- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elod22
senior tag
Na végül az este addig keresgéltem és nézegettem a dolgokat, hogy végül megvettem egy Kingston A2000 500 gigás SSD-t és mellé egy Kingston 8gb 2400mhz CL17-es ramot.
Az SSD-t elkaptam elég jó kedvezménnyel kb. 20000 ft-nak megfelelő árban. Román webshopokban ennél olcsóbban sehol sem találtam.
Lett volna még egy 480 gigás WD Green és egy 500 gigás Crucial P2 kb. 18000 forint környékén, de gondolom az a kis felár megérte, mivel sokkal gyorsabb a Kingston. Az SSD fórumon is az ajánlottak között volt.Egyelőre hátha elég lesz a 12 giga ram, aztán idővel lehet bővítem 16-ra.
Mérlegeltem és inkább a nagyobb méretű SSD mellett döntöttem, mivel a 250gb lehet kevés lett volna.Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest