgame Gear gamer egerek /XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete)/
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

mint hozzám