Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Tapasztalt bárki olyat bármilyen gépnél, hogy Windows indításakor megjelenik az Üdvözlő képernyő, de utána az asztal helyett csak fekete képernyőt kapok, egérmutatóval. Az egér mozog, meg forog, tehát olyan, mintha töltené be a dolgokat, de iszonyat lassan. Lehet, hogy bejönne egy idő után az asztal, de annyit nem váram. Ilyenkor lehajtom a tetejét, készenlétibe teszem, aztán felcsapom, és többnyire ilyenkor már elindul, de elég lassú, a vírusírtó/tűzfal irreálisan lassan tölt be. Teles újraindítás segít csak, utána minden rendben. Már megfigyeltem, hogy ez a probléma azután fordul elő, ha a laptopot cipelem magammal táskában valahová. Ha itthon átviszem egyik szobából a másikba, az nem okoz gondot, csak a hosszabb távú hordozás. Nagyon fura.
Lenovo Thinkpad Edge E530, Win7 Prof 64bit, HDD+mSATA SSD, Kérdeztem már a hivatalos Lenovo fórumon is, de nem kaptam választ. Szeretnék végre megoldást találni erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Parfüm topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest