Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Van egy ilyen fusi a családban. De nekem a fényes kijelző nagyon nem jön be. Ráadásul nagyon horpad a csuklótámasza.
Szerintem meg az egyetlen Alba amiért megéri. Nem véletlen, hogy itt is nagyon jól vélekedtek róla a PH!-n, és külföldön is. A Clevo egyik legjobban sikerült modelje. -
hpszi
tag
Na pont erre gondoltam én is, hogy lehet azt a ventillátort szabályozni, nem csak kapcsolgatni 2-3 fokozatban.
Ezzel egy kicsit meg is nyugtattál, mert nem azt mondom, hogy nem menjen a ventillátor, hanem azt, hogy ne halljam
és főleg ne úgy menjen, hogy fél percenként teljes gőzre kapcsol, majd leáll -
hpszi
tag
Hát amíg van WLAN (pl. a reptéren, vasútállomáson, kávézóban), addig azzal, de amikor az elmúlik, akkor GPRS-el, vagy valamelyik gyorsabb változatával (EDGE, UMTS).
Igazából azt szerettem volna mondani, hogy lefoglal egy (ha nem az egyetlen) picimic kártyahelyet + ki is lóg eléggé. -
--=Gefi=--
tag
Ezek az adatok átlagos használat mellett születtek? Mert ha igen, akkor egy nagy dilemmámat oldanád meg

Nem akarnék 250K-t kifizetni egy Dothan procis notiért, mert Celeron M-eset megkapom Sulinetben 200K körül, és ha a kedvezményt levonod az 100K-s különbség.
Szóval az általad írt noti az Celeronos, és érdekelne, hogy milyen mértékű használatnál sikerült mérni ezt a 3óra 10percet (ill. 4órát)? -
Shadowfax
addikt
Nem, nem drága. Nagyon jó kis vétel.
De közben valamely fórumos kolléga felhívta a figyelmemet egy még jobb R50e-s sulinet ajánlatra: [link]
Ez egy IBM. Sokkal strapabíróbb, mint bármely más gép. Bár szerintem a Te ASUSod is megérte, csak legfeljebb jobban kell kímélni.
Mondjuk nekem a nagy álmom egy IBM T42-es, de az sohanap lesz sunyinetben.
-
zsééééé
csendes tag
Messze vagyok Zegerszegtől.
Egyre sürgetőbb a dolog, de nem igazán tudok dönteni, bár már körvonalazódik a dolog. Lehetséges, hogy nov.-dec. elején még csökkennek az árak? (vagy bővül a választék?)
Más:
Az a hír járja, hogy jövőre csak komplett szgépeket lehet venni Sulinet-ben, így elvileg a notik is maradnak?
Infók? -
zsééééé
csendes tag
Olvastam, hogy te ezt nézted ki, nekem is a listámon van. Egyetlen dolog, ami kellene bele, a 15'4 kijelző.

A másik, hogy nekem valami 1 éves hitel sem jönne rosszul, mert jelenleg anyagilag eléggé rosszul állok. Most kérdeztem a psland-et, erre a notira van-e nekik.
Te már megvetted? Tapasztalatokat majd írd le?(Ja, és futárral hozattad?) -
csoki2
csendes tag
Meg pq magic sem kell ha kell segitek csak kerdezz. Ezt meg nem tudom hol hallottad hogy vinyot kivenni. Nalam egyik latopon sincs win asztali gepeken sem de nem okozna gondot letakaritani a linuxot sem bar inkabb a wineket gyalulom nem hasznalom oket. De hogy valaszoljak is xp cd-rol bootolsz es siman torlod a particiokat majd letrehozza az xp maganak ami kell. Vagy letrehozod te magad. Ennyi.
-
matuu
tag
Én it és ennyért vettem, de nem hiszem, hogy még lenne ilyen áron...
Bővebben: link -
matuu
tag
Nem tudom, hogy mit adhatnak hozzá, de szerintem inkább XP, mint Linux, de nem biztos.
Ha Linux, akkor kb. 3 óra amíg egy XP-t felteszel a gépre, de persze, ha adnak hozzá XP-t az annyit is jelent, hogy még többet ér vagy 28e bruttóval...
Bár, most megnéztem, hogy a Dell-hez mi van írva amit vettem és oda le van karcolva, hogy adnak hozzá XP-t. -
matuu
tag
Nem rossz kis notesz, de a helyedben én gondolnék erre is :Bővebben: link
Ez Asus, ami egy kicsit jobban csneg az én fülemben, mint az Acer, de én nem számítok. Csak nincsen benne DVD író, de van hozzá sok más kütyü. -
aXXon
őstag
hat 180-200ezer korul manapsag mar eleg emberes notikat kapni meg sulinetben is, szerintem nyugodtan nezz szet a tescoba (vagy mas hiperbe)! a garancia miatt ne aggodj, ugyanis a sulinetes termekekre mas torvenyek vonatkoznak garancia szempontjabol nagyon is, mint a tobbire. a tescoban pl adnak egy telszamot, amit ha felhivsz asszem tan meg ingyen hazhoz is jonnek neked a rossz sulinetes cuccert!
Aktív témák
- Formula-1
- Mikrotik routerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4 240GB SSD világítós billentyűzet
- Lenovo LOQ - Jótállás & Garancia- Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 512GB SSD / 44GB DDR5 /Notebook táska
- Lenovo LOQ - Prémium Care Garancia - i7 13650HX / 16GB DDR5 / RTX4050 / 1.5TB SSD
- Lenovo 5-15IMH05H - Type 81Y6
- Apple MacBook PRO M3 16 (RAM 36 GB, SSD 512 GB) 2023
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Talán holnap kiderül...

De a Tied ennyiért jó vétel volt, szó se róla.
Nekem a Sulinet nem annyira fontos, valószínűleg most már megvárom a januári ÁFA-csökkentést, s majd meglátom, mi lesz akkor.