Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
A most megjelent PS4/X1 remaster bizonyítja, hogy a Skyrim bármikor képes milliós eladásokra. Fontos nyitócím lehet.
-
ldave
félisten
Kicsit visszatértve a lehetséges hardverre. Szerintem fontos, hogy egy aktuális, fejlesztés és fejlődés alatt lévő SoC kerül a gépbe. Ha most a Wii U megoldásából indulok ki, akkor egy IBM PowerPC-t és egy még ATI által tervezett GPU-t találunk. Lényegében ugyanaz a tehnológia, mint amit a GameCube-hoz és a Wii-hez is használt a cég. Ha kétszer ennyi Wii U ment el volna, akkor is régi alapokról beszélünk, amit szinte már senki más nem használ, nem is lett olcsóbb a gyártása az évek során, se az IBM, se az ATI-t felvásároló AMD nem fejlesztett már rajta semmit. Most a PS4 és X1 se csúcshardverrel jelent meg 3 éve, viszont a folyamatos fejlődésnek hála a most kaphato X1 S és PS4 Slim/Pro kevesebbet fogyaszt, halkabb és még jobb teljesítményre is képes, olcsóbb vagy azonos áron. Ebből a szempontból látom előnyösnek az Tegra megoldást.
-
ldave
félisten
A Lego City Undercover Wii U után Swtich-re is jön:

Jövő tavasszal, PS4, X1 és PC mellett.
-
ldave
félisten
A Bethesda egyik fejese, Todd Howard nagyon pozitívan nyilatkozik a Switch-ről: "One of the best demos I've ever seen. Probably the best demo I've ever seen" Demó alatt magát a gépet érti, gondolom valami bemutatón vett részt, ahol kipróbálhatta a rendszert.
-
Bétaville
senior tag
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
de ez kb márciusi hír
-
Sirandrish
Topikgazda
Napi Switch "szivárgás".
A Beyond Good and Evil Switch exkluzív lesz..Nyilván nem kell tényként venni, de azért poén lenne

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vaagy az is lehet, hogy június 13-tól lehet csak előrendelni.

-
ayo
veterán
válasz
maszekember
üzenetére
minden csak pletyka, mindössze az a kis videó van róla és ennyi
-
maszekember
aktív tag
Reditten olvastam egy forrás alapján, hogy elvileg 60 fps dokkolóban, 30 fps handheldként...
. Nem tény, de lehetőségként érdekes.
A cartridgek mérete is csak pletya egyelőre nem? Legalábbis amiket eddig olvastam, azok gyakorlatilag mind iparági meg szakértői susmusok voltak. -
boost
veterán
válasz
maszekember
üzenetére
"vélhetően lejjeb veszi az teljesítményét." - ezt hogyan gondolod? majd akadozni fog a játék? Két játékot / kódot nem fognak azért lefejleszteni, két grafikai csomagot sem tudnak, mert így is helyproblémával szenvednek, hogy jelenleg max 16gb kátyájuk van.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
maszekember
üzenetére
Hát majd meglátjuk. LEgalább 2szeres üzemidőt szeretnék a Uhoz képest
-
woros
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azért rendeltem bele 2550-es akksit.

-
maszekember
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez csupán spekuláció, de a Nintendo eshop-on olvasott Switch ismertetőben a handheld funkciót "mode"-ként írják, vagyis jó eséllyel ilyen formában használva valamit állít magán a készülék, vélhetően lejjeb veszi az teljesítményét. Ha emellé társul egy modern li-po akksi akkor ez akár jó is lehet (legalábbis üzemidő szempontjából) ...

-
woros
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mivel a tv-t sokszor asszony nézi ezért nekem nagyon jól jön a gamepad. Vagy este ágyban nagyon jó rajta Paper Mariozni.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
N64 két évvel később jött ki, mint a PS1, az lett volna gáz, ha nem erősebb.
-
robogo81
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Meg a 2 lemezes reident evil 2,mindenestől.csak 64 mega...
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát voltak korlátai az biztos.
Bár Ha azt nézem hogy azokon a kártyákon elfért a Zelda OOT, MM, Mario 64 vagy a Banjok, akkor kb az jut eszembe hogy rinyálnak a konzolok ereje miatt holott arra is megcsináltál már pl az UC4et, ami azért nem gyenge. Szóval hozzáállás kérdése is.A Switchez meg...nagyon bízom benne. Már csak azért is mert igazi platformer Mario és Zelda sem volt WiiU-n ami azért....hogy is mondjam nah

-
ayo
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
max. 64 MB játékokat tudott vinni 700 MB lemezek helyett. Hiába tudott volna többet a gép, ez teljesen visszahúzta, de legalább drága volt a gyártás

NES-SNES még jó volt ja. GC-nél a kis lemezeket nem értettem, hogy végre lemez, de kisebb...
A Wii az teljesen kivétel lett, ha megnézed NES óta csak rosszabban fogy az asztali konzol, szóval valahol érthető a vált...akarom mondani a Switch.
2 hónap múlva viszont már nagyon okosak leszünk... remélem
Wii U-val túléltek pár évet. Tény hogy egy forradalmi cucc, után szinte biztos, hogy nem forradalmi jön, de gondolom azért ők se erre számítottak...
-
Sirandrish
Topikgazda
Erősebb volt mint a PS1. A NES és SNES sem volt elmaradva a kortársaitól (SEGA cuccok).
Csak a Wii-nél kezdték ezt a "sz*runk a powerre, inkább legyen forradalmi" hozzáállást.
Az más kérdés hogy eddig 2ből csak 1szer jött be nekik...bár ha a tendencia folytatódik, akkor most egy sikerstory következik. Wii siker, WiiU nem annyira..most siker kell
És igen...most oda kell tenni magukat..a WiiUnál nem tudom mit gondoltak...a táblagép minden volt csak forradalmi nem..
-
ayo
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
N64 a leghamarabb öregedő konzol (Wii is hasonló pálya).
A GC rendben volt, de egy kivétel miatt nem továbbra se gondolom, hogy komoly gépeket rakott össze.
Szerintem most pont eljött azaz idő, hogy megint kicsit meg kell erőltetni magukat, mert egyre kontrasztosabb a különbségek. -
ayo
veterán
Handheld eszközként korszerű lesz (illett már), asztaliként viszont inkább Nintendóhoz híven újító-érdekes, mint hogy erős. Soha se készítettek erőgépet és szerintem most se ez az elvárás. Számomra már az jó, ha szebb, mint a U és képes rendesen futtatni a rá írt játékokat, mert ezek nem mindig jöttek össze mostanság.
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Aha, nagyon modern. A NES mini SoC-ját is idén januárban mutatták be, akkor az is nagyon korszerű, sőt, mégkorszerűbb.
Mintha a SoC-on múlna, hogy valami mennyire korszerű. Mellesleg az alap X1ben is 5db 4 éve bemutatott ARM CPU van.Ez az egész home consoleba mobilchipes koncepció zsákutca, teljesítmény, hűtés, és energiahasználat szempontjából. Ismered a viccet: "Cégünk jól, olcsón és gyorsan dolgozik. Ön eközül kettőt választhat. " Na, itt úgy néz ki, hogy lehet, hogy csak egyet.
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
korszerű?

-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Let it be.

-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ha a hivatalos videóban valódi prototípusok voltak, akkor már el lehet mondani, hogy hosszú idő óta ez lesz az első prémium kinézetű N konzol. Még az Új 3DS XL is jó így megépítettségre, de a kopottas hardver lehúzza sajnos. Ez most azért tényleg egy jól kinéző, korszerű gép lesz, függetlenül attól, hogy nem egy PS4 Pró szint a teljesítménye.
-
dinostaRR
tag
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Skyrim kell ide

-
ayo
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Remélem helyette lesz Zombi U HD

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
boost
veterán
válasz
maszekember
üzenetére
Már átvette, úgy hívják, hogy Bravely Second CE.
-
boost
veterán
A videó is hatalmas:
https://twitter.com/AlexanderPale/status/79829425958979174440másodperc.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
januárra mondták, hogy lesz hivatalos Switch bejelentés, Zeldát meg már évek óta tolják. Ha lesz Switch, majd lesz Zelda, én így gondolom, ezért várom a januárt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Emlékeim szerint eredetileg idén jött volna ki, aztán eltolták a megjelenést, a Nintendo üzleti jelentésében pedig mintha március lett volna. És mivel márciusban jön a Switch, így mindenki azt hitte, hogy együtt érkezik a játékkal az új konzol.
(#529) ldave
Hja igen, volt már korábbi dátum is, de ugye akkoriban még nem igazán volt szó az Switch/NX gépről.
-
Mister_X
nagyúr
Hát... ha tényleg igaz lesz, hogy a BotW nagyobb lesz, mint a Wind Waker, Twilight Princess és Skyward Sword együttvéve, és tényleg bugmentesre szánják... atyaég

Épp most néztem egy animét, ahol amiatt nőtt meg a munka, mert a tesztelő kiscsaj addig tekergette a nézetet, amíg belátott az NPC-k szoknyája alá, félelmetes

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
“Switchformers: Consoles in Disguise”

és most bocs az On-ért
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Úgy látszik az Nvidia is érdekelt a Switch sikerében:
- a zemberek le lesznek nyűgözve
- groundbreaking design -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem tudom miként számolják ezt, heti vagy havi bevétel alapján. De ez már nagyon off ide
A Pokémon GO-t amiatt hoztam fel, hogy legyen hordozható online funkció is a gépben. -
mirci18
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
De ez szerintem várható is volt.
Túl nagy volt a hype a játék körül.
Sok casual játékos kipróbálta aki vagy gyorsan vagy pár hét alatt beleunt így mára maximum a törzsgárda maradt.
Egyrészt úgy van megírva a játék hogy könnyen érdekelni fog és leköt de közben meg pár hét alatt bele is unsz.Ráadásul a játéknak a negatív hírek a folytonos fagyások és leterhelt szerverek és egy idő után roszabbnál rosszabb frissítések sem tesznek jót.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Bevétel szempontjából nem a fontos hogy hány millióan játszák, hanem hogy mennyien költenek rá
Megjelenése óta top5-ös játék, szóval aki még tolja, annak nagy része ezek szerint fizet is érte. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Oké...akkor már vagytok 4en...az meg majdnem 10 millió

Koncsik: Nah kb onnan kezd el veszettül belassulni a történet.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Asszem 21-en vagyok, a fijúgg kissé lemaradva, de ők később kezdték.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Itt is tolja 1 haver
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nálunk van 3...

-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Most ránéztem, Play Store-ben benne van a top5 legnagyobb bevételű játékok között. Gondolom iOS-en is hasonló lehet.
-
Sirandrish
Topikgazda
A Poke go még most is akkora siker?
Megmondom őszintén, jómagam is lesétáltam néhány km-t (vagy 120at) a játék miatt, de szerintem olyan mérhetetlenül unalmas lesz egy idő után hogy onnantól már tényleg csak az elvakult rajongók tolják.Azért is kérdezem, mert FB-n több GO-s csoportnak is a tagja vagyok, de manapság már olyan ritkán posztolnak képeket hogy ihaj...ráadásul azok java is LV20 körüli játékostól származik, amikor ugye még lehet haladni.
Nagyon szívesen megnéznék egy player base-t akár hetekre lebontva

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Parkside szerszám kibeszélő
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Autós topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[link] [link]](https://switchne.files.wordpress.com/2016/11/target.png)
. Nem tény, de lehetőségként érdekes.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[link] [link]](https://pbs.twimg.com/media/CxQ_vLlUcAE5UzG.jpg)