- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashrider86
tag
Sziasztok !
Én testvérem gépével szenvedek már 2 napja...
A gép egy E-machine E527.A gond: Elkezdett neki fagyogatni. Elindul a gép elkezd zenét hallgatni a youtube-on,meg megnyit még 1-2 firefoxot,és megfagy a gép.Beragad a hang,nem reagál semmire,és a kurzor se jó. A fagyások elmúlnak 1-2 perc múlva mikor,hogy van kedve. Én elsőnek vínyóra tippeltem,mert olyan mintha kiakadna a fej valahol,és megállna az írás. Újra raktam a rendszert.semmi változás....Kapott egy új vínyót. Azzal is ugyanez a szitu. Kapott 2 gb ramot plusszba,így is szar. Nyúztam Intel burnbe. 77 fokra felmelegedett,de nem kapcsolti ki, NEM fagyott le !!! Ma pl. megcsinálta az első kék halálját is ,szóval valami hardver elem lesz nem?. Mi a f*sz lehet még rossz a gépben? A másik vicc kategória,hogy apám ezer éves Acer laptopja ddr2 ramokkal 80 -as vínyóval hamarabb betölt,mint ez a gép. Mi lehet az oka ennek? Mit kéne megnéznem? Ja az Op rendszer Win 7 Prof N.
Köszi a válaszokat !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged