Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosimiki
csendes tag
válasz
nemlehet
üzenetére
Üdv!
Tantácsot szeretnék kérni.
Lenovo y510p laptopom bal oldalán lévő fan/cooler nem tommi kereplő hangot ad ki. Eddig nem igazán vettem észre mert alatta van egy cooler pad és azt hittem az adja ki ezt a hangot mivel elég régi, még az előző laptopom alá vettem.
4 napja próbáltam telefonosa a lenovoval kapcsolatba lépni a "díjmentes" számukon keresztül ami kiderült mégsem volt az. Még aznap küldtem e-mail-t amire azóta sem kaptam választ. Kis olvasgatással kiderült, hogy a magyar lenovo support valami szörnyű. Több ember írta, hogy hónapokig nem kapták vissza gépüket.
Kérdésem az lenne, hogy mi a francot csináljak? Amiket a lenovo szervizeiről hallottam nem igazán tudom hova fordulhatnék. -
MR!!
aktív tag
válasz
nemlehet
üzenetére
Hali !
Telepítés során szembesültem azzal, hogy egyik USB porton sem látja a rendszertelepítő pendrive-ot a gép (biztos, hogy jó mert előtte is használtam több gépen, illetve utána is kipróbáltam a saját gépemen).
Ebből számomra meg az következne, hogy nem biztos, hogy driveres hiba vagy nem csak az...
Csökkentett módban megpróbálhatnád mit csinál.
-
sajmon8282
csendes tag
válasz
nemlehet
üzenetére
Helló
Valószínűleg lehet epoxyval de nem mindenki vállalja be mert akkor gányolnak stb de ha te be vállalod akkor biztos összejön de ha házat cserélsz az kicsit hosszadalmas mire találsz árban és állapotban megfelelőt persze bontottról beszélek újonnan meg ki tudja lehet e kapni ha igen akkor arany árban van
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vallás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx