Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz proof88 #23900 üzenetére
NEm működött. Nem szerettem sose igazán, viszotn jólesett, hogy valaki szeret. Hülye voltam, de nem szerelmes.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
zoltanz
nagyúr
válasz Tothgera30 #23902 üzenetére
Azért nem érdemes így hozzáállni a dolgokhoz. Lehet inkább rosszhelyen kutakodtál eddig, vagy csak nem volt szerencséd, van néhány nő, lehet találni megfelelő társat ha akarunk.
-
Poszy
csendes tag
válasz Tothgera30 #23902 üzenetére
Szerintem is túl feszülten közelíted meg a dolgokat. Ez nem jó. Ugyanakkor részben egyetértek veled. A női nem bizonyára hasonlóképpen gondolkodik rólunk. Engem is sok csalódás ért már, sokszor átvertek és kihasználtak pedig soha nem adtam rá okot, de valószínűleg vannak még "tisztességes" lányok akikben meg lehet bízni. Fel a fejjel!
"A zene megszabadít önmagamtól, de ezzel megerősít engem. Az élet zene nélkül egyszerűen tévedés, veszőség, számüzetés...." /Nietzsche/
-
Lirion
addikt
válasz proof88 #23896 üzenetére
Vedd már észre az ironóiát ezekben a mondatokban!
"Ha megvan az összhang és a szikra, ezek a dolgok jöhetnek később is"
Jaja, 8-10. randin már talán hozzá is lehet érni az imádott hölgyhöz.. Ne szórakozzunk már, 15-16 évesen még elmegy, hogy nem csókolják meg egymást sokáig, de 2x évesen már balfasz dolog várni vele sok randit. Mi másért találkozgatna egy srác egy ismeretlen lánnyal kettesben, ha nem azért, hogy összejöjjenek? Ezzel mindkét fél tisztában van, de ha a srác nem közeledik, akkor a lány nem fog rá várni hetekig, megy máshoz, aki tökösebb. Ez ilyen kegyetlenül és szemét módon működik... Aztán az így kikosarazott srácokból lesznek a nőgyűlölők meg akik szerint minden nő k*. -
Leeza
tag
válasz orbano #23883 üzenetére
Sorry, elmentem aludni... De a véleményem már úgyis leírtam, kár ezt tovább ragozni.
Én is inkább azt mondom, ne taktikázzunk, de az élet úgysem ezt igazolja... Egyre inkább nem. Aztán idővel úgyis ledőlnek a tabuk, és marad a meztelen valóság, annak is megvan a maga bája.Jah, és vannak még megbízható nők. Ebben mindenki biztos lehet. Sztem talán férfiak is, bár ezt már meggondolnám...
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
orbano
félisten
válasz elmoraan (r) #23907 üzenetére
mindenképpen a partnerrel kell dugni ezt megelőzendő, vagy vannak kerülő megoldások is?
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
Persze, magához ragadhatja. Lirion sem azt mondta, hogy ez CSAK így van, hanem hogy ez az általános azért, ha randiról van szó. Csak itt sokan kizárólag fekete-fehérben gondolkodnak, és ráugranak egy ilyen kijelentésre, mert jujj, az általánosítás, meg jajj ez nem mindig igaz, merénajulcsivalhetekig, megamarival 15 év után... agyrém
A vér nem válik VAZZE!™
-
Leeza
tag
válasz orbano #23911 üzenetére
Én pont nem vagyok sem az az egy szóra ráugrós, sem az az általánosítós fajta...
És nem is hiszem, hogy minden fekete vagy fehér, bár ebben azért már megcáfoltak párszor... De maradok ilyen kis naív, mert nekem ez jó.Nálam alap, hogy egy pasi legyen tökös, de ha az elején kicsit bénázik, engem pedig tényleg érdekel, akkor tuti segítek neki és előhozom belőle az állatot...
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
Leeza
tag
válasz orbano #23913 üzenetére
Szó sincs róla...
Viccet félretéve, az enyémből még ha akarnám, se lehetne, de nem is tervezem, erőlködtem soha...
Mondjuk ez a nevelés dolog kényes téma, mert ha 2 ember szorosabbra fűzi a kapcsolatát, akaratlanul is alakulnak, formálódnak egymáshoz. Erre pedig a haverok hajlamosak rögtön ráhúzni, hogy na, a papucs... Hülyeség. Én nem várom el, hogy mindig alkalmazkodjon, legalábbis nem jobban, mint amennyire én hajlandó vagyok alkalmazkodni hozzá. Nem is tudnék férfiként nézni, felnézni rá, ha hagyná, hogy irányítsam...Jah, és még valami: a hűség ne legyen nevelés kérdése. Alap. Ha nem megy, le is út, fel is út.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
-
orbano
félisten
persze ez természetes. a hűség is, nem a megcsalás vonzatában értettem a hűságes.
EGYÉBKÉNT PEDIG LESZ ÚJ MECHWARRIOR JÁTÉK JIPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
tildy: nem kifejezetten neked szólt, hanem a kialakult ellentábornak. vled már tisztáztuk a dolgokat, nem akarlak bántani
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz orbano #23916 üzenetére
Nem kell az új. Mercenaries forevör.
Ja, és ami a harmadik randit illeti, csak akkor van felmentés a patásördögös rész alól, ha a harmadik randi a megismerkedés utáni 18 órán belül megtörténik. De a laza pipa még ebben az esetben is kötelezően tartandó minimum.
[ Szerkesztve ]
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
orbano
félisten
válasz elmoraan (r) #23919 üzenetére
ez tény, nekem is elég lenne egy mercs remake
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
-
I_Am
veterán
válasz Csapoati #23882 üzenetére
Mert egy szikrányi bizonyítéka nincs arra, hogy bejött neki, csak annyi, hogy itt vetít...
Többször is hívtam, hogy menjünk már el bulizni, leszek a wingje, de nem, mert munka volt, fáradt volt, akármit de mindig kitalált valamit...
Hihető kategória?
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
-
I_Am
veterán
válasz orbano #23929 üzenetére
Én anno kértelek párszor, hogy bizonyítsd a methodos taktikád hitelességét. Te egyszer sem voltál képes arra, hogy ezt megtedd. Ezek után hogyan lehetnél hiteles?
Tudod sokmindent leírsz, papolsz a randikról, meg, hogy mikor minek kell történnie, különben nem lesz semmi, de nulla tapasztalat van mögötted véleményem szerint ilyen téren, ha nem olvasott dolgokról van szó. Jó tudom, most megint jössz azzal, hogy hány nőnek szerezted már meg a számát, de nem vagy hiteles és ezt nem veszed észre.
Tudod a szent meggyőződésed melletti hihetetlen kardoskodásoddal teszed tönkre a legapróbb szikráját is annak, hogy hihető legyél. Csak még nem veszed ezt észre.
-
I_Am
veterán
válasz Lirion #23905 üzenetére
És mi van ha mondjuk a lány nem lesz beléd fülig szerelmes első látásra és mivel már csalódott ilyen helyzetekből született kapcsolatokban nem enged közelebb magához, csak szépen lassan?
Udvarlás? Minek is. Komoly párkapcsolat? Neked még az ágybavitelről szól. Aztán egyszer észreveszed, hogy többre, tartalmasabbra is vágysz. Vagy lehet, hogy nem. Az sem baj. De leoltani valakit azért mert 3-ik randin nem fogja meg a lány kezét, nem értem miért kell.
Volt olyan barátnőm, akit 2 hónapig csak kerülgettem, mert úgy hozta az akkori helyzet, hogy nem csak én voltam a képben. A vége az lett, hogy 7 évet együtt voltunk, ebből 5-öt együtt is éltünk. Volt olyan lány is, akinek az első randin a séta közben már fogtam a kezét, aztán letévedtünk Rio-ba és mikor a bárpultnál kértem az italokat, megfogta a vállam, megfordított és lekapott. Tartott másfél hónapig és azért lett vége, mert nem költöztem Vele ilyen rövid idő után össze.
Volt olyan leányzó is, akinek több mint 1 hónapig udvaroltam, pedig első pillanattól ott volt a szikra. Páran az ittlévők közül még emlékezhetnek is Rá, sőt még találkoztak is Vele páran.
Amikor majd félreteszed az önzőséged és elkezded észrevenni a másik felet is, megnyílik előtted egy új világ és talán majd érzed, hogy nem hátrányodra válik a dolog, ha megtanulsz kicsit jobban szeretni és tisztelni másokat önmagadnál.Randikra még visszatérve. Jelenlegi kedvesemmel is első perctől ott volt a szikra. Ráadásul olyan szikra, hogy csak néztünk mindketten. Első perctől kezdve olyan volt, mintha világ életünkben ismertük volna egymást és egy pár lettünk volna. Első tali után már nála aludtam és nem volt semmi "olyasmi" amire most gondolsz, de furcsa mód a mellkasomra hajtotta a fejét és úgy tévéztünk. Vonzzuk egymást mint két mágnes és mégis 3 hónap kellett hozzá, hogy ténylegesen is egy pár legyünk. És nem azért mert töketlenkedtem. Ha rámenősködtem volna sehol nem lennénk. Csak tudod Ő például nem 20 éves, nem 2-3 hónapos kapcsolatai voltak Neki sem és nem a hirtelen fellángolásokban hisz. Ő már talpig nő. (minden rosszindulat nélkül, de a korodnál fogva Te még nem nagyon futhattál össze komoly nővel) És voltak csalódásai, vannak elvárásai amiknek teljesülnie kell ahoz, hogy legyen akármi is. Nagyon sok időt töltöttünk együtt, összebújva aludtunk, de a csókra mégis 3 hónapot kellett várni. De megérte, minden perce, mert nem 1 hétig leszünk együtt, ezt már mindketten tudjuk. De öreg róka vagyok én már, hogy ilyesmiről papoljak, igaz?
-
-
orbano
félisten
válasz whitezo88 #23931 üzenetére
naaa azért nem kell ahhoz olyan hűde nagy egó, hogy beszóljanak valakinek azért, mert két randi és még nem volt semmi. nincsenek fiú barátaid? nem szokták ilyenkor megkérdezni, hogy buzi-e vagy? (ezt most szigorúan no offense módban ).
én legalábbis tuti megkapnám ilyenért az oltást minden ismerősömtől. de nem azért, mert hűde ciki, meg biztos bukó, hanem mert oltáááás, érted. nem kell ezt magadra venni.A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
értem, tehát csak az hiteles itt a fórumban, aki
1. veled egyetért
2. egy minimum 10 tagú, általad összeválogatott bizottság előtt levizsgázik, és bizonyítja, hogy fel tud szedni egy csajt.Hagyjad már magad ezzel, kérlek!
Viszont kérek valami idézetet tőlem, ahol említést tettem bármiféle, általam kialakított methodos taktikáról, amiről Te, és még pár nehéz felfogású egyén dumál itt a levegőbe. Vagy ezerszer leírtam, hogy soha nem methodoztam, most sem teszem és nem is fogok. Elolvastam _EGYSZER_ azt a könyvete, megjegyeztem belőle sok hasznos dolgot, amit beépítettem a csajozási gyakorlatomba, illetve a szókincsembe (mivel frappánsnak tartom a megfogalmazást).. Ezt ha tízszer nem írtam itt le a fórumban, az elmúlt másfél évben, akkor egyszer sem.
De mindenesetre szívmelengető, és egyben mulatságos érzés, hogy ilyen sokat foglalkoztok a vélt, vagy valós személyiségem feltárásával. Hajrá!Egyébként teázni még mindig szívesen elmegyek veletek, ha hívtok (és főleg jön Orsi is, meg valaki, aki megvéd ), de ezt a mutasd meg hogy csajozol dumát...
Az pedig, hogy határozottan, és néha talán valóban agresszívan kiállok az igazam mellett, az legfeljebb az átlagon felüli aroganciámnak, és erős igazságérzetemnek a jele, nem sok köze van a hitelességhez. SZVSZ.
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
-
fordfairlane
veterán
válasz orbano #23936 üzenetére
Valahogy nekem sem stimmelnek ezek a tanácsok, de nehéz koherens, összefüggő érvrendszerrel megmondani, miért. Talán mert nekem is más a tapasztalatom, talán mert az ismeretségi körben is láttam már ilyet is meg olyat is, de én sem értek egyet ezzel, hogy a 2-3. randi után már pörögni kell a nőre, mint a búgócsiga. Nincs ebben semmi "ez csak a te tapasztalatod Julival", egyszerűen nem így működnek a nők, ahogy ti láttatni akarjátok, meghatározó részük nem.
x gon' give it to ya
-
Goose-T
veterán
-
fordfairlane
veterán
-
orbano
félisten
válasz fordfairlane #23939 üzenetére
érdekes, hogy pont egy olyan infón pörögsz, amit először is senki nem mondott örökérvényű, megkerülhetetlen szabálynak, másodszor tapasztaltnak és okosnak mondható nők nyilatkozták ki magukból, én csak idéztem. rágogassátok csak, még legalább 100 hsz-en keresztül, jó móka. Két hét múlva ez is megy be a nagy methodos hülyeségek közé, elvégre én vagyok Mystery európai reinkarnáiója, ezt már le nem mosom magamról
Tothgera30: mi lenne, ha lazítanál, és ezt a végtelen frusztráltságot lecserélnéd egy kis nyitottságra? minden nő egy kis szeretetéhes tündér, csak tudni kell velük kommunikálni. ez ugyanolyan, mint a kutyáktól való félelem. ha félsz, tuti megharapnak
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
fordfairlane
veterán
válasz orbano #23946 üzenetére
érdekes, hogy pont egy olyan infón pörögsz, amit először is senki nem mondott örökérvényű, megkerülhetetlen szabálynak,
Ha jól emlékszem itt ti szoktátok szórni a tuti tippeket, én csak akkor szólok hozzá, ha nagyon kilóg a lóláb. Elnézést, hogy más a véleményem, de talán próbáld már meg feldogozni, hogy nem csak te szoktál nőzni.
rágogassátok csak, még legalább 100 hsz-en keresztül, jó móka.
Azt nem te fogod megszabni.
Nem ismerem a methodot, nem fogom odasorolni, csupán leírtam a véleményem. Ha zavar, akkor talán máshol fejtsd ki.
x gon' give it to ya
-
orbano
félisten
válasz fordfairlane #23947 üzenetére
"Ha jól emlékszem itt ti szoktátok szórni a tuti tippeket, én csak akkor szólok hozzá, ha nagyon kilóg a lóláb"
Értem. Tehát én hülye barom, azért írok ide, hogy próbáljak valami kézzel fogható tanáccsal szolgálni egy két elveszett gyereknek, Te meg azért, hogy kötekedj. Részvétem"Nem ismerem a methodot, nem fogom odasorolni, csupán leírtam a véleményem. Ha zavar, akkor talán máshol fejtsd ki."
Ezt nem értem. Ha zavar a véleményed, akkor máshol fejtsem ki? Nem kívánom kifejteni a véleményed, az a Te dolgod. Viszont ha téged zavar az, hogy véleményem van a véleményedről, már a te bajod. Persze szíved joga kifejteni a véleményedet a véleményedről alkotott véleményemről. Erről majd lehet én is megint véleményt fogok alkotni. Persze téged lehet, hogy ez majd megint jól felzaklat, biztos baromi zavaró lehet, hogy nem mindenki ért egyet a véleményedről, ne adj' Isten valaki ezt még le is írja... be is fejezem, mielőtt felrobbansz itt nekünk.itt ti szoktátok szórni a tuti tippeket
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉS IGEN!!! Megkaptam a roppant megtisztelő királyi (vagy isteni?) többest. Már most elkönyvelem ezt egy jó napnakA vér nem válik VAZZE!™
-
fordfairlane
veterán
válasz orbano #23948 üzenetére
Értem. Tehát én hülye barom, azért írok ide, hogy próbáljak valami kézzel fogható tanáccsal szolgálni egy két elveszett gyereknek, Te meg azért, hogy kötekedj. Részvétem
A fenéket érted, pont te sérelmezed azt, hogy sokat foglalkozunk ezzel a témával, aki teleszórja a tanácsaival a topikot? Nem lóg ki a lóláb, hogy megint ilyen kényszeredett erőltetett pojénkodást bírsz kipréselni magadból, hogy csak azért is, de tied legyen az utolsó szó, mert akkor az is a te diadalod lesz? Miért baj az, ha én sem érzem túl kereknek a tanácsaidat, tanácsaitokat, ha nekem is mások a tapasztalataim?
Ezt nem értem. Ha zavar a véleményed, akkor máshol fejtsem ki? Nem kívánom kifejteni a véleményed, az a Te dolgod. Viszont ha téged zavar az, hogy véleményem van a véleményedről, már a te bajod. Persze szíved joga kifejteni a véleményedet a véleményedről alkotott véleményemről. Erről majd lehet én is megint véleményt fogok alkotni. Persze téged lehet, hogy ez majd megint jól felzaklat, biztos baromi zavaró lehet, hogy nem mindenki ért egyet a
Érted te, csak nem tudsz rá mit válaszolni, ezért írsz ilyen zagyvaságokat, és próbálod poénnak eladni.
be is fejezem, mielőtt felrobbansz itt nekünk.
Én nem fogok felrobbanni, ugyanis te vagy az, aki itt erőlködik. Ezt azok szokták felhozni, akik nem tudnak mit írni kínjukban.
itt ti szoktátok szórni a tuti tippeket
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉS IGEN!!! Megkaptam a roppant megtisztelő királyi (vagy isteni?) többest. Már most elkönyvelem ezt egy jó napnakOlcsó poén, már a sokadik.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
Csakénvagyok
őstag
válasz Tothgera30 #23943 üzenetére
mikor a bizalom elúszik Ha nem konkrét esetről van szó, csak simán úgy sejted, nem éri meg parázni rajta. Ha mégis tűzavar, megkérded Tőle. (vagy én nem látok jól )
Aktív témák
Hirdetés
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest