Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravail
senior tag
válasz
KillHates
üzenetére
Szívesen! Ez természetes! A másik fórumban a billentyű összerakása kapcsán majdnem beírtam: Én az egész doboz nyugtatót beszedném! Sőt katalizálnám egy kis whisky-vel is!
A minap az egyik laptopon 1 egy másikon 3 a harmadikon 2 gombot kellett vissza raknom, de mid a három billentyűzet más volt. Csak hasonlítottak egymásra! A végén már remegett a kezem a méregtől, mert sehogyan sem tudtam vissza tenni, mígnem a nagyító alatt megvizsgálva kiderült, hogy a kedves gazda a próbálkozás során az alumínium alaplemezből kisajtolt négy kis fülből -átlósan- kettőt elnyomorított. A visszahajlítás után ment simán. De közben emlegettem egy kicsit a gazda anyukáját, meg a kis kezét! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- Yettel topik
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A minap az egyik laptopon 1 egy másikon 3 a harmadikon 2 gombot kellett vissza raknom, de mid a három billentyűzet más volt. Csak hasonlítottak egymásra! A végén már remegett a kezem a méregtől, mert sehogyan sem tudtam vissza tenni, mígnem a nagyító alatt megvizsgálva kiderült, hogy a kedves gazda a próbálkozás során az alumínium alaplemezből kisajtolt négy kis fülből -átlósan- kettőt elnyomorított. A visszahajlítás után ment simán. De közben emlegettem egy kicsit a gazda anyukáját, meg a kis kezét! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pyttawrx