- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ha még csak az járt volna így. De gyakorlatilag az RTX3000 óta az nvidia kártyák (főleg a highend modellek), PS5 (és természetesen a Pro is) csak akkor (volt) szerezhető be rendes áron, ha nagyon sokat vár az embert vagy épp szerencsésen adott le egy rendelést. Biztosan vannak még termékek, amik hasonlóan jártak, de általában ahogyan telítődik a piac (pl. a Ryzen 9800X3D CPU) úgy egyre jobban összeér az ár.
Ami inkább durva és számomra rettenetesen zavaró, hogy már nem nagyon olcsósodnak be aprón a használt darabok sem, amíg nincs túltelítve a piac. Amikor a használt darabok is MSRP felett mennek akkor az ember elgondolkodik rajta, hogy "lehet még az elején meg kellett volna rendelni". -
Farkassacred
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Láttam én is már szép lcd kijelzőt. Itt most inkább csak spórolásra céloztam, hogy ha már nem oled akkor adják korrekt áron az új masinát.
Gondolom ez is a cél az lcd-vel, hogy olcsóbban tudják adni az alapgépet és minél több emberhez jusson el. 200 ezer alatt lesz ez szerintem. -
tl-x
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nekem van PS Portalom is, nagyon szép a 8 colos LCD kijelzője.
-
Szabi®
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Igen, és akkor megint az írom, "hát elég gyenge a kövi Switch", úgyhogy vissza az egész.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sztem egyébként, ha tud 4k skálázást, ha nem, ha lesz 60fps, ha nem, biztos hogy nagyon jó címeket fogunk kapni, és ez a lényeg, a Switch jelenlegi konzoljában is ez a szerethető, a címek. Tök8 mit tud, gyenge, vagy elavult, de a játékoknak lelkük van.
-
morfondőr
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Amikor kibontottam a NeoGrip-et, nekem sem igazán tetszett, mert tényleg nem egy komoly cuccnak tűnt. Viszont ahhoz képest elég jól bírja a strapát, semmi baja pedig sűrűn van használva. Egyedül a kis szivacsokat kellett normális ragasztóval bele ragasztani, mert azok az elején mindig elmozdultak ki-be helyezéskor, nem volt elég erős az eredeti ragasztó.
GripCase meg a gyerek Lite-jához van, az is teljesen jó, körbe védi az egész gépet. Ott egyedül a bekapcsoló- és hangerő gombokkal van baj, mert nincs kivágva, így ha az egyiket nyomom, sokszor benyomódik a másik is. De ezen kívül semmi. -
morfondőr
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Rákerestem, elég tetszetős! Már két éve nyúzom a Neo Gripjüket és teljesen meg vagyok elégedve. Ránézésre a Satisfye kényelmesebb, de azt csak az USA-ból lehet rendelni, ami megduplázza az árát!
Ha még kíváncsi valaki rá: [link]koncsik: ja hát ezt ki lehetne rakni háttérképnek is!
-
Szabi®
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
-
morfondőr
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Persze gondolom ezt sem az örök élet forrásából halászták ki, főleg nem a mai fogyasztói társadalomban, ahol a gyártónak nem érdeke, hogy bármi is hosszú évekig működjön. Meg ugye ez még mindig csak pletyka, semmi hivatalos infó nincs, bár nem lennék meglepve, ha a Nintendo ezt meglépné a korábbi fiaskó miatt. Mondjuk az én OLED-emen a joyconok már 3 éve hiba nélkül üzemelnek, pedig rengeteget játszok készben.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Peaceliker
üzenetére
Az infláció miatt lehet 160 is...de akkor ajándék Pro Controllerrel egy csomagban
remélem a Nintendo olvassa a gamepodot
-
Szabi®
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Az is ilyen 250 körül megy, mondjuk abból amit néztem 8,6 TFLOPS
Nagyon durva cuccok ezek, emlékszem gyerekként meg a monokróm kijelzős, 4mhz-es cpuval rendelkező gameboyért voltunk piszkosul oda. -
Szabi®
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Oké, 257 az i7 verzió, puff neki
-
tboy93
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
Durva. Mondjuk ezekkel nem tudom le lehet e húzni ugy egy generaciot mint egy gyengebb Switch2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5332
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gondolom ez is a cél az lcd-vel, hogy olcsóbban tudják adni az alapgépet és minél több emberhez jusson el. 200 ezer alatt lesz ez szerintem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sirandrish