Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elod22
senior tag
Sziasztok! Egy Acer Aspire A715-71G-541M típusú laptopban szeretném bővíteni a RAM-ot.
Jelenleg 2x 4gb ddr4 2400mh van benne. Egyik gyárilag, a másikat pedig én tettem bele vásárlás után rögtön. Sajnos néha kevésnek bizonyul ez a 8 gb egy-egy játéknál, ezért úgy érzem szükség van a bővítésre
Egyik opció az lenne, hogy ha az egyik 4gb-os modult lecserélném egy 8 gigásra, így lenne összesen 12 gb, viszont ha jól tudom akkor már nem dual channelben működne. Persze azt sem tudom mennyire lenne érezhető az a +4 giga a jelenlegihez képest
Második lehetőség pedig az lenne ha vennék egy 16 gigásat és a kettő darab 4 gigásat, ami jelenleg benne van, megpróbálnám eladni.Árban a második variáns a húzósabb, de gondolom így sokkal jobban működne a gép és többet már nem lenne problémám a kevés rammal.
Az a változat, hogy benne hagyom az egyik régi ramot, hogy 20gb legyen összesen gondolom teljesen felesleges.
Előre is köszönöm a tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- DJI Osmo Pocket 3
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx