- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Hát azé' mee'...
Mert egyértelműen leírta:
Van egy FuSi Amilo D 7830-as notebookom. Szétszedtem, a pll chipet kerestem egy kis downclock miatt, és közben észrevettem, hogy a videokártya (mobil radeon 9000) nincs ráintegrálva az alaplapra, hanem egy csatlakozóval illeszkedik rá. Mivel a gép kvázi egy asztali gép, ez valami spéci agp csatlakozó lehet. (nem pci, a driver szerint 4x agp módban megy a kártya)
Tehát a kérdezőnek teljesen egyértelműen van egy 2003/2004 környéki 845-ös lapkával szerelt AGP csatolójú ATI VGA-s notebookja, erre megpróbálod belemagyarázni a hasába hogy a gépében egy később bejelentett PCI Express-es csatolójú VGA van...ráadásul NVIDIA..
És ha most azzal szeretnél védekezni, hogy nem ismerhetsz minden notebook-ot töviről hegyire, hogy nem tudhatod melyik cuccot/szabványt mikor kezdték árulni, mikor vezették be, akkor erre én csak azt tudom mondani: ha vmihez hülye vagyok, akkor inkább nem szólok bele, nem próbálok észt osztani...
P.S.:
Ez kábé olyan, mintha vki egy autós fórumon megkérdezné hogy az ő öthengeres diesel Audijához mennyibe fáj egy készlet izzítógyertya, mire te nagy mellénnyel közölnéd vele hogy neki 6db négypólusú gyújtógyertyára van szüksége...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest