Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii U (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#12251) tassyu válasza boost (#12236) üzenetére


tassyu
tag

Közben rájöttem. Az új rész, Breath of the Wild első betűi.

(#12252) horkovy24


horkovy24
senior tag

Üdv srácok! :) :R Mi újság? Rég jártam már erre. :D Kinek mi a véleménye a Switch-ről? Engem egyelőre nem győztek meg. Így a Wii U-s utáni kín szenvedést kiheverve a PS4 egy álom játékfelhozatal terén. Persze hiányoznak a szokásos Nintendo-s játékok de ha arra gondolok mennyi ideig kellett várni 1-1 játék megjelenése között Wii U-n már annyira nem is zavar. Nálam mert úgy érzem megvezetett a Nintendo a Wii U-al most nagyon sokat le kell tenniük az asztalra hogy megvegyem a gépet és nem teszem azt mint a Wii U-nál hogy premierkor beleugrottam. :R

[ Szerkesztve ]

Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)

(#12253) woros válasza horkovy24 (#12252) üzenetére


woros
őstag

Nekem ez az első Day 1 konzol vásárlásom. Remélem nem fogok a te sorsodra jutni. :D Bár nekem egyéb más konzol nem is nagyon kellene, mert itt a PC, szóval ráérek kivárni a játékok megjelenését. :)

(#12254) Dr.F.E.R.I. válasza horkovy24 (#12252) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Üdv újra a fedélzeten :) Egyelőre nem lesz $witch-em, talán majd egyszer (de nem az idén). Még Wii U-n majdnem az egész katalógus kijátszatlan nálam, úgyhogy nem is sietek nagyon sehová vele. Akinek nincs PC-je, annak a PS4 most tuti vétel.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#12255) horkovy24 válasza Dr.F.E.R.I. (#12254) üzenetére


horkovy24
senior tag

woros: Hát akkor sok sikert a géphez és jó játékot kívánok neked hozzá. :) PC mellett valóban jó vétel lehet.

Igen mert te elég későn vetted meg a Wii U-t. :) Addigra összejött a játékrepertoár. :D Én csak azt bánom hogy azt a fránya Fatal Frame-t nem vártam még meg akkor és eladtam. Végülis megoldódott az is mert kaptam egy kölcsön gépet hogy kijátszhassam. :) Nekem mondjuk van otthon laptop is meg asztali gép viszont egyik sem egy kimondott bikaerős gamergép szóval a PS4 baromi jó szolgálatot tesz. Ja és mostanában már iszonyat jó áron hozzálehet jutni. Tény a játékok drágák hozzá de csak üzletben. Erre találták fel az aprót hogy jóáron beszerezhessem őket. :) :R

Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)

(#12256) Bennyboy


Bennyboy
őstag

előrendeltem az új zeldát. Kicsit szűkös lesz ez a hónap de muszáj játszanom ezzel a játékkal. 18k-nál olcsóbban sehol sem láttam . Előrendelői (poszter) meg csak az 576-nál van de tőlük soha nem fogok vásárolni semmit. Ki hol vette vagy tervezi megvenni?

ELADÓ 4080, D3, ROS CE, GAMER GÉP, HAWORTH SZÉK, MATRAC STB.

(#12258) woros válasza Goldwin (#12257) üzenetére


woros
őstag

Ki is próbáltam, viszont most már saját magam is láthattam a grafikáját. Mindenek előtt aki max. élményt akar az ne TN paneles monitoron (hiába LED) kezdje el, mert ott nagyon fakó az egész világ, egybemosódik minden. Ahogy átraktam S-PVA paneles TV-re (azt hiszem az van benne) a tágas tér életre kelt, megtelt színekkel (a monitoron az RGB tartomány is jól volt beállítva a Wii U-hoz). A felbontás nagyon alacsony, biztos, hogy 720p vagy még lejjebb, de azt nem hiszem, a textúrák tényleg elég low szinten vannak és pl. hegyoldalba mintha odahánytak volna, de a színes táj és a füves rét jól néz ki. A Switches verzióról majd nézek videót, hogy mennyi a különbség, mert nem érdekel a játék, csak kíváncsi vagyok/voltam a grafikai különbségekre.

Végül annyi, hogy ha 1080p 30fps-el futna a játék, akkor az talán ellensúlyozná a textúrák milyenségét. Igen valóban emberi színe van Linknek, ahogy a trailerekben látszott, nem tudom a Switchesben tényleg kék lesz-e vagy nem tudom már milyen volt, de elütött a kettő annyi biztos. Az arca elég megvilágított, kicsit cell shaded beütéssel. A látótávolsággal nem volt gondom, elég messzire el lehet látni, csak a felbontás miatt kb. mindegy is ez a része. Anti-Aliasingot nem véltem felfedezni, a lépcsők jó recések. Ettől független biztos nagyon jó játék és szerintem így is teljesen jól játszható a Wii U-n is.

Nem rakok sehova spoilert, nem a játékmenetről írtam. :)

Ja igen, wii classic pro controllert és wii mote-ot nem támogat, mivel nincs Wii U pro controllerem így azt nem tudom, de gondolom azt csak igen.

[ Szerkesztve ]

(#12259) ferensz válasza woros (#12258) üzenetére


ferensz
senior tag

Kipróbáltam én is, egyből az elején vannak olyan FPS dropok, hogy a fülem kettéáll tőle :D

"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"

(#12260) ldave válasza woros (#12258) üzenetére


ldave
félisten
LOGOUT blog

Gamepad funckió maradt valami? Térkép, tárgyak, ilyesmi?

A Slime draws near! Command?

(#12261) woros válasza ldave (#12260) üzenetére


woros
őstag

Igen az amiibo funkció biztos használható :D és még rá tudsz taperolni a kijelzőjére ezzel váltasz TV vagy GamePad mód között. Illetve a beállításokban mintha láttam volna motion funkciót is valamire, de erre már nem emlékszem. Ha nem felejtem el megnézem este.

(#12262) ldave válasza woros (#12261) üzenetére


ldave
félisten
LOGOUT blog

Akkor igazak a hírek... Öszinte leszek, kicsit elbizonytalanodtam most a WiiU-s változattal kapcsolatban. Lehet lemondom a rendelésem és várok vele picit.

A Slime draws near! Command?

(#12263) woros válasza ldave (#12262) üzenetére


woros
őstag

Mik voltak beharangozva a gamepaddal kapcsolatban?

(#12264) ferensz válasza ldave (#12260) üzenetére


ferensz
senior tag

Ennyi ami történik a gamepadon.

"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"

(#12265) ldave válasza woros (#12263) üzenetére


ldave
félisten
LOGOUT blog

Semmi, de mondjuk ami volt a WW vagy a TP WiiU változatában, az itt is alap lehetne. Tárgycsere sokkal gyorsabb tud lenni úgy, mintha valami menüben kéne keresgélni.

A Slime draws near! Command?

(#12266) boost válasza ldave (#12265) üzenetére


boost
addikt

Nem akarják, hogy BÁRMIBEN jobb legyen a WiiU változat.

(#12267) Dr.F.E.R.I. válasza ferensz (#12264) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Gusztustalan, hogy mennyire beáldozták a játékot a Switch-ért cserébe... Kigyomláltak belőle mindent, csakhogy kényelmesebben átírhassák a másik gépre. Voltak a múltban is etikailag nehezen védhető húzásaik, de újabban amit előadnak, az nem semmi. Sajnos a rosszabbik értelemben is kezdenek felzárkózni a riválisokhoz, de én feszt az U verziónál maradok, nem fogok ezért Switch-et venni.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#12268) Sirandrish válasza boost (#12266) üzenetére


Sirandrish
legenda

Ez szerintem teljesen logikus is, főleg annak tükrében hogy jelenleg a Zelda adja el a Switchet.

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#12269) woros válasza ldave (#12265) üzenetére


woros
őstag

Van gyorsabb targycsere. Nyomva tartod a bal hatso gombot ZL talan es a jobb analoggal kivalasztod a hasznalni kivant fegyvert egy gyorsmenubol.

[ Szerkesztve ]

(#12270) boost válasza Dr.F.E.R.I. (#12267) üzenetére


boost
addikt

Szerintem ez pont nagyon könnyen védhető Sőt, korrektek, hogy nem később hozzák ki WiiU-ra. Megtehették volna. Az már tényleg nem lett volna etikus. Így kihozták ugyanabban az időben egy system-seller játékot, amivel platformot akarnak eladni, olcsóbban, egy olcsóbb gépre, ugyanazzal a funkcionalizással.

Ezek után gustistalannak nevezni a cég lépéseit erős trollkodának tűnik nekem.

(#12271) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#12267) üzenetére


ldave
félisten
LOGOUT blog

Pont ez a bajom nekem, hogy adjam-e a pénzem ehhez a gyakorlathoz...

A Slime draws near! Command?

(#12272) Bennyboy


Bennyboy
őstag

Nem tiszta nekem. Most a wii u-s verzió ami akad? Nem adnék ki majdnem 20k-t ha nincs minden renben vele.

ELADÓ 4080, D3, ROS CE, GAMER GÉP, HAWORTH SZÉK, MATRAC STB.

(#12273) Dr.F.E.R.I. válasza boost (#12270) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Ezt te sem gondolod komolyan, remélem. Eleve U-ra írták meg, Switch-re csak konvertálták. Nyilván egy konverziót nem lehet anélkül megcsinálni, hogy ne legyen már meg az eredeti anyag hozzá. De ez technikai kérdés, nem is erről van szó lényegében, hanem hogy a N fogyóeszközként kezeli a korábbi játékos bázisát.

Értem jól minden lépésüket, csak egyet érteni nem tudok velük. Lényegében a Wii U kukázása adja a hátterét az egésznek, illetve sokkal inkább a mögötte húzódó új szemlélet. Arról most csak annyit, hogy nem kivezették a konzolt, hanem egyik napról a másikra a kukába hajították, a még futó projektekkel egyetemben. A Zeldánál maradva, minimum négy, de inkább már 5+ éve fejleszthetik valamilyen szinten, innét nézve egy ilyen komplexitású játéknál ez érthető is. Mivel U-ra készült (és azért nem egy-két ember vett emiatt gépet), alapelvárás volt, hogy használják ki rendesen a gép adottságait. Ezt láthatóan nem teljesítették, ahogy az XCX és a másik két Zelda remake esetében tették. Van egy kickstarter-es játék, az Armikrog, ahol az U verzióval ígértek gamepad támogatást, abból sem lett semmi, ott a pénzhiány és az alapjáték elnyújtott fejlesztése miatt. Itt nem lett volna gond a pénzzel, gyakorlatilag a fejlesztés határidejét csapták le a Switch verzió miatt, magát a Switch-et pedig üzleti okokból erőltetik ki a piacra most március elején.

Így két légy helyett egyet sem csapnak le, lesz egy kiherélt Zelda U-ra és egy új konzol, amit szinte tartalom nélkül dobnak piacra. Nem egy win-win szituáció, de mutatja az új irányt, miszerint már itt sem lesznek tabu témák. Leginkább ebben csapódik le az, hogy gamer helyett most már egy bankár vezeti a vállalatot. Még mielőtt valaki felhozná: nem a TP szituációja áll fenn - bár anno sokan az ellen is szót emeltek -, mivel ott nem szenvedett érezhető csorbát a tartalom, itt viszont már igen. Mondhatja valaki azt is, hogy ő úgyis pro kontrollerrel játszaná (tegye), de a választás lehetőségét is elvették. Lényegében ez egy vezéráldozat volt, hogy erőltetve ugyan, de megjelenhessen az új - egyáltalán nem olcsóbb - konzolon a játék. Lehet ehhez bólogatni, akár még tapsolni is, nekem nem szimpatikus ez az új irány, márpedig ez lesz a jövőben az alaphang a cégnél. Paradox módon egyébként lehet, hogy üzletileg sikeresebbek lesznek attól, hogy hozzásimulnak a tömegigényekhez, de a régi szamurájok támogatását nem biztos, hogy sokáig a hátuk mögött tudhatják így.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#12274) boost válasza Dr.F.E.R.I. (#12273) üzenetére


boost
addikt

én ezt teljesen másként látom. csak, hogy párat említsek a felsorolásodból: pl szerinted kiherélt a WiiU verzió.. szerintem pont nem. A kiherélt az az, ami szándékosan kevesebbet tud, mint a másik. Itt pont annyit tud mint a másik. Vagy a szerinted váratlanul kukába hajított konzol. Nem arról volt szó eddig a fórumban, hogy már nincs normális Nintendo megjelenés közel egy éve? Két és fél éve az E3-on mutattak be kb új címeket(Yoshi, Splatoon2, MarioMaker, Atlus játék, stb), azóta azokat kifuttatták, és ennyi. Tudni lehetett hogy jön az új konzol, mert a mostanit nem veszik.

Másrészt ha visszanézel Wii megjelenésekor is kihoztak egy Zeldát a régi konzolra is, meg az új konzolra is. Sőt, ott az új még többet tudott, volt motion control.

Kár felhúznod magad, és bár ez csak saja´t vélemény, de szerintem komolyabb ok nélkül teszed.

Meg tegyük hozzá, a cég valszeg jobban tudja, hogy mit miért tesz. Neked rövidtávon valamiért biztos jobb lenne, ha még nem jönne ki a Switch, csak ősszel, de hidd el, hogy hosszútávon nem. Nekünk is az az érdekünk, hogy a konzolt időben a piacra vezessék, aki early adopter, az minnél nagyobb számban megvegye, a konzol pénzügyi siker legyen, hogy a játékfejlesztő cégek, és kiadó cégek még több játékot hozzanak a platformra. Nem ismétlődhet meg az, mint a WiiU-nál, hogy kijön karácsony előtt 3 héttel, lényegébe Nintendo kontent nélkül egy 2D marioval, és nem veszi a kutya se. Utána meg várhattak megint egy évet a karácsonyi szezonra, de onnantól kezdve az már A tavalyi gép volt, nem az újdonság. Nem volt idő és nem volt mivel felfuttatni karácsonyra. Most majd lesz, talán. és ha sikeres lesz, lesz mégtöbb játék rá.

Érted szamuráj?

(#12275) ldave válasza boost (#12274) üzenetére


ldave
félisten
LOGOUT blog

Szendékosan tud kevesebbet a WiiU változat, mint illene. Volt 2 vagy 3 éve egy videó, amikor a két mester mutogatta az aktuális állapotot, ott voltak még bizonyos Gamepad funkciók, amik azóta eltüntek.

A Slime draws near! Command?

(#12276) woros válasza boost (#12274) üzenetére


woros
őstag

Szerintem itt arról van szó, hogy pl. Feri megvette az U-t premierkor a Zelda miatt (nemtudom) és a ninty jól kib*szott vele, mert 5 évvel később jelenteti meg rá a Zeldát, amit már 2? éve ki kellett volna adjon és amikor végre kijön, pusztán üzleti okokból nem tud annyit a játék funkciókban mint amit tudhatott volna. Ez engem is felháborítana.

A 2D Mario miatt nekem azonnali vétel lett volna 2012-ben az U, ne szóld le! :P

[ Szerkesztve ]

(#12277) aya válasza woros (#12276) üzenetére


aya
addikt

Állítólag fullra jár a wiiu alatt a zelda, ennyit tud a gép, sajnos hihető is.

Kivárok vele, van most mivel játszani.

悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i

(#12278) Dr.F.E.R.I. válasza boost (#12274) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Rosszul értelmezed a múltat, a Wii U indulása sikeresnek volt mondható. Az év végére, ami alig volt több mint egy hónap, 3 millió konzol került eladásra. Ott a nyitókínálat volt magasabb, az összetétele volt inkább vitatható. A szoftverek voltak azok, amik onnantól fogva már igencsak akadozva jöttek. Az inkább már a menedzsment felfokozott várakozása miatt volt, hogy a saját előrejelzéseiket folyamatosan vissza-visszanyesték. Itt fordított helyzetet látok, kevés saját nyitócím, év közben érkezgető játékokkal. Melyik lesz a nyerőbb, úgyis kiderül.

Nem húztam fel magam, csak hideg fejjel leszögeztem néhány - számomra nem tetsző - dolgot. Továbbra is tartom, hogy a Zelda elsietett (a sok év várakozás ellenére is), kiherélt pedig attól lesz, hogy kevesebbet tud, mint amennyit valójában tudhatna. A switch-es verzió már nem lesz az, mert az egyébként sem nyújt dual-screen élményt.

Még azt megjegyzem - mert más kapcsán is fel szokott jönni -, hogy egy vállalat vezetői elsősorban nem jövőbelátókból állnak. Helyette pénzügyesekből, marketingesekből, fejlesztőkből, miegyebekből. Többnyire tudják, mit miért tesznek, de sokkal több dolog van, amit nem tesznek (pedig kellene). Főleg egy ennyire konzervatív vezetésű cégnél, csak egy maréknyi ember van döntéshozó, vagy azt befolyásoló pozícióban, és máig nem engedik ki a gyeplőt a kezükből. Ami érdemi változás, hogy Kimishima, egy pénzügyes lett a megbízott ügyvezető, nyilván elsősorban pénzügyes szemszögből fog tevékenykedni. Hogy jól vagy rosszul, majd elválik. A Switch még sokkal inkább Iwata gyermeke, Kimishima már az utolsó fázisokban csatlakozott be. De a stratégiai döntéseket már ők hozzák, és az alapján amit eddig látok, nekem egy hideg technokrata képe jelenik meg, a mosolygós Iwata helyett. De írtam is, hogy ez nem feltétlen akadálya az üzleti sikernek, viszont családbarátabb már biztosan nem lesznek a termékeik, mint eddig voltak.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#12279) tassyu


tassyu
tag

Megjelenés előtti javítócsomagot is kapott az új Zelda. Az első lemezes változatoknál 2,8GB a javítócsomag mérete. Az eshopos digitális változat ha igaz már tartalmazza, durván 10 GB a játék.

(#12280) woros válasza ldave (#12275) üzenetére


woros
őstag

Egy fórumon megerősítette valaki, hogy a Gyro sensort használja a gamepadben valahol a játék. Hogy kell használni a spoiler! taget? :) Mert leírta hogy milyen dologban.

[ Szerkesztve ]

(#12281) boost válasza Dr.F.E.R.I. (#12278) üzenetére


boost
addikt

Szerintem a Switch nyitókínálatára pont a kevesebb néha több a jellemző. WiiU nyitókínálata ahogy írtad nagyon magas számú volt, de tele folt fél éve, már máshol megjelent játékkal, plusz egy Mario 2D platformer, ami simán lehetett volna a Wii verzió DLC-je. Aztán megjelenés után megint nagy semmi közel egy évig.

Switch kezd egy Zeldával, ami nagyon komoly, és sokakat érdekel, aztán 8 hét múlva jön egy MarioKart 8, aztán megint két hónap, és egy Splatoon folytatás. Ehhez képest hol volt a WiiU első éve? ZombieU? :B Lehet, hogy Iwata szépen mosolygott, de elcseszte, nem kicsit. Játékosok sem jártak jól.

Ha végignézed most a Switch első fél évét, azoknak szól, akiknek kimaradt a WiiU. WiiU tulajok kapásból kihagyhatják ezt az időszakot. Akkor miért vannak hátrányban? Olcsóbb a gépük, olcsóbban és korábban hozzájutottak ezekhez a játékokhoz, mint a Switch tulajok.

(#12282) s912 válasza woros (#12280) üzenetére


s912
aktív tag

[SPOILER] Erre gondolsz? :) [/SPOILER]

hm.. azóta már nem elérhető?
[link]

[ Szerkesztve ]

(#12283) ferensz válasza s912 (#12282) üzenetére


ferensz
senior tag

Azt hiszem topikonként engedélyeztetni kell a spoiler tag használhatóságát.

"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"

(#12284) s912 válasza ferensz (#12283) üzenetére


s912
aktív tag

akkor woros majd leírja privátban annak, aki kéri :D

(#12285) woros válasza s912 (#12284) üzenetére


woros
őstag

Na mindegy nem nagy dolog szerintem, de azért...SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER KÖVETKEZIK :D

Azt írta, hogy egy shrine-nál van valamilyen puzzle és annak a megoldásához használja a gamepad gyro funkcióját.

[ Szerkesztve ]

(#12286) Dr.F.E.R.I. válasza boost (#12281) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Az egész kulcsa, hogy be tud-e vonzani több embert, mint az U. MK8-at, Splatoon-t eddig is csak a Wii U tulajok vették, akiket érdekelt. Vajon mekkora lesz azon emberek halmaza, akik nem U tulajok, de vesznek Switch-et és még érdekelni is fogja őket? A nyugati 3rd party támogatás lesz a kulcs, mert - mint írtad - Wii U mellé kihagyható, 3DS-nek nem kimondottan alternatívája, az erős és támogatott konzolok vételétől meg nagyon sok kell, hogy eltántorítsa az embert. Én részemről kivárok, egy jó darabig még biztosan a Wii U mellett maradok.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#12287) boost válasza Dr.F.E.R.I. (#12286) üzenetére


boost
addikt

Nyílván. Engem spec a WiiU induláskor egyeltalán nem vonzott, csak mikor már volt 5-6 igazán jó cím, pedig tipikusan megveszek sok minden szart, mert a 2D marion kívül nem volt olya cím, ami érdekelt volna, és ne játszhattam volna fél éve, egy éve más platformokon. Pl mass effect 3, Batman AC, stb. Ezzel szemben a Switch kapásból egy olyan címet hoz, ami miatt akinek nincs gépe, megéri gépet venni. Sőt, ha nincs WiiU-d, akkor jól jársz az MK8-al, és a Splatoon2-vel is.

Neked WiiU taulajnak legkorábban karácsonykor érdemes beszállni a 3D Mario és a Xeno 2 miatt. Szóval én nem érzem, hogy veletek kiszúrt a cég, annak ellenére, hogy ez a start most az új Nintendo userek bevonzásáról szól.

(#12288) woros válasza boost (#12287) üzenetére


woros
őstag

Te hogy élnéd meg, hogy van Wii U-d, de Switchre több tartalommal jön ki a Mario Kart 8 Deluxe és nem tudsz vele játszani, mert a Nintendo szarik rád nagyívből? Én a végtelenségig fel lennék háborodva ezen, sőt fel is vagyok attól függetlenül, hogy lesz Switchem.

(#12289) boost válasza woros (#12288) üzenetére


boost
addikt

De mi az, hogy szarik rá nagy ívből?? Most hozott ki rá egy játékot, amivel egyébként az új konzolgenerációt akarja beindítani. Ha végül Switch-only lett volna a Zelda vagy mondjuk megjelenik nyár végén WiiU-ra, megértem, hogy felvagytok cseszve. Dehát lényegébe Ugyanazt kapja a két konzol az első 6 hónapban. Splatoon, MK8 és Zelda. Amit már megkapott a WiiU, olcsóbban. Ott az MK8 a két DLC-vel (aka Delux), miért nem tudsz vele WiiU-n játszani? Ráadásul már közel két évvel korábban megkapták WiiU-ra.

Azt meg el kell fogadni, hogy ez konzol e´letciklusának vége van, és ilyenkor a konzol készítője nem készít több saját játékot. Ez így van minden platformon, és eddig is így volt. Mindig a Zelda volt az utolsó játék az életcilus végén. Az, meg hogy más se készít rá játékot, az meg amiatt van, mert nem vettek elég WiiU-t. Te irod, hogy neked nincs WiiU-d, nem is volt, szóval ez miattad is van. :DD

Én anno egyet vettem, kifizettem a Nintendo adót.

(#12290) woros válasza boost (#12289) üzenetére


woros
őstag

Nem érted. 1. Nekem van Wii U-m. 2. Az a Mario Kart 8 ami kijön a Switchre nem csak a 2 DLC-ből áll, hanem egyéb tartalmak is kerültek bele, amit a Wii U verzió nem kap meg és nem azért, mert gyenge a hardvere.

Mister_X: Itt komolyan senki nem érti meg, hogy a játéknak ugyanaz a neve, de más a tartalma??????? Amit kap a switches verzió az kb. egy harmadik DLC lenne az U-s verzióra pár dollárért. Nem számít hány éves a játék.

[ Szerkesztve ]

(#12291) Mister_X válasza woros (#12288) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Hmm... talán azt, hogy köcsög Nintendo, amiért nem foglalkozik tovább egy három éve kiadott játékkal egy nyugalmazott rendszeren(I)?

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#12292) Vebber válasza Goldwin (#12257) üzenetére


Vebber
tag

2. link alatti iromány, sőt már a címe is, egyszerű switch reklám, nettó hazugság.

Friss Wii U gameplay:
[link]

(#12293) Vebber válasza boost (#12281) üzenetére


Vebber
tag

Saját magad cáfolod. Leírod, hogyan látod a U korábbi kínálatát, majd a szviccs startját beállítod mint valami sikertörténet indulása, holott ugyanaz a saját címek tekintetében, de ennél még nagy nevek sem lesznek. Később sem igazán.
A most megjelent Zelda egy Wii U játék, amit lebutíottak szándékosan, plusz a kiadását eltolták legalább egy évvel, de még ha a gamepad funkcióit el is vették, megjelenik ugyanaz a U-ra.
A Mario Kart 8 nem fél éves, hanem több éves játék, újrakiadva, az újdonság benne annyi, amit Woros is írt, pár dolláros 3. DLC. Splatoon sem hoz semmi újdonságot, de azt sem most, hanem majd jóval később.

Ezekért lenne rosszabb alternatíva a Wii U?

Továbbá, mi van azokkal akik nem akarnak Zeldázni, vagy csak egyszerűen végigtolják PC-n 4k-ban, olyan minőségben amilyen szviccsen sose lesz? Nekik is mi az alternatíva?
Néhány hónapig papír nehezék, utána esetleg talál 1db játékot ami tetszik neki, vagy majd jön az exxxxklúzíív Steam World Dig?

[ Szerkesztve ]

(#12294) woros válasza ldave (#12275) üzenetére


woros
őstag

Annyi biztos hogy célozni lehet a gamepaddal tehát motion controlt kihasználja. Jól kezelhető.

(#12295) Vebber válasza woros (#12258) üzenetére


Vebber
tag

Pro Controller működik.

(#12296) Bennyboy


Bennyboy
őstag

látom egész tűrhető értékeléseket kapott a zelda, nem mondom vissza az előrendelésemet. :)

ELADÓ 4080, D3, ROS CE, GAMER GÉP, HAWORTH SZÉK, MATRAC STB.

(#12297) Mister_X válasza Bennyboy (#12296) üzenetére


Mister_X
nagyúr

"egész tűrhető" - wut? Opencritic 97-es átlag az tűrhető?! Hja, köcsög Nintendo, miért nem 100/100 ;] :DDD

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#12298) boost


boost
addikt

Véggnéztem a Metacriticet, és az utóbbi 5 évben eddig a Zelda BotW kapta a legmagasabb pontszámot, és ilyennekkel versenyez mint GTA V, LastOfUs, Metal Gear Solid V.

(#12299) ldave


ldave
félisten
LOGOUT blog

Kb 2300 MB hely kell a lemezes játéknak. Update Data néven van, de szerintem a lemezről telepítette. Lehet a patch csak éjfél után aktiválódik.

A Slime draws near! Command?

(#12300) Bennyboy válasza Mister_X (#12297) üzenetére


Bennyboy
őstag

vicceltem, nyilván elég epic amit ez a játék kapott :DD

ELADÓ 4080, D3, ROS CE, GAMER GÉP, HAWORTH SZÉK, MATRAC STB.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii U (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.