Új hozzászólás Aktív témák

• Anakin007

aktív tag

Ez talán tanúságos lesz mindenkinek...Megoldva a tegnapi FuSi PA1538-as gond: írtam a gondról a fusi magyarországnak, vissza is írtak ma jópofán, hogy telepítsek drivert és belinkelték a fusi honlapján a wfi drivereket, amikkel eddig se mentem semmire. Hiába írtam le, hogy bios frissítést követően fordultak rosszra a dolgok, hiába írtam, hogy linux alól is eltűnt a wifi (driver-gond kizárva ugye), írtak egy ilyen "semmit".

Ma reggel írtam kínomban a német fusi support-ra, ugyanazt, amit pár napja a magyarnak. Nem napok múlva, 2 óra múlva jött válasz, sűrű elnézéskérésekkel és csatolva egy bios, az 1.1i kódjelű. Felrak, gép kikapcsol (nem elég a restart, amit a progi felajánl) és működik, azonnal telepíti a vista a wifi drivert, nem fagy az egér ha wifizek, nem pörög a venti non-stop mint barom, de azért többet pörög mint régen, gondolom a hűtés miatt, nem dobálja a wifit!
    Szal tökéletes lett, kezd hasonlítani egy normális notebook-ra :D

Lehet, ezért tart az ország itt, ahol tart? A németek lehet, rájöttek, ha nem idiótákat ültetnek mindenhova, talán könnyebb lesz az életük kicsit?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés