Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
COUSIN
csendes tag
válasz
Kadi Laci
üzenetére
Helló.A rövidíytésekben egy kicsit elvesztem.Elolvastam, megpróbálom amit tudok.
Van egy pendrive-om, amit renszeresen nem ismer fel.
A DVD írót ahogy kedve szottyan ez a laptopról kapja az áramot.
A HDD az bedugós, adapteres kütyü.A fényképezőgépemnél lehet az akksi, de akkor az USB-nél miért csinálja?ÉS miért csak néha?
Holnap kipróbálok mindent,de ehhez az kell, hogy épp ne működjön.Ma például tökéletesen ment minden.Flottul, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
A vezérlőpulton meg majd pucolgatok,de lehet egy képernyőmentéssel megoldom, berakom ide,és ami oda van írva azt majd lefórdítja nekem valami PC guru, mert tökhülye vagyok hozzá, és nem akarok semmi kárt tenni a gépben.Hamarosan jelzek,ha megint beadja a kulcsot.köszönöm előre is az infót, eddig is nagy segítség volt, és ahogy elnézem az is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3717
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx