- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
Ez talán tanúságos lesz mindenkinek...Megoldva a tegnapi FuSi PA1538-as gond: írtam a gondról a fusi magyarországnak, vissza is írtak ma jópofán, hogy telepítsek drivert és belinkelték a fusi honlapján a wfi drivereket, amikkel eddig se mentem semmire. Hiába írtam le, hogy bios frissítést követően fordultak rosszra a dolgok, hiába írtam, hogy linux alól is eltűnt a wifi (driver-gond kizárva ugye), írtak egy ilyen "semmit".
Ma reggel írtam kínomban a német fusi support-ra, ugyanazt, amit pár napja a magyarnak. Nem napok múlva, 2 óra múlva jött válasz, sűrű elnézéskérésekkel és csatolva egy bios, az 1.1i kódjelű. Felrak, gép kikapcsol (nem elég a restart, amit a progi felajánl) és működik, azonnal telepíti a vista a wifi drivert, nem fagy az egér ha wifizek, nem pörög a venti non-stop mint barom, de azért többet pörög mint régen, gondolom a hűtés miatt, nem dobálja a wifit!
Szal tökéletes lett, kezd hasonlítani egy normális notebook-raLehet, ezért tart az ország itt, ahol tart? A németek lehet, rájöttek, ha nem idiótákat ültetnek mindenhova, talán könnyebb lesz az életük kicsit?
Új hozzászólás Aktív témák
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest