Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepy
őstag
válasz
Rover623 #534 üzenetére
Tehát a kérdezőnek teljesen egyértelműen van egy 2003/2004 környéki 845-ös lapkával szerelt AGP csatolójú ATI VGA-s notebookja, erre megpróbálod belemagyarázni a hasába hogy a gépében egy később bejelentett PCI Express-es csatolójú VGA van...ráadásul NVIDIA..
1: Az, hogy a Radeon AGP-s, az MXM meg PCI-E nekem is megvolt, csakhogy a google nem egy találatot dobott erre a kombóra (jó, tudom, semmit sem jelent)
2: Nem akarok védekezni, na. Ezt besz*ptam, ennyi
3: ráadásul nVIDIA. Érdekes, mert ez alapján nem tanultad az iskolában az értelmező olvasást. Egy szóval sem mondtam sehol sem, hogy a karija nVIDIA. Azt állítottam, hogy az MXM (I/II) szabványt az nVIDIA fejesztette ki, ami igaz is. Ennek ellenére nagyon sok ATi (vagy AMD, vagy most már nem is tudom, hogy kell hívni őket) MXM modul van.
Regards: Csepy
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest