Új hozzászólás Aktív témák

• Wlac

Ármester

Korábban én voltam az, aki azt írta, hogy a Dragon's Dogma nem fut annyira fényesen. Megkövetem magam, újra megpróbáltam a játékot, ha már a második rész körül volt egy kis hype, tényleg nem rossz, ahogy Switchen fut, bár az tény és való, hogy a halálkor szerintem indokolatlanul sokat kell várni, hogyha nincs internet. Lehet, hogy a háttérben próbál elérni valamit, vagy csak én vagyok türelmetlen, de nekem túl sok a fekete képernyő. Mondjuk korábban íjászként többet haltam, mint most varázslóként.

Mindettől függetlenül sajnos nem jön be a játék. Bármikor rá gondolok, a "fakó" szó jut eszembe, és egyszerűen nincs kedvem újból nekiesni. Az egyes elemeit papíron imádnám, de valahogy mégsem élvezem a játékot. Mivel a két karakterben összesen van több mint 15 órám, szóval nem arról van szó, hogy 5 perc próba után feladtam, ezért szerintem elengedem a játékot. Fent hagyom a Switchen, mert nem foglal sok tárhelyet, hátha egyszer elkap még a gépszíj. Elvégre a BotW-ot sem szerettem az első végigjátszásom során, most pedig bent van a Hall of Fame-ben, szóval ki tudja, hogy mit hoz a jövő... :D

“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur

Új hozzászólás Aktív témák