- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
ASUS ROG GL553VW-FY024D laptopomról enyhén nedves ronggyal letöröltem a port, és azóta a billentyűzet és az usb rendszer sem reagál. Egyedül a Touchpad, és a bekapcsoló gomb ami működik. USB-n áram sincs.
Csak a képernyő billentyűzet segítségével tudtam belépni.
Bios-ba sikerült beléptem a win10 speciális újraindítás menüből, de mivel a nyilak, az enter nem működnek, így nem tudtam a boot beállításokig sem menni.
Azóta csináltam egy visszaállítást, de semmi nem javult, cserébe már emailben sem tudok linket, vagy programot letölteni.
Gondoltam arra is, mi van ha az ssd a ludas - a gyári hdd-t cseréltem és a ram 16gb - és kiszedem, újra formazom az egészet egy partícióra, és úgy vissza a számítógépbe. Akkor talán tudnám használni az usb-t, és a bios-t. Ha a hiba tényleg az ssd-ben lenne.
Mit tudok tenni? Mi lehet a probléma? Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest