- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
COUSIN
csendes tag
válasz
Kadi Laci #1705 üzenetére
Helló.A rövidíytésekben egy kicsit elvesztem.Elolvastam, megpróbálom amit tudok.
Van egy pendrive-om, amit renszeresen nem ismer fel.
A DVD írót ahogy kedve szottyan ez a laptopról kapja az áramot.
A HDD az bedugós, adapteres kütyü.A fényképezőgépemnél lehet az akksi, de akkor az USB-nél miért csinálja?ÉS miért csak néha?
Holnap kipróbálok mindent,de ehhez az kell, hogy épp ne működjön.Ma például tökéletesen ment minden.Flottul, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
A vezérlőpulton meg majd pucolgatok,de lehet egy képernyőmentéssel megoldom, berakom ide,és ami oda van írva azt majd lefórdítja nekem valami PC guru, mert tökhülye vagyok hozzá, és nem akarok semmi kárt tenni a gépben.Hamarosan jelzek,ha megint beadja a kulcsot.köszönöm előre is az infót, eddig is nagy segítség volt, és ahogy elnézem az is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest