- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elod22
senior tag
válasz
Thunderzolee #14946 üzenetére
A Forza Horizon 4 szokott néha kilépegetni, mert elfogy a ram, amiatt gondoltam, hogy nem ártana.
Én arra gondoltam eredetileg, hogy egy 240 gigás SSD is érkezne együtt a 8 gb rammal. De 16 gb ram esetén már lehet nem fér bele az ssd is. Tehát ha jól értem akkor érdemesebb először kipróbálni az ssd + 12 gb ram mekkora előrelépést hoz.
A beszereléstől tartok kicsit, mert le kell venni a hátlapot és ki kell szerelni a merevlemezt ahhoz, hogy ezt véghez vigyem. De remélem nem lesz utána semmi gond, mert a tutorial videó szerint nem annyira komplikált dolog ezt végrehajtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- FOTÓS beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest