- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
undercover
őstag
Sziasztok! Kéne egy kis segítség, hogy mi lehet a probléma...
Adott egy Dell Inspiron 7559 laptop. Azt hiszem, hogy 2016-ban vásároltam.
Az a problémám, hogy végtelen bootlopba került és nem bootol be.
A Dell hibakereső szerint az akkumulátor rossz, de attól nem kéne, hogy bekapcsoljon?
De próbálom összeszedni a dolgokat.
Azt mondjuk lehet észrevettem, hogy viszonylag akksiről hamar lemerült, de nagyrészt hálózatról használtam. Az elmúlt 1-2 évben már igazán nem játszottam rajta ami terhelte volna 1 hétig játszottam talán tavaly decemberben Apex Legends-et.
Mostanában Geforce Nowot toltam és valamiért előfordult a hetekben egyszer, hogy amikor megnyitottam a programot és állítgatni akartam benne valamit tehát nem futott még játék vagy ilyesmi kaptam kék halált ilyen üzenettel:
[kép]Utána csináltam rendszer visszaállítást minden ment tovább. Majd tegnap is kaptam egy kék halált és utána már ez az üzenet fogadott:
Próbáltam sfc scannow, chkdsk parancsot, de semmi. De az a furcsa, hogy mintha a rendszer visszaállítást is kikapcsolta volna a gép mert azt sem akarta lefuttatni, pedig volt mentésem hozzá. Engedélyeztem a parancssorból futtatást, de nem futott le úgysem a rendszer visszaállítás ami fura ha csak az akkumulátorral lenne gond.
Aztán lefuttattam a Dell hiba ellenőrző programját és ezt az üzenetet kaptam:
[kép]Ami akksira utal. De nem tudom ez képes lenne blokkolni a bootolást?
Mi lehet erre a megoldás? Van rá valami házi módszer vagy szervízbe kéne küldenem? Bár egy ilyen idős laptopnál nem tudom megcsinálják-e.
Vagy próbálják rendszer visszaállítást vagy hasonlót?A segítséget nagyon megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Nagyon szép állapot!! Lenovo ThinkPad T14s i5-113G7 16GB 512GB SSD
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 3 5300U/8GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Spectre x360 16 2-in-1 16" 3K IPS érintő i7-1360P Arc A370M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest