Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
Új hozzászólás Aktív témák
-
dSERiES
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, hátha másnak is volt tapasztalata már ilyennel.
Adott egy Sony Vaio SVE1513C1EW, Intel 2020M-mel, Ati HD 7650M, Win8.1.
Elég gyorsan merül, és a System Interrupts meg a System egyfolytában 50-60%-kon pörgeti a processzort, ha semmi nem megy, nincs megnyitva akkor is. Az egyikre az ACPI.sys-t írja a Process Explorer
Csak a Vaio Update megy meg az ESET a háttérben, semmi más. Már a Vaio Control Centert meg minden Vaio szemetet leszedtem már.
Azt olvastam hogy valami driver a hibás, minden drivert leszedtem (monitor, webcam, audio, wifi, bluetooth, videokártya, minden...), a win 8.1-be épített cuccokkal megy a wifi, van kép, stb. De még így is ugyanez a helyzet....

Az eszközkezelőből is lövögettem ki (eltávolítással) ezt-azt, de semmi..Elkezdte kiírogatni hogy rossza az akku vagy mi, leszedtem a Vaio Power Managmentet azóta jó (itt olvastam róla hogy ez a gond).
Újonnan vettem ezt a gépet, nagyon szerettem de most nagyon gondolkozom hogy kidobom a negyedikről

Volt valami BIOS frissítés nemrég és én arra gondolok hogy az miatt? De régebbi BIOS-t természetesen nem enged rátenni (már a legfrisebb verzió van fent azt írja)..
Előre is köszi, ha van valakinek valami ötlete.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-1185G7 / 16GB / 512GB SSD / T500 / Win11 Pro / EU Bill
- Eladó garancias hp victus rtx 3050ti
- Új 0km es GARANCIÁS asus tuf ryzen 7 7435hs rtx 3050 144hz
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx