Új hozzászólás Aktív témák

• Tinky

tag

Sziasztok.
    Van egy Acer Aspire 5720ZG vga meghalt benne, vettem bele egy ATI Radeon Mobility HD3650-est. Működik rendesen a vga, ezzel nincs is bajom. Aksiról nehezen tudom bekapcsolásra bírni (többszöri ki-be kapcsolás).
    Ha adapterről kapcsolom be akkor elsőre elindul. Ezt a hibajelenséget valahol olvastam, de nem találom sehol hogy erre van-e megoldás. Ebben kérném a segítségeteket. Alaplap bios-t frissítettem a legújabb gyári 1.45-re, azután frissítettem 1.45 Black Edition 4.0-ra (módosított bios). VGA bios-t is cseréltem de még mindig ugyan az a helyzet.

Már csak arra tudok gondolni hogy az alaplapon van a probléma. Ma majd megnézem oszcilloszkóppal a táp vonalat hátha az ott eső feszültség miatt nem akar elindulni a gép. Bekapcsoláskor elég ha egy pillanatra 2,5V-ot esik aksi esetén és eléri a MXM-II Minimum feszültségét 8,75V-ot. Abban bízok ha ez a gond akkor táp vonal meg erősítésével kijavíthatatlanom.

Notebooknál milyen az elfogadható hőmérsékletek? Proci T7300 módosított hűtés van a gépemben.

üresen: CPU: 40°C / GPU: 38°C
    terhelve: CPU: 70°C / GPU: 65°C

Előre is köszönöm a választ.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés