Új hozzászólás Aktív témák

• undercover

őstag

Sziasztok! Kéne egy kis segítség, hogy mi lehet a probléma...

Adott egy Dell Inspiron 7559 laptop. Azt hiszem, hogy 2016-ban vásároltam.

Az a problémám, hogy végtelen bootlopba került és nem bootol be.

A Dell hibakereső szerint az akkumulátor rossz, de attól nem kéne, hogy bekapcsoljon?

De próbálom összeszedni a dolgokat.

Azt mondjuk lehet észrevettem, hogy viszonylag akksiről hamar lemerült, de nagyrészt hálózatról használtam. Az elmúlt 1-2 évben már igazán nem játszottam rajta ami terhelte volna 1 hétig játszottam talán tavaly decemberben Apex Legends-et.

Mostanában Geforce Nowot toltam és valamiért előfordult a hetekben egyszer, hogy amikor megnyitottam a programot és állítgatni akartam benne valamit tehát nem futott még játék vagy ilyesmi kaptam kék halált ilyen üzenettel:
    [kép]

Utána csináltam rendszer visszaállítást minden ment tovább. Majd tegnap is kaptam egy kék halált és utána már ez az üzenet fogadott:

[kép]

Próbáltam sfc scannow, chkdsk parancsot, de semmi. De az a furcsa, hogy mintha a rendszer visszaállítást is kikapcsolta volna a gép mert azt sem akarta lefuttatni, pedig volt mentésem hozzá. Engedélyeztem a parancssorból futtatást, de nem futott le úgysem a rendszer visszaállítás ami fura ha csak az akkumulátorral lenne gond.

Aztán lefuttattam a Dell hiba ellenőrző programját és ezt az üzenetet kaptam:
    [kép]

Ami akksira utal. De nem tudom ez képes lenne blokkolni a bootolást?

Mi lehet erre a megoldás? Van rá valami házi módszer vagy szervízbe kéne küldenem? Bár egy ilyen idős laptopnál nem tudom megcsinálják-e.
    Vagy próbálják rendszer visszaállítást vagy hasonlót?

A segítséget nagyon megköszönném :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés