- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adams15
aktív tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Van egy kb 5 éve vásárolt Dell Inspiron N5010-es gépem. Sokáig nem volt használva, mert van egy asztali gépem, de most újra szükségem lenne rá. Amikor elővettem azt csinálta, hogy bekapcsoltam, HDD led ugyanúgy világított, mint korábban, de a képernyő tök fekete maradt, és egyszer felvillant ez a tipikus videokari error kép (lilás sárgás négyzetek, tök hibás kép) és restart.. Ezt párszor csinálta, de aztán valahogy magához tért, és használható volt egy hétig.
Tegnap böngészés közben jöttek elő ilyen hibák a képernyőn, csak 1-2, majd egyre több kis lilás négyzet, hiba. Ilyenkor ki-ki írta, hogy az AMD illesztőprogram leállt, majd újraindult. Ezt egyre gyakrabban kezdte el csinálni, ezért frissítettem egy drivert (AMD HD 5650 van a laptopban). Elindult a gép, de ismét hamar jött az illesztőprogram leálllása. Ezután a legelső probléma jött megint. Bekapcs gomb, totál fekete képernyő (nem is kapcsol be a képernyő), HDD led u.úgy világít, mintha jó lenne. BIOS nem jön be, csökkentett módot sem tudok így behozni, csak a fekete képernyő van, illetve most is kis várakozás után a lilás négyzetekkel a felvillanás, aztán restartol magától, és kezdődik az egész újra. Annyit csináltam még, hogy rádugtam egy monitort, ilyenkor annyi változás van, hogy a laptopon a felvillansákor a monitoron hosszabb ideig mutat valamit. Ez szerintem egy BSOD, egy szomorú jel látszik:, emelett, hogy a rendszer hibát észlelt, leállt, az error pedig: Video_TDR_Failure (atikmpag.sys). Eddig tudtam eljutni, tudtok kérlek segíteni? WIN10-es, 64bites oprendszerem van (annak idején alkalmasnak találta a gépemet a win10-re a windows update).
Remélem tudtok segíteni, vagy javaslatot adni!
Előre is köszönöm a válaszaitokat!Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Dell Latitude 7410 /I5-10310U, 16GB RAM, SSD/ Leírás! Beszámítás! Posta oK!
- ASUS VivoBook S412 14" /i3-8145, 8GB RAM, 250GB SSD/ Beszámítás! Posta ok!
- XMG Ultra 17 / i9-9900K / GeForce RTX 2080 / 64GB RAM / 1TB SSD & 1TB HDD
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest