Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
PorAdam
újonc
Sziasztok!
Van egy HP Zbook 15 G2 es laptopom. Korábban az a hiba jött elő, hogy a gyári akksijával nem indult el a laptop, csak ha kivettem az akkumulátorát és visszaraktam, ez ment egy darabig, de aztán teljesen lehalt. Nemakart bekapcsolni, ekkor elvitte egy szervízbe, ahol aztmondták az akksi volt a hibás, és akksi nélkül a töltőről hajtva nyugodtan használhatom tovább, ha nekem így megfelel.
Eltelt kb másfél év és most rendeltem bele egy utángyártott akksit (greencell) és azthittem majd ezzel minden jó lesz, azonban ezzel is ugyan azt kezdte el csinálni a laptop, mint az előző akksival, megy róla szépen, de ha kikapcsolom, akkor nem indul újra csak, ha kiveszem és visszarakom az akksit.
Most egyelőre amíg nem oldom meg a hibát, nem használom az akksit.Van valakinek ötlete, hogy mi okozhatja a hibát? Amit én gyanítok, az valami hardveres hiba lehet a laptopban, ezért rosszul kezeli az akksit, de ez csak tipp.
Előre is köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Linux kezdőknek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14 M3 Pro Chip 18Gb/512Gb
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx