- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
elod22 #14947 üzenetére
Hát ha így állunk, én először SSD-t vennék a helyedben, aztán 2×8giga ramot.
Gondolom egy jó darabig meg akarod tartani a gépet, nem fog ártani az a 16giga ram a közeljövőben sem.
Mivel nekem 16 van a gépemben, gyakorlatilag sose néztem semminek se a gépigényét, mert úgy voltam vele, h ez bőven elég mindenhez. Utoljára pár éve foglalkoztam vele, mikor az akkor aktuális COD kisebb botrányt keltett, ti. 8 volt a gépigény, de csak 6-ot használt a játék, viszont el se indul, ha nem volt a gépben 8giga ram.
De mondjuk ez akkor nem érintett, mert már akkor is 16 volt.
Most viszont átnéztem a gepigeny.hu-n a kezdőlapon az első 40 játékot, tekintélyes részüknél 12gigát ajánlanak, illetve jópárnál már 16 van ajánlva.
Most attól vonatkoztassunk el, h mennyire túlzóak esetleg ezek az adatok, ha így állunk, én inkább 2×8-at javaslok. Azzal tuti nem fogsz kifutni ram hiányból.SSD-ből meg akkorát vegyél, amennyi játék fel van telepítve, nem muszáj leragadnod a 240-esnél, az említett WD Blue ráadásul nem is jó neked, mert az SATA3-as vezérlőjű, neked meg NVMe kell.
A már linkelt "Milyen SSD-t vegyek" topicban kérdezd meg milyen M.2-es SSD-t vegyél.
-
válasz
elod22 #14947 üzenetére
Ram /hdd csere álltalában nem veszedelmes... ha nem bizol magadba vidd be egy szervizbe , ha nem kérsz ujratelepitést akkor olcsón kicserélik neked.
4+8 bovitésre szavazok én is
aztán itt a ph-n meghirdeted a 2*4 et ... hozzápotolsz picit és máris megvan a 8 gbs második modul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Thinkpad 12 V - 9 V DCDC autós töltő
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest