Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorje
senior tag
válasz
perros
üzenetére
Köszönöm válaszod! Mi jöhetne szóba még akár? Az a baj, hogy biztosra szeretnék menni(sajnos helyben nincs, így posta játszik). Jó lenne találni 1 listát amiből fixen lehetne tudni. Mint említettem, t7200-vel szerelt gépeket találtam már neten. Egyébként azzal már el lehet böngészgetni? "Sokkal" többet dobna erősebb cpu?
-
tobias40
veterán
válasz
perros
üzenetére
Igen megvannak a pontos tipus számok és rá is kerestem ha visszanézed a hsz-t,csak nem vagyok benne biztos ezért várok vki gyakorlottabbtól segítséget aki már cserélt ilyenben zsanért!Meg lehet hogy nem az ebay-ről kell ezt rendelni ,erre is vártam ötletet...
Az 5420-hoz tudom milyen kell mert már cseréltem benne zsanért..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
stvnppp
senior tag
válasz
perros
üzenetére
Oké, köszönöm a segítséget. Majd lehet, hogy keresni foglak, láttam a hírdetésed, hogy árulsz processzorokat, csak még nem tudom, hogyan lesz a csere, csak jövő hétvégétől tudok ezzel érdemben foglalkozni.
(#14023) Dell XPS:
Nagyon csábító az i7, különösen hogy az már négy magos, csak félek a 45 W TDP-től. Megfőzni sem szeretném a laptopot, annak úgy nem látom sok értelmét, ha meglenne i7, és nem tudnám kihasználni, mert folyamatosan throtlingolna a gép. Még utánaolvasok ennek az opciónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Trollok komolyan
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PH! Szakszervezet
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pyttawrx