- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosimiki
csendes tag
válasz
nemlehet #11701 üzenetére
Üdv!
Tantácsot szeretnék kérni.
Lenovo y510p laptopom bal oldalán lévő fan/cooler nem tommi kereplő hangot ad ki. Eddig nem igazán vettem észre mert alatta van egy cooler pad és azt hittem az adja ki ezt a hangot mivel elég régi, még az előző laptopom alá vettem.
4 napja próbáltam telefonosa a lenovoval kapcsolatba lépni a "díjmentes" számukon keresztül ami kiderült mégsem volt az. Még aznap küldtem e-mail-t amire azóta sem kaptam választ. Kis olvasgatással kiderült, hogy a magyar lenovo support valami szörnyű. Több ember írta, hogy hónapokig nem kapták vissza gépüket.
Kérdésem az lenne, hogy mi a francot csináljak? Amiket a lenovo szervizeiről hallottam nem igazán tudom hova fordulhatnék. -
MR!!
aktív tag
válasz
nemlehet #11709 üzenetére
Hali !
Telepítés során szembesültem azzal, hogy egyik USB porton sem látja a rendszertelepítő pendrive-ot a gép (biztos, hogy jó mert előtte is használtam több gépen, illetve utána is kipróbáltam a saját gépemen).
Ebből számomra meg az következne, hogy nem biztos, hogy driveres hiba vagy nem csak az...
Csökkentett módban megpróbálhatnád mit csinál.
-
sajmon8282
csendes tag
válasz
nemlehet #11698 üzenetére
Helló
Valószínűleg lehet epoxyval de nem mindenki vállalja be mert akkor gányolnak stb de ha te be vállalod akkor biztos összejön de ha házat cserélsz az kicsit hosszadalmas mire találsz árban és állapotban megfelelőt persze bontottról beszélek újonnan meg ki tudja lehet e kapni ha igen akkor arany árban van
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest