- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
Olvastam, hogy az MSI híres az ilyesmiről, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire rossz a helyzet.
Én azt javasoltam a srácnak, hogy ki kéne pucolni az egészet, és megválni a laptoptól, amíg újra rá nem kezd, ezekszerint ez egy jó gondolat.
Első alkalommal, mikor hűtési gondokkal küszködött, garanciálisan javították a problémát, de fél éve lejárt a jótállás, így nem maradt túl sok választás.
Én naivan azt hittem, lehet venni külön hűtőventilátort, vagy ha ezt nem is, de hűtőbordástul az egészet lehet cserélni.A tisztítás és az olajozás milyen módon történjen, illetve mire kell fokozottan odafigyelni?
Én tavaly májusban vettem egy több, mint 2 éves Acer Aspire 5520G-t, de zaj terén abszolút meg vagyok vele elégedve, üresjáratban, vagy egy divx film alatt szinte hangja sincs. Mostanában kezdett el fura hangokat kiadni a venti, de csak bekapcsolás után egy 20-30mp-ig hallani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okos Otthon / Smart Home
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest