Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
Aktív témák
-
Csakénvagyok
őstag
Beszéltem az exemel. Újra olyan kedves volt mint rég, mint mikor még nem voltam vele, csak tetszetünk egymásnak. S hát újra előtörtek az érzelmek. Pedig azt hittem ha ez emlékeket nem is akarom elfelejteni, az érzelmek elmúlnak. És eddig azt gondoltam hogy igy is van. Pedig már több mint 4 hónapja hogy elváltunk. S nem igy lett. Pár napja hogy azóta először beszélgetünk sziguruan msn.
S erre ma csak úgy ráköszönök megint csak msn és világvége. Gondoltam csak a nőhiány, a törődés utáni vágy és régi emlékek furcsa egyvelege kavarta fel bennem az érzelmeket, s valaki mellet ébredva holnapra elmúlnak. El is mentem vadászatra, s mikor már az ölemben ült a leányka, s a mellei már szinte az arcomba lógtak, egy átlátszó ürügyel hogy csak kóláért megyek a sörömbe megléptem, csak az exem képét láttam magam előtt, másra nem is tudtam gondolni, csak hogy újra vele legyek.
Nem jó ez igy
Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest