- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
papamaci1980
friss újonc
válasz
papamaci1980 #14925 üzenetére
Sziasztok!
Ha minden jól megy, akkor ma érkezik az i5-3360M processzor (illetve a 2db 8GB-os memóriakártya). Nyilván ki is szeretném őket próbálni. Kérdésem, hogy a beszerelést követően van-e valami egyéb teendő, vagy plug and play rendszerben működniük kell!? A memóriakártya esetében tudom (legalábbis remélem, hogy jól tudom), hogy nem kell csinálni semmit, de a proci esetében sem?
Köszönöm a válaszokat. -
Tim82
félisten
válasz
papamaci1980 #14925 üzenetére
A Kingston A400 tudtommal nem tartozik az ajánlott SSD-k közé, a szaktopikban inkább pl. Crucial BX500-at, Western Digital Green-t szoktak ajánlani helyette a kategóriájában.
Ezt leszámítva a bővítéses út szerintem és jelenleg valóban jobb megoldás, nem kapsz a noti eladásával kapott + a bővítésre szánt összegért a mostani, megugrott laptop árak mellett teljesítményben ezen feladatok esetében valóban érdemi előrelépést nyújtó alternatívát.
Ha én lennék a helyedben, inkább 16 GB memóriát néznék (2 db 8 GB-os DDR3 vagy DDR3L modult), vagyis lecserélném azt a 4 GB-osat is. Memóriából sem kell feltétlenül újat és boltból venni, úgy nem dobná meg sokkal sem a bővítésre szánt összeget.
A Green Cell akkukkal nekem jó tapasztalataim vannak (bár egyik sem egy évnél régebbi beszerzés, de van némi merítésem: [link]), szóval inkább azt, mint más utángyártottat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest