- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege07
csendes tag
Sziasztok. Kicsit visszább írtam a problémámat kb 1,5 hete, adtatok sok tippet, köszönöm ki is próbáltam őket, nemsok eredménnyel, most hazatérve futattam egy registry cleanert, egy lemez töredezettségmentesítést meg egy registry töredezettségmentesítést, és másnap már nem töltött be a win (bootképernyőn megfagy, a logo villogása is megáll), csak kizárólag csökkentett módban. Újra akartam telepíteni, de cd boottal nem tudta, odáig eljutott h windows fájlok másolása, és utánna töltött, de aztán csak fekete képernyő, telepítő sehol. csökkentett módból elindítottam a telepítést, el is kezdte, csakközbe van ugye h újra kell indulna, na ott már fagyott is a bootképernyő.
vírus kizárható úgyérzem, visszaviszem a boltba 3adszor is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
- Yettel topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Eladó MacBook Pro TouchBar (FLEXGATE!)
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest