Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák

Hozzászólások

(#19833) Oxunum


Oxunum
újonc

Sziasztok!

Van egy Lenovo IdeaPad G560-as laptopom, amelynek még régebben le lett állítva az egyik frissítése (kb. 5-6 éve) és utána csak fekete képet adott rajta a kurzorral (gondolom behalt a Windows).
Mostanában keresgéltem pár dolgot, és rátaláltam, gondoltam megpróbálok tenni valamit vele. Nos a következő a helyzet:
Jelenleg ha bekapcsolom a gépet, vár pár másodpercet és leáll. Aztán ha újra bekapcsolom (másodszor) a gépet, már elindul, de a ventilátorok benne nagy sebességgel mennek (valószínűleg maxon), és semmilyen képet nem ad a laptop. A kis led lámpák amelyek elöl találhatók azok működnek, szóval jelzi hogy tölti a kiszedhető akkulumátort.
Elsőnek próbálkoztam azzal hogy nem-e a HDD-vel van gond, kicseréltem egy működőre, semmi. Próbálkoztam a hogy a BIOS-t dobja fel, semmi. Ramokat mindkettőt kiszedtem hátha valamilyen pípogást kapok az alaplaptól, semmi.
Szóval jelenleg ha elsőnek bekapcsolom akkor kikapcsol, másodszorra a ventik maxon pörögnek, kép nincs. Én arra gyanakszom hogy a processzor meghalt, bár szeretném ki kérni a ti véleményeteket is. Ha esetleg van tippetek, vagy valami ötletetek mit ellenőrizhetnék még le rajta, szívesen várom válaszaitokat.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.