Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sellerbuyer: Nagyon drága a RAM de mégis most érdemes venni!
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorje
senior tag
válasz
perros
üzenetére
Köszönöm válaszod! Mi jöhetne szóba még akár? Az a baj, hogy biztosra szeretnék menni(sajnos helyben nincs, így posta játszik). Jó lenne találni 1 listát amiből fixen lehetne tudni. Mint említettem, t7200-vel szerelt gépeket találtam már neten. Egyébként azzal már el lehet böngészgetni? "Sokkal" többet dobna erősebb cpu?
-
tobias40
veterán
válasz
perros
üzenetére
Igen megvannak a pontos tipus számok és rá is kerestem ha visszanézed a hsz-t,csak nem vagyok benne biztos ezért várok vki gyakorlottabbtól segítséget aki már cserélt ilyenben zsanért!Meg lehet hogy nem az ebay-ről kell ezt rendelni ,erre is vártam ötletet...
Az 5420-hoz tudom milyen kell mert már cseréltem benne zsanért..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
stvnppp
senior tag
válasz
perros
üzenetére
Oké, köszönöm a segítséget. Majd lehet, hogy keresni foglak, láttam a hírdetésed, hogy árulsz processzorokat, csak még nem tudom, hogyan lesz a csere, csak jövő hétvégétől tudok ezzel érdemben foglalkozni.
(#14023) Dell XPS:
Nagyon csábító az i7, különösen hogy az már négy magos, csak félek a 45 W TDP-től. Megfőzni sem szeretném a laptopot, annak úgy nem látom sok értelmét, ha meglenne i7, és nem tudnám kihasználni, mert folyamatosan throtlingolna a gép. Még utánaolvasok ennek az opciónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pyttawrx