Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák

Hozzászólások

(#15837) bitafter


bitafter
csendes tag

Sziasztok!

Fujitsu-siemens amilo pi1505 az alábbih ibát produkálja:
A legfőbb tünet az az, hogy néha nem tudom elindítani. Benyomom, vinyó felpörög, ledek világítanak, de nem jutok el a bios-ig sem. Van amikor néha eljutok, de a windowst baszik betölteni. ilyenkor nem marad más, mint a manuális restart.

Többnyire másodjára működni szokott, de van, hogy csak harmadjára. Volt, hogy így felülről lefelé töltötte be a szokásos "fuji-siemens" indítóképernyőt, és ott hiába nyomtam f2-t, csak sípolt egyet hosszan. Leginkább akkor szokott ilyet csinálni, amikor hosszabb ideig nem használom. Nem is ez a legnagyobb gond.

Pár napja elkezdte, hogy random nem érzékeli a wifit, de olyan szinten, hogy ipconfigban sem találja a wifi kártyáját, a windowsban nem is tudom helyreállítani. Újraindítás nem segít. Szétszedtem, kivettem a kártyát, nem láttam rajta semmi külsérelmi nyomot, hogy esetleg kiégett volna benne valami, sosem volt vele még gondom. Ma ezt eljátszotta megint. Kivettem, visszaraktam, most megint jó, ki tudja meddig.

Ja és néha olyan szöveg is előjön a windows indítása előtt, amivel még sosem találkoztam. Konkrétan valami inteles cuccot, meg a számítógép összerakásának dátuma másodpercre pontosan. ez pár másodpercig van előttem, aztán utána jön a bios, majd jobb esetben a windows.

Köszönöm előre is a segítséget :)

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.