Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák

Hozzászólások

(#11709) nemlehet


nemlehet
őstag

Nah akkor egy újabb hiba, ezúttal valószínűleg driveres.

Adott egy 2010-es Toshiba Sattelite Pro L300 laptop. Idehozták, hogy tisztítsam már ki, meg telepítsem újra, "mert szar". A gép meglehetősen fura jelenségeket produkált, egyrészt indokolatlanul lassú volt másrészt a 3 USB-ből csak 1 működött bal oldalt, de az is CSAK egérrel vagy billentyűzettel. Semmi egyéb eszközt nem volt hajlandó telepíteni. Felismerte, elkezdte telepíteni a drivert, majd kidobta, hogy hiba. Nah mondom sebaj, nem cicózok vele, amúgy is tele van szemetelve, lassú újratelepítem. A másik kettőre se kép se hang.

Telepítés során szembesültem azzal, hogy egyik USB porton sem látja a rendszertelepítő pendrive-ot a gép (biztos, hogy jó mert előtte is használtam több gépen, illetve utána is kipróbáltam a saját gépemen). Jó hát ez van, akkor lemez. Arról szépen felment a windows. Akkor nosza teszteljük a portokat. Most meg a bal oldali portok nem mennek, csak a jobb oldali. De azon most minden eszköz működik mint az álom. A többire megint se kép, se hang.

Ebből számomra az következik, hogy magának az USB-nek nincs baja valami driver vagy szoftver gond lesz. Próbáltam toshiba drivert keresni, de nincs Win7-hez. XP-hez és Vista-hoz van, de egyik sem megy fel. Valakinek valami ötlet?

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.