Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
2 gyors kerdes:
1-win10 alatt hogyan lehet a laptop hw listajat megnezni? (CPU, RAM, SSD, HDD, grafikus kartya, kepernyo felbontas, stb.)
(Meg nem hasznaltam win10-et)2-Dell Inspiron 15 laptopnal milyen hibara kell figyelni, hogyan lehet letesztelni vasarlas elott, illetve ha utana kell reklamalni, hogyan lehet azt ervenyesiteni, ha komoly a baj?
Reszletek fel oras szemle utan:
Ket napon beluli laptopvasarlasban kell segitenem, az elado hasznalt dolgokkal foglalkozik, de nekem gyanus valami, szerinte dell 5570 a laptop i7 6.gen cpu-val, 6GB (?) RAM es 256GB SSD.
A Dell weboldalan specifikacioban nincs ilyen CPU es csak 4 vagy 8GB RAM-ot irnak.
(mas keresesre es a laptop kinezete alapjan 7559 is lehet)
Bekapcsolva kiderult, hogy akku teljesen lemerult, tapot nehezen talalt, 19,5V kell neki, bekapcsolva azonnal webre csatlakozott es percekig fagyott volt, majd 3 sorban irta, hogy temp es egyeb fajlok ezrei serultek vagy hianyoznak, kozolte, hogy win10 frissites kozben lemerult az akku, varni kell. Kertem, hogy kapcsolja ki a wifi-t es csak nezzuk meg a hw listat, nem kapcsolta ki, par perc alatt system-et inditva csak annyit irt ki, hogy 1TB hdd van benne, cpu-t meg se lehetett nezni a bal oldali listaban.Holnap megyunk vissza, remelve, hogy az akku addigra fel lesz toltve es a win10 frissites is lezajlik, mit tudunk megnezni fel oran belul?
(Pen-t nem enged csatlakoztatni, igy sajnos portable diagnosztikai programot nem lehet hasznalni.)Elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új bontatlan 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Fury 16 G11 Munkaállomás i7-14700HX/32RAM/1TB SSD/RTX200 Ada 3év gar
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Újabb 20db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest