Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii U (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#11551) ayo válasza ldave (#11550) üzenetére


ayo
addikt

miért sajna? van neki saját :)

amúgy egyre jobb játéknak tűnik, ami mondhatni ritka a KS játékok között. engem nagyon meglepett, hogy ennyit össze tudtak hozni. jó lesz ez.

(#11552) ldave: poénnak szerintem jó, itt most nem ő a főszereplő :)

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#11552) ldave válasza ayo (#11551) üzenetére


ldave
félisten

Mert ez egy 3D platformer lesz, az pedig egy 2D-s játék :)

A Slime draws near! Command?

(#11553) g@bo válasza aya (#11546) üzenetére


g@bo
nagyúr

ritka a wii u?

van egy bontatlan gameboy advance gépem. el nem adom. sajna a gba és micro-ból mikor a gamepark újonnan!! 13 ropiért árulta... 2 éve, nem tettem el.

(#11554) ldave válasza aya (#11542) üzenetére


ldave
félisten

A humor azért rendben lesz :)

A Slime draws near! Command?

(#11555) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Ma tettem egy kis körutat Pestre Wii U-fronton. Az apropóját az adta, hogy újabb Selects-játékok érkeznek a héten (Mario 3D World, Captain Toad, Pikmin 3, Mario Party 10), és a Konzol Stúdió nyomott egy kis akciót ezekre, mielőtt kisöpörnék a régi készletet. De ha már felutaztam, úgy szerveztem, hogy benézek több üzletbe is szemrevételezni, mi is a felhozatal kedvenc konzolunk háza tájáról.

Média Market Mammut2: nemrég tárazták újra a Nintendo cuccait, viszont lebontották az eddigi diszpléjt, amiben hellyel-közzel megpróbálták összezsúfolni a kiegészítőket, Wii(U)/(3)DS játékaikat. Most már újra egy megfogyatkozott árukészletük van, amit a szemközti falra költöztettek a PS-Xbox mellé. Az áraik magasak, lényegében a hivatalos retail árak, Wii játékuk csak két darab volt, még ahogy láttam a kiegészítőkből lett kevesebb nekik.

Konzol Stúdió: ez volt az elsődleges úti cél, jóllehet most voltam itt először. Bár nem koronázta teljes siker a küldetésem, nem tudok róluk rosszat szólni. Szinte minden Wii U játékból volt kitéve a polcra, egyben látva nem is gondoltam volna, hogy ennyi játék létezik rá. Persze ebben a kevésbé keresett játékok is benne voltak, de legalább többé-kevésbé mindenből volt mutatóban. Négy játék érdekelt konkrétan, az akciózott 3D world, Pikmin 3, Donkey Kong és a Wii U Art Academy, ami csak ötezerért futott, ez máshol majdnem dupla ennyi és szintén a beszerzendők közt volt. A Pikmin 3 és az Art Academy sima ügy voltak, de a 3D World-ből és a Donkey-ból úgy nézett ki, nem lesznek fóliás darabok. Aztán némi keresgélés után csak akadt egy a 3D World-ből is, de Donkey már csak Selects-verzióban volt, így azt otthagytam inkább. Ki vannak téve a belső kirakatba az éppen futó limited darabok is (Starfox, Xenoblade, Tokyo MS), ezekből elhoztam a Xenoblade díszdobozt, ebből is az utolsó példány volt. Ezen nem volt akció, de szintén a listámon volt, mivel alig kerül többe a sima változatnál és csak egy limitált szériáról beszélünk, több helyen már nincs ebből sem. Így ezt a négyet vettem meg végül, a Xenoblade-t kivéve sikerült használt árban megkaparintanom ezeket az eredeti verziós darabokat. Próba-cseresznye alapon még bejártam az útvonal többi üzletét, elsősorban a Tropical Freeze után szimatolva. Amúgy 3DS, DS és Wii játékokból is elég becsületes készletük van a fiúknak, nintendósoknak mindenképp egy kötelező megálló a Konzol Stúdió, ha nagyon kerestek valamit.

Platinum Shop: a Bajcsy-Zsilinszky út üzlete, metróval közelítettem meg az Arany János utcai megálló felől. Az üzlet hazai viszonylatban egy teljesen korrekt méretű és választékú bolt. A Wii játékok egy alacsony polcos vitrinben voltak az egyik sarokban, nem is nagyon lehet kényelmesen odaférni. De akadt azért választék belőlük. A Wii U és 3DS játékok már a falon voltak a vitrin mellett, keskeny polcos diszpléjre téve. Egy külön kis vitrin volt viszont a sok amiibo-figurának, ennyit nem rémlik, hogy a KS-nél láttam volna (a többi helyet meg ne is említsem). Voltak egyéb cuccok is, mint például a nagy méretű kötött Yoshi, amit azért már nem árulnak mindenhol. Egyedül a Mario Maker rémlik, hogy a szokottnál jobb áron volt, a többi játékot nagyjából a konszenzusnak megfelelően árazták. Sajnos a Donkey elfogyott, pedig ez szintén egy reménykeltő hely. Igaz, a múltkor voltam itt Gamepad Accessory Set-ért, akkor meg azt nem kaptam.

Konzolgame: gyalog folytattam, a Konzolgame Szent István körúti kis üzletébe toppantam be, de majdnemhogy meg is álltam az ajtóban, mert a beltérben alig lehetett mozdulni az OSB-tábláktól és kartondobozokból. Felújítanak éppen, a kupi miatt csak féloldalasan tudtam a nintendós polchoz hajolni. Jártam már itt, náluk vettem a Wii U-m. De akkor csak a gépért mentem, a játékokat annyira nem néztem meg. Egy nem túl széles polcra vannak a játékok felsorakoztatva, a többség U-hoz, 15-20 darab pedig a Wii-hez. Itt már nincs akkora választék, Donkey sajnos nem volt náluk. A srác szerint a másik üzletükben lett volna, de nem esküdnék meg rá, hogy az nem a Selects-változat lett volna.

Videojáték bolt és 576 (Westend): miután nem jártam szerencsével, visszafordultam és becsattogtam a Westend-be, hátha találok valamit. Két üzlet van, ami szóba jöhetett, a címben szereplő Videojáték bolt és az 576 egy helyi kis üzlete, mindkettő az alagsori szinten van, egymással szemben. A Videojáték boltban az eladó pult mögött volt egy kis nintendós polc, nem is tudtam közelről megnézni. De megkérdeztem az eladót a Donkey-ról és nemleges választ adott. A kínálatból ítélve mondjuk nem is reméltem sokat. A szemközti kis 576 üzletben pont az ellentétes elrendezés van, ott a bejárattól rögtön jobbra esik a nintendós szekció. Alig volt kitéve pár játék, lényegében véve két kezemen meg tudtam számolni. Itt volt a legsilányabb felhozatal az addig látottak közül.

Konzolvilág és 576 (Mammut): jó idő volt, úgyhogy gyalog mentem vissza a Szénára, utoljára visszatértem oda, ahonnét elindultam. A Gameshop-nak volt egy jó kis üzlete a Margit körúton, ez nemrég bezárt és beköltöztették egy nagyon kis lyukba a Mammut 1 épületében. Azóta meg már be is olvadt a testvércégébe, így hivatalosan már az is Konzolvilág lett. Sajnos a helyhiány jócskán meglátszik a kínálaton, az eladó pult mellett van egy keskeny kis falrészlet a Nintendo-játékoknak. Ez már jóval inkább az 576-ra hajaz, néhány mainstream játékot leszámítva nincs semmi érdemleges. Donkey persze itt sem volt, úgyhogy felballagtam a Mammut 2 harmadik emeletére, az 576-ba. Itt is azt találtam, mint a westend-es üzletükben, néhány doboz játék képviselte csak a Nintendót. Nemrég még itt is nagyobb diszpléj volt, azóta zsugorodott így össze. Donkey zéró.

Összegezve röviden a mai nap tapasztalatait, nincs könnyű helyzetben az, aki eredeti borítós Wii U játékot akar venni. A történet eddig ki nem mondott része, hogy minden formájában taszítanak a színes keretes, plecsnikkel megjelölt, ilyen-olyan praktikákkal eltorzított borítójú játékok, akár Nintendo akár sem. Én polcra pakolós játékos vagyok, és bár maga a játék ugyanaz (többnyire), szeretem ha az eredetileg megálmodott formájukban állhatnak ott. Visszatérve, nem csodálkozok rajta, ha nem nagyon töltenek után a konzolból sem készletet, gyakorlatilag alig lehet hozzá igényes videojáték üzletet találni. A legjobb hely egyértelműen a Konzol Stúdió volt, az 576 csalódás Nintendo-téren, bár a legnagyobbaknak mondják e téren magukat. A teljes képhez hozzátartozik, hogy a Konzolvilág fő üzletében valószínűleg a látottnál nagyobb kínálat van és akik a Világvége-tábla után laknak, azoknak szintén színvonalas hely lehet a Gamepark üzlete. Még a Platinumshop egy vállalható hely, aki a belvárosban vagy a környéken lakik.

A nap szerzeménye:

Érezhető, hogy az üzletek már lelkiekben felkészültek a jelen generáció nyugdíjazására, ez amolyan utolsó előtti időszak lehet, amikor még lehet ezt-azt szerezni Wii U-hoz. Ennél már csak rosszabb lesz, úgyhogy akinek lemaradása van, az ne tököljön sokat. Bocs, ha hosszú voltam.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#11556) koncsik válasza Dr.F.E.R.I. (#11555) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

A Westendben összefuthattunk volna, ott dolgozom... :DDD
Sajnos október 1. után a viszonteladók már nem rendelhetnek wii U-t, ami furcsa, hiszen még az új Zelda is megjelenik (elvileg) wii U-ra...

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#11557) ayo válasza Dr.F.E.R.I. (#11555) üzenetére


ayo
addikt

igazából szinte mindig ilyen volt a helyzet, nem csak a konzol élete végén. Mindig csak a PS meg az Xbox megy, a Nintendóért meg kell dolgozni, ha akarsz valamit :)

576 szerintem itt is meg többi topikban is visszatérő téma, hogy mennyire rossz főleg Nintendo szempontból, a kis boltok ezerszer odaverik, ahogy írtad. Ha van lehetőség, akkor inkább a többit ajánlom én is.

http://jateknaplo.blog.hu

(#11558) Dr.F.E.R.I. válasza koncsik (#11556) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Tudtam, hogy az a lángossütő ismerős valahonnét, csak nem mertem odamenni hozzá. Merre vagy/voltál ott?

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#11559) koncsik válasza Dr.F.E.R.I. (#11558) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Nem, nem, én a bezárt kínai vagyok. :DDD (Office)
Ma vettem egy bontatlan GameCube játékot. Ez most a kezdet vagy a vég? :F

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#11560) tariattila válasza koncsik (#11559) üzenetére


tariattila
veterán

a vég kezdete... :DDD

(#11561) aya válasza g@bo (#11553) üzenetére


aya
addikt

12 milla fogyott belöle kb, wii-ből a 76 millió és az is kezd ritkulni :)

[ Szerkesztve ]

悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i

(#11562) Mister_X válasza koncsik (#11559) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Majd viszünk virágot a sírodra ;]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#11563) Mister_X válasza Mister_X (#11562) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Sőt, most jutott eszembe, hogy nekem vannak DreamCast lemezeim - amiket nem eszik meg az emulátor, mert képfájl kell neki. Megyek is és a kardomba dőlök :O

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#11564) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#11555) üzenetére


ldave
félisten

Szép fogás, a Pikmin 3-at kedveltem, kár hogy a többjátékos móka nem megy online, szívesen játszanék ellened egy kis bingót :) Meg a többi feladvány is nagyobb móka lehet ketten, egyedül nekem inkább volt frusztráló, mint szórakoztató :(

Az eddig megjelent játékok közül még a Tokyo Mirage Session-t kéne megvennem, meg esetleg a Bayonetta 2-t újra, mert azt eladtam a First Print kiadással együtt.

A Slime draws near! Command?

(#11565) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#11564) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

First Printet nem adtam volna el. A Nintendo Land-ben nagyon jó a pikmines rész, igazából az hozta meg a kedvem hozzá. Még lehet, hogy az első részt is letöltöm a gépre.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#11566) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#11565) üzenetére


ldave
félisten

Túl sok helyet foglalt :)

A Slime draws near! Command?

(#11567) koncsik válasza Dr.F.E.R.I. (#11565) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Itt a lehetőség.
PS4 eladása Japánban is meghaladta a wii U-ét...

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#11568) tthom


tthom
senior tag

Használja valaki a classic Wii mode-ot a gépén? Nem bírom rávenni, hogy ha a Wii U 1080p-be van állítva, hogy akkor Wii módban adjon képet. Elindul, váltogat a TV egy darabig, aztán feketeség. De menni megy, mert a wii remote rezeg, amikor mozgatom, mint amikor a menüben van. Ha 480p-ben indítom el, akkor van kép. De hát most mindig állítgatni.. Kerestem neten, de nem találtam erre infót sehol...

Először azt gondoltam a TV okozza, de azóta már lecseréltük egy másikra és azzal sincs kép.

(#11569) ldave válasza tthom (#11568) üzenetére


ldave
félisten

Mostanában nem használtam ezt a mdot, de nem volt régebben gondom vele. Ha még aktuális lesz, este megnézem majd, hogy miként van beállítva nálam. eShop-os Wii játék vagy lemezes amivel a gond van?

A Slime draws near! Command?

(#11570) ayo válasza tthom (#11568) üzenetére


ayo
addikt

nekem simán át szokott váltani, youtube-on tuti találsz erről videót, de ahogy írtad, feketeség, aztán bebootol a Wii kezdője

http://jateknaplo.blog.hu

(#11571) tthom


tthom
senior tag

Lemezes játék. Bedugom a lemezt, felpörög, felismeri. Rányomok Wii U módban a startra, elkezd újraindulni és fekete kép. Nem jelenik meg a szokásos Wii felület.. Ha átállítom 480p-be a Wii U üzemmódban, akkor viszont simán. Próbáltam B-t nyomni bekapcsoláskor, de akkor is fekete felület lesz egy idő után, szóval mindegy neki.

Thx!

(#11572) woros válasza tthom (#11568) üzenetére


woros
őstag

Én szoktam használni, de nálam is átvált rendesen szintén 1080p-ről.

(#11573) Shepard válasza tthom (#11568) üzenetére


Shepard
tag

Nálam is működött a váltás letöltött eShop-os játékkal és lemezes verzióval is minden gond nélkül. Csak egy ötlet: kábelt próbáltátok már cserélni?

(#11574) tthom válasza Shepard (#11573) üzenetére


tthom
senior tag

Fura akkor, ha mindenkinek működik. Az az érdekes, hogy az előző 4.x rendszerrel is csinálta, meg frissítés után is. Igen, kétféle kábellel is próbáltam. Hát, köszönöm mindenkinek azért, legalább tudom, hogy mennie kellene akkor is, ha 1080p van beállítva.

(#11575) Dr.F.E.R.I. válasza koncsik (#11567) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Csak amerikaiak kapják meg most, EU-ban már letölthető egy ideje. Már hajlok nagyon arra, hogy Wii játékokat digitálban lehúzom, max ha milliomos leszek, vásárolok egy-két bontatlan kópiát is. :)

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#11576) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Toad Kapitányt mennyire érdemes letölteni? Egyszerjátszós?

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#11577) koncsik válasza Dr.F.E.R.I. (#11576) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

4 éves kislányomnak a Toadette pályák megunhatatlanok... Ha max-ra megcsinálsz mindent, többet nem valószínű, hogy előveszed. Amiibo sem ad érdemi plusszt...

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#11578) Dr.F.E.R.I. válasza koncsik (#11577) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Köszi, akkor lehet hanyagolom továbbra is...

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#11579) ayo


ayo
addikt

Az utolsó Hyrule Warrior posztom. 100%, 478 óra és egy igazi WTF a végére :)
Kemény volt, nagyon szeretem és már most hiányzik.

http://jateknaplo.blog.hu

(#11580) tthom


tthom
senior tag

Látott már valaki külön kapható Wii remote szilikon tokot FEHÉR színben? Vettünk egy Toad-os változatot és ahhoz fehér van. Ez annyira tetszik itt nekik, hogy a sima fehéreken lévő áttetszőt is átcserélnék.. De nem látok sehol külön..

(#11581) ldave


ldave
félisten

No, csak leadtam egy rendelést a Paper Mario-ra. Plusz egy doboz már fel se tűnik a polcon :)

A Slime draws near! Command?

(#11582) koncsik válasza ldave (#11581) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Remélem ma már a kezemben lesz... meg a négy "új" amiibo is... :B

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#11583) sting2


sting2
addikt

Sziasztok!
Az oldalon is hirdetett Prémium Pack reális áron van fent?
60k

Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

(#11584) sting2 válasza sting2 (#11583) üzenetére


sting2
addikt

Egyáltalán, kell nekem ragaszkodni a Prémiumhoz?..

Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

(#11585) woros válasza sting2 (#11584) üzenetére


woros
őstag

Amit a prémium ad: fekete szín, gamepad tartó, gamepad dokkoló amiben töltődik, konzol tartó, sensor bar, 32gb tárhely a 8 helyett. Mivel külső tárolót tudsz hozzá csatlakoztatni ezért mindegy is a tárhely. Itt azt kell eldöntened hogy kell-e a fekete szín a gamepad/konzol tartói és a sensor bar.

[ Szerkesztve ]

(#11586) Sirandrish válasza ldave (#11581) üzenetére


Sirandrish
legenda

Véleményt majd kérek róla...:)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#11587) koncsik válasza koncsik (#11582) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Holnap jön csak meg... :O

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#11588) Dr.F.E.R.I. válasza ayo (#11579) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Gratulálok, ezzel a rekorddal majd bepróbálkozok én is, ha eljutok odáig. Nagyon cseszteti ez a játék a lemezt? Mert a Monster Hunter már az agyamra ment, hogy valahányszor helyszínt váltott, mindig töltögetett, pörgette a korongot.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#11589) sting2 válasza woros (#11585) üzenetére


sting2
addikt

Kizárólag azért nézem a hirdetéseket mert a 6 és 3 éves gyerekeket ezzel szeretném egy kicsit elvarázsolgatni néha, néha.
Az egyik játszik, a másik nézi, alapon..
Sima WII is szóba került de itt már tartok tőle, hogy 60" colon nem igen fog szépen mutatni..
SD tartalmat nem is igazán látnak mert ha nagy ritkán tévéznek akkor tematikusan teszik azt és azt HD csatornákon .
Mondjuk, poénból (meg szoktatás jelleggel is) a PS4 + Youtube segítségével a Super Mario Bros-t bejátszottam nekik - lehet WII U-val volt feljátszva, és nem mutatott rosszul. :Y

Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

(#11590) ldave válasza ayo (#11579) üzenetére


ldave
félisten

Cucco’s Fury alatt levetted a hangot vagy már csirkéket hallasz mindenhol?

A Slime draws near! Command?

(#11591) Mister_X válasza sting2 (#11589) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Ki kell ábrándítsalak, nemhogy a 3, de még a 6 éves gyerek is telibe fogja szarni, hogy HD tartalom-e vagy sem :D Ők még élményre játszanak, egy mezei Wii potompénzért meg tökéletes választás, mindkét kölök ugrálhat majd.

Nyugi, nem fognak odamenni, hogy "apu, ez pixeles, nem akarok vele játszani" vagy "apu, ez miért nem hádé?"

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#11592) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Közben beszereztem az egyik legrégebbi és legújabb játékot is. Van még pár, ami hiányzik a kollekcióból, de év végéig azokat is mind bezsákolom. Aztán majd öregurasan sorra lesznek játszva, most tartok még csak a másodiknál (Nintendo Land) :) Fast Racing Neo-t le is fogom tölteni gépre, hogy egy-két futamra mindig kéznél legyen, a lemez megy a polcra. A ZombiU-ra is kíváncsi leszek, van-e valami vége a játéknak. Ezt sosem sikerült kiderítenem.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#11593) g@bo válasza Dr.F.E.R.I. (#11592) üzenetére


g@bo
nagyúr

mintha select verzióban láttam volna mario 3d-t...

(#11594) Dr.F.E.R.I. válasza g@bo (#11593) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Jól láttad, most már valószínűleg mindenhol az a változat lesz. Szinte több már a select-es Wii U-játék, mint amennyiből nem csináltak.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#11595) ldave


ldave
félisten

:)

A Slime draws near! Command?

(#11596) woros válasza ldave (#11595) üzenetére


woros
őstag

Hihetetlenül jó ez a játék.

(#11597) Sonic*


Sonic*
aktív tag

Valakinek nem lenne eladó/cserélhető Wii U-ja? (Nekem Xbox One-m lenne) :R sajna alig van normális hirdetés itt, boltban meg 95k egy pakk :Y

Majd kiderül..vagy beborul!

(#11598) Sirandrish válasza Sonic* (#11597) üzenetére


Sirandrish
legenda

XO-t adnál WiiU-ért?

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#11599) Sonic* válasza Sirandrish (#11598) üzenetére


Sonic*
aktív tag

Igen. Nem használom, valamint nagyon unom, számomra semmi érdekes játék nem jön ki mostanában, 19k-t meg nem fogok adni pl egy Horizon 3-ért

Majd kiderül..vagy beborul!

(#11600) tthom válasza Sirandrish (#11598) üzenetére


tthom
senior tag

Miért? Használtban már kb. hasonló az áruk.. Az, hogy a One jobb grafikával rendelkezik.. Ahogy mondja a kolléga húzós áruk van a játékoknak. Én is gondolkodtam One-on, pont Horza-val játszanék, de minden költséget beleszámolva lett inkább Wii, aztán Fast Neo. :)

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii U (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.