Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
elod22
senior tag
Sziasztok! Egy Acer Aspire A715-71G-541M típusú laptopban szeretném bővíteni a RAM-ot.
Jelenleg 2x 4gb ddr4 2400mh van benne. Egyik gyárilag, a másikat pedig én tettem bele vásárlás után rögtön. Sajnos néha kevésnek bizonyul ez a 8 gb egy-egy játéknál, ezért úgy érzem szükség van a bővítésre
Egyik opció az lenne, hogy ha az egyik 4gb-os modult lecserélném egy 8 gigásra, így lenne összesen 12 gb, viszont ha jól tudom akkor már nem dual channelben működne. Persze azt sem tudom mennyire lenne érezhető az a +4 giga a jelenlegihez képest
Második lehetőség pedig az lenne ha vennék egy 16 gigásat és a kettő darab 4 gigásat, ami jelenleg benne van, megpróbálnám eladni.Árban a második variáns a húzósabb, de gondolom így sokkal jobban működne a gép és többet már nem lenne problémám a kevés rammal.
Az a változat, hogy benne hagyom az egyik régi ramot, hogy 20gb legyen összesen gondolom teljesen felesleges.
Előre is köszönöm a tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- További aktív témák...
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx