Új hozzászólás Aktív témák

• bega82

tag

Sziaszok!
    Egy olyan problémám van, hogy nemrég vásároltam egy használ noteboo-ot, és arra lettem figyelmes, hogy iszonyúan zúg a venti, és melgszik.
    Egyből pasztázásra gondoltam, meg törött ventillátorra meg hasonlók, de aztán picit módosult a dolog, sőt 2 körben is. :) Először is az tűnt fel, hogy akksiról nincs ilyen gond, szépen csendben üzemel, csak töltőn produkálja a jelenséget. Utágyártott töltőt adtak hozzá, ekkor már inkább erre kezdtem gyanakodni. Aztán második lépcsőben viszont volt olyan, amikor a töltőn sem volt probléma, szép halk maradt olyankor is, és nem is melegedett nagyon. Szóval jelenleg a csatlakozóra tippelek, de inkább a hozzáértőket is megkérdezem, vagyis titeket. :D Az eddigi HP laptomat ilyen szepontból imádtam amúgy, hogy jó masszívan belement a töltő csatlakozója, nem mocorgott, nem kellett parázni, hogy ha a kábelnek nekimegy a gyerek, akkor szakad ki az egészből, ez sajnos úgy tűnik ilyen, vagy legalábbis ez nagyon furcsa, hogy néha "normálisan tölti", néha meg nem, hanem eszeveszetten "pörög" a gép (ez egyénként egy Fujitsu).
    Mit gondoltok? Merre érdemes elindulni?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés