- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosimiki
csendes tag
válasz
nemlehet #11701 üzenetére
Üdv!
Tantácsot szeretnék kérni.
Lenovo y510p laptopom bal oldalán lévő fan/cooler nem tommi kereplő hangot ad ki. Eddig nem igazán vettem észre mert alatta van egy cooler pad és azt hittem az adja ki ezt a hangot mivel elég régi, még az előző laptopom alá vettem.
4 napja próbáltam telefonosa a lenovoval kapcsolatba lépni a "díjmentes" számukon keresztül ami kiderült mégsem volt az. Még aznap küldtem e-mail-t amire azóta sem kaptam választ. Kis olvasgatással kiderült, hogy a magyar lenovo support valami szörnyű. Több ember írta, hogy hónapokig nem kapták vissza gépüket.
Kérdésem az lenne, hogy mi a francot csináljak? Amiket a lenovo szervizeiről hallottam nem igazán tudom hova fordulhatnék. -
MR!!
aktív tag
válasz
nemlehet #11709 üzenetére
Hali !
Telepítés során szembesültem azzal, hogy egyik USB porton sem látja a rendszertelepítő pendrive-ot a gép (biztos, hogy jó mert előtte is használtam több gépen, illetve utána is kipróbáltam a saját gépemen).
Ebből számomra meg az következne, hogy nem biztos, hogy driveres hiba vagy nem csak az...
Csökkentett módban megpróbálhatnád mit csinál.
-
sajmon8282
csendes tag
válasz
nemlehet #11698 üzenetére
Helló
Valószínűleg lehet epoxyval de nem mindenki vállalja be mert akkor gányolnak stb de ha te be vállalod akkor biztos összejön de ha házat cserélsz az kicsit hosszadalmas mire találsz árban és állapotban megfelelőt persze bontottról beszélek újonnan meg ki tudja lehet e kapni ha igen akkor arany árban van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Gitáros topic
- Ingatlanos topic!
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged