- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxy27
tag
válasz
aakosch #1524 üzenetére
Hali!
Még nem láttam ugyan ennek a típusnak az alaplapját de egy dolog lehet...
Ha nem a hangszóróból jön akkor csak egy kondi lehet. Ha ezen a lapon van még régebbi típusú elektrolit kondi, ami a táprésznél vagy a proci 3.3V-os puffer/szűrésnél szokott lenni, akkor az tud ilyen kis ciripelő hangot adni. Ha tényleg ez van, akkor gyártási hibás a kondi, azaz az alaplap. Ezekre gondolok lásd a képen...
Bár ilyen hibával még nem találkoztam...Nem lehet, hogy egyszerűen csak a hűtőventi hangja, esetleg elkapott valami kis szösztami most súrlódik...???
Mivel 4 hónapos küld vissza gariba. Ha tudnak a hibáról akkor alaplapot fognak cserélni. Ha nem akkor visszaküldik, hogy nem találtak semmit.
Lehet elmegy igy még akár egy fél évet is gond nélkül...viszont előbb utóbb felpúposodik, és zárlatos/szakadt lesz. Aztán nem fog majd bekapcsolni.
Egyébként én ilyenekkel foglalkozom, ha gondolod megnézhetem én is, de akkor ugrik a gari (a szétszedés miatt)
Nincs több ötletem...
Üdv,
Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Milyen NAS-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mafia: The Old Country teszt
- További aktív témák...
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest