Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HThomas: Outcast
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Tegnap este linkeltem a DF videóját, háromnegyed órán át elemzik a legújabb kiszivárgott részleteket.
Én amit leszűrtem az eddigiekből laikusként: Nvidia Ampere architektúra az alapja, amivel a desktop vga-k 2020-ban jelentek meg a 3000-es szériával. Most jelentették be az 5000-es szériát. Úgy tűnik 8 nm-es lesz, ami megint nem egy túl modern, nem túl akkubarát, viszont olcsó. (majd lesz helye 1-2 éven belül a v2-nek ahol 5 nm-re váltanak) Vagyis megint kapunk egy kiöregedett hardvert, viszont elvileg lesz benne egy komoly felskálázás, ami úgy tűnik, elég egyedi lesz és nagyon sokat lendíthet a végeredményen. Nem fog számítani a nyers erő (tflop) mert alacsony felbontásban készül el a képkocka, amit szépen fel fognak skálázni, de azért 4K-t nem igazán kell várni szvsz.
Abban biztos vagyok, hogy most nagyon is jó és versenyképes lesz a teljesítmény, de hogy ez meddig fog kitartani, az már kérdés.
Igazából nem értem abból a szempontból a Nintendot, hogy miért hagyja elavulni a versenyképes technológiáját, mire bejelenti? Az SOC (T239) létezése már legalább 2 éve kiszivárgott, nem hiszem, hogy azóta komoly áttervezésen esett volna át. Azóta ülnek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Gaming notebook topik
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sirandrish