Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt a compatible model-nél a for other USB C 3.1...-t válasszam ki? Kösziii előre is.
MÁS:
Konzolok szervíze e-mail:
Kedves Vásárlónk!
Kérjük, hogy rövid kérdőívünk kitöltésével ossza meg velünk a megvásárolt termékkel kapcsolatos tapasztalatait és ezzel segítse mások vásárlását!
Nintendo SwitchHiába keresem sehol se találom otthon...

Linkeljem be a topic-ot?
-
ayo
veterán
Ha nem éveket késett volna a játék, akkor még megérteném, hogy nem fért bele.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pont tegnap néztem meg a Wii U bemutatót amit a soha meg nem jelent Zeldával promóztak
Régen azért a Nintendo a Super Metroidnál bocsánatot kért és jött a nagy dobozos extra verzió, most meg az E3 óta várt Zeldából lett egy másik verzió, amit 2015-re mondták tutira (Eiji jön? Igen, jön.)
Azt 2017-re végre kijön mint búcsú játék U-ra egy Season Pass-szal. Szegény U tulajoknak én azért adnék vmi ajándékot
Amúgy IAP-ot is szidják és mégis óriási a bevétel, szóval igaza volt az Ikreknek

(#1793) woros: olvastam ezt én is, az esélye megvan. Nekem GC-n megvan szinte minden fontos, de mint hordozható verzió igen vonzó lenne, hiszen legtöbb még ma is megállja a helyét grafikailag is és eléggé sok cím van hozzá.
-
woros
őstag
-
ldave
félisten
Hja, lehet, hogy mindenkinek elege van ebből, de a kiadók 10-20%-kal növelték tavaly a digitális bevételt az előző évhez képest. És már az Ikrek óta tudjuk, hogy mi a helyzet.
-
ayo
veterán
Senki se temeti szerintem (én biztos nem ha MK8 v HW féle brutál kontent lesz), csak Nintendo akkor kezd bele, amikor már mindenkinek a töke kivan a meg nem jelent játékokhoz bejelentett fizetős kontenttel. Ha DLC story rész komoly kontent lesz, akkor szerintem nem lesz gond, csak ahhoz még várni kell, a többi meg egy kicsit meh a mostani állapotban, ez tény.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Mindenesetre a lényeg, hogy még tudjuk mi a hard mode jelen esetben, kár előre temetni a DLC-t. Ha abból indulok ki, hogy az eddigi Nintendo DLC-k nem voltak rosszak, sőt, akkor azért lehet bizakodni, hogy a Zelda esetében is jól nyúlnak ehhez a megoldáshoz.
-
woros
őstag
válasz
Goldwin
üzenetére
Na végre! Írtál rendes kommentet, nem csak idézetet meg linket!!
Nos a Mario Kart 8 Deluxe-hoz már nem adhatnak ki semmi DLC-t hiszen akkor nem lenne Deluxe
Szóval esetleg az Odyssey-hez, de abból meg alapból nem lesz ilyen hiper-szuper hyper master edition horror áron... gondolom én. Ahogy yoshihoz meg donkey konghoz se láttam még ilyeneket. Max. hozzácsapnak egy amiibót és az a "limited edition".Hééé, ki vette le a hozzászólását??!!!!
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor azt rosszul tudtam, csak mert a 3DS verzióval játszottam először. Viszont már az első NES részben is volt egy ugyanilyen kaliberű Second Quest, ez 100%.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Az MQ nem volt az OOT szerves része. GC-re adták ki a CE-ben.
-
woros
őstag
A lényeg, hogy a Zelda fanokat meg lehet fejni rendesen. De jó, hogy én csak Mario fan vagyok.

-
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A Master Quest nem csak a Gamecube-os újrakiadáshoz készült tartalom volt? Az eredeti OoT-ban nincs benne.
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Mario Kartba még belefért ingyen, itt már nem....szerintem is a Hard fokozatnak sehol, semmikor nem szabadna DLC-ben szerepelni. Mondjuk már TP HD-ben is Amiibo kellett hozzá, ha jól emlékszem.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
-
törölt tag
A Zelda miatt kezdtem el kovetni a Switch-es dolgokat mert megfogott igy ranezesre. Kozben gondoltam arra is, hogy mivel a Switch-et is 90%-ban kezi konzolkent hasznalnam lehet eleg lenne egy 3DS is de akkor mar ugy voltam vele, hogy lassan jonnek az infok majd es varok vele.
Hat most megint ott tartok, hogy vagy tablet vagy 3DS mert a Switch ugy latom kiesik abbol a keretbol amit egy kezi eszkozre szantam volna
-
Gyanítom, hogy a Zeldához csinálták a Switch-et, a többi játék csak kamu.

Ezek (közül semmi) persze nem jár/nak a Limited Mega Master Collectors Super Hyper f@&#om edition-höz...
-
ldave
félisten
Lesz Expansion (Season) Pass Zeldához, 20 euró.
Nyáron:
- Cave of Trials challenge
- Hard Mode
- New map featureTélen:
- New story
- New dungeon
- New challenges -
ayo
veterán
Simán lehet rosszul rakta ki a bolt event után, ha US verziósat látsz, akkor annak tuti nincs zöld 12 matrica a dobozon. Szerintem EU Limited a legrosszabb sajna, US, JP verziók jobbak, csak hát Master első percben elfogyott, többi meg komoly összeg plusz vám stb., szóval így jártunk

-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
Így volt a kezdetektől. Az USA special nem egyezik az itthoni verzióval
-
japunk
aktív tag
Áh, köszi a segítséget! Teljesen bezavarodtam már, hogy akkor most mi lesz itthon meg mi nem. Eddig nem az volt, hogy itthon a Special kiadás lesz a Master meg az USA-ban? Nekem ez a Limited eddig új.
-
ayo
veterán
Itthon 1 kiadás van, US-ben és JP-ben pedig teljesen mások.
-
japunk
aktív tag
Sziasztok!
Én már tökre össze vagyok zavarodva szóval a kérdésem a következő: a Breath Of The Wildból végül kétféle gyűjtői kiadás lesz? Tehát lesz a Special tartóval, térképpel stb. meg lesz egy Limited a szoborral? Eddig a Special kiadást láttam a webshopokban de most meg már egyre több helyen jelenik meg a Limited kiadás is a szoborral. Végülis kettészedték az amcsi Master kiadást. Ha ez igaz, akkor súlyosan indul a hónap.

-
adalbert1
veterán
Köszi a válaszokat, ez jó hírnek tűnik, a 10k-s ár 1 töltőre eléggé rablás kategória (főleg, hogy nem is külső táp a doboz alapján, csak egy töltő), igaz a Nitendo-nál ezt már megszokhattuk.
Erősen gondolkozom, hogy előrendeljem-e (eredetileg elő akartam, utána mégsem, most meg ismét elő akarom rendelni
), ami pozitívum, hogy a zeldára a konzolvilág és az 576 is adna így árengedményt, ami viszont visszatartana, hogy első nap még szinte semmi egyéb tartalom sem lesz, a virtual console-ról se tudni semmit, egyelőre az egyéb kiegészítő szolgáltatásokról sem (netflix, böngésző, stb - oké, ezeket más eszközön is lehet használni, viszont ha ezek lennének rajta, meg még mondjuk egy pdf olvasó, akkor ha ez az eszköz nálam van, akkor kiválthatja a tabletet) árultak el túl sokat. -
woros
őstag
Ezt értem, de valaki inkább kiszedegeti, mintsem elver 10.000 forintot a kényelemért. De természetesen aki megteheti annak megvan a lehetőség. Ékes példa erre egy teljesen más eset, ahol is egy kolléga mesélte, hogy ahol dolgozott valaki TAXI-val rendelte a cigit, mert annyira tele volt suskával és lusta.

Dr. Feri: Ez igaz, bár, ha nem pörgősebb játékok sínylik meg, akkor még elfogadható. PC-n is a NFS Rivals 30 fps lockja röhejes volt, igaz azt még tudtad buherálni, ezeket nem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Rumor: Switch developer information leaked. Reveals A TON incl. hardware specs
Ha valódi infók ezek, akkor van itt pár érdekesség. Pl.:
szerk:
Ahogy olvasom ezek többsége már a korábban kiszivárgott anyagokban is olvasható volt...

-
ayo
veterán
-
RangerFox
veterán
-
-
woros
őstag
Na kiderült, hogy csak 1db USB 3.0 csatija van az is belül a switchnek. 2017-ben alap lenne, hogy mindegyik usb 3.0-ás. A 3.1-et meg ne is említsem, bár befele USB-C csati megy.
Lemaradt: forrás
-
saelin
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére

Először én is ott rendeltem, de egy barátom lebeszélt róla. Legalább mostmár tudom miért volt olyan rossz véleménnyel.
-
tassyu
tag
Aki előrendeli, a megjelenés napján megkapja?
-
tassyu
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A többi sem jobb, hangyányit sem, amellett, hogy nem a bolt a lényeg, hanem mi a titokzatos előrendelői ajándék.
-
woros
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azert ha a zeldat adnak melle biztos ott venned meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tassyu
tag
576-ban megjelentek az "exluzív" ajándékok, az előrendelés mellé. A szerint az előrendelői ajándék, néhány választható kulcstartó.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
Vebber
tag
válasz
koncsik
üzenetére
Rögtön a megjelenéskor valószínű nem lesz, de az első verziós, kiforratlan fw. könnyebben sebezhető, későb lehet előny ebből a szempotból.
Egyébként a "netuddmi" nem csak arra jó amire gondolsz. Lelkes rajongók millió változatot készítettek a wii-s super mariora, mario kart kismillió pálya (a mai napig szervert is üzemeltetnek hozzá), vagy említhetjük a wii u splatoon törekvéseket, stb. És ezek mind kiváló munkák, amiket másképp kipróbálni sem tusz. -
Dr.F.E.R.I.
addikt
Szerintem ilyen probléma nem lesz, mert kevés fejlesztő fog figyelmet szentelni ennek a spéci mozgásérzékelésnek. Az indie fejlesztők és úgy általában a több platformra készült játékok nem valószínű, hogy törődni fognak vele, ha amúgy enélkül is futnak rendesen. A Nintendo most kiad egy-két techdemót, mint U-nál a Nintendo Land-et és a Party U-t, viszont itt a további lendület lesz kérdéses, mert ugye U-nál ez hamar kifogyott sajnos. Viszont amondó vagyok, hogy akit vonz ez a fajta mozgásérzékelős irányítás, az egy használt Wii-ben most is megtalálhatja a számítását ehhez képest fillérekért. Szerintem sok játékra (tenisz, kardozás stb) a vaskosabb wiimote még kényelmesebb és praktikusabb is, mint egy joycon ami szinte eltűnik a tenyeredben.
-
misuti
tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Sok jó játék kell,és biztos a siker!Illetve legyen választási lehetőség a játékok irányíthatóságában!Gondolok itt a Skyward sword-ra,amit muszály volt motion plus-al tolni!Itt úgy tűnik nem fogják ezt erőltetni!Party játékoknál ez még ok,de egy Zeldát csak ne hadonászva toljak már végig!Főleg ha nekem nem jött be az az irányítás!Sajnos így végig sem játszottam,nem volt idegrendszerem hozzá.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nekem van Wii + XO, de elmondhatom, hogy a gyerekekkel együtt közösen inkább a Wii-n szeretünk játszani. Sajnos, ahogy nőnek, egyre ritkábban és már a komolyabb játékok kezdik érdekelni őket, pedig nagyon jól szórakozunk egy mario kart-al vagy super bros meg a többi direkt több játékos, családban játszható játékokkal.
Tehát ebből a szempontból nem hátrány, ha a grafika nem ér fel a csúcs konzolok minőségéig, mert attól még lehet jó a játékmenet, főleg a Nintendónak nagyon jó családdal közösen játszható játékai vannak.
Nézem a YT videókat, de egyszerűen nem tudom most elképzelni, hogy mi az, ami megérné a Switch-en a 100e+ kiadást és után a programok várhatóan elég durva árazását. Ahogy írod, képminőségben nem tud felérni a komoly konzol szintjére, tehát a gyerekek egy idő után hanyagolni fogják. Játékmenetben, családi szórakozásban meg ott van a sok Wii program és kiválóan elvagyunk velük, legalábbis arra a pár évre, amíg a gyerekeket ez érdekli. Utána meg úgyis XO-n fognak szórakozni, ha kinőttek a Wii-ből.
Egyszerűen nem tudom beilleszteni az én elképzeléseimbe a Switch-et, de már a Wii U-val is így voltam korábban. Ahhoz túl drágák, hogy kalandor módon megvegyem harmadik konzolnak meg utána a borsos árú programokat amolyan próba szerencse alapon, hátha érdekeli valamelyik gyereket vagy akár engem és tényleg szerintem nem tudnak annyit hozzátenni a Wii-hez képest családi szórakozás kis(ebb) gyerekekkel témakörben, hogy megérje az elég vastag kiadás arra pár évre, amíg nem növik ki a gyerekek.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Amennyire most tudni lehet, a Switch nyers erejét amolyan Wii U+ szintre lehet tenni, a fasorban sincs a már több mint három éve megjelent PS4/XOne mellett. Amik meg egy normális gamer PC mellett nincsenek a fasorban sem. Arra nyugodt lélekkel számíthat mindenki, hogy a Wii U-nál lefutott köröket itt is lefutják, vagyis hardverigényesebb portok nem jönnek, vagy maximum csak silányabb minőségben. Amivel viszont a N helyzetet menthet, hogy ezt a kütyüt tényleg innovatív módon fogják tudni kezelni, és nem lesz tele kihagyott ziccerekkel, mint az elődje. Azt kell kiaknázniuk, hogy egy hordozható gép van az embernél, aminek a teljesítménye azért bőven hozza az előző generációs asztali konzolokét, sőt. Ha ezt szem előtt tartják, akkor még lehet jó a dolog. De szerintem sikeresebb lenne, ha termékcsaláddá bővítenék még egy-két modellváltozattal. Egy PS Vita méretű mini változat nagyon hiányozni fog a piacról, ha a 3DS nyugdíjba megy.
-
tassyu
tag
válasz
koncsik
üzenetére
A teljes sorozatról beszélt. Project Cars első része sem fog megjelenni rá. /A harmadik meg pláne nem/.
Ahogy telik az idő, és jönnek az egyre komolyabb és modernebb grafikával rendelkező játék megjelenések, úgy csökken az esély a nagy címek megjelenésére erre a konzolon.
-
woros
őstag
válasz
koncsik
üzenetére
Szép is lenne, ha kijönne rá. Az első résznek is igen komoly gép kell, hogy max grafikán full hd-ban elfusson. Ilyenkor mindig az értem, hogy 60 fps alá ne essen be semmilyen körülmények között.
Bár jobban meggondolva a NFS hot pursuit is kijött Wii-re, igaz semmi köze nem volt a PC/xbox/ps3 verzióhoz és cserébe okádék volt a grafikája.

-
Goldwin
aktív tag
-
Jellemző: Project Cars 2 kapcsán a fejlesztő: "imádom a Switch-et, de ne várjatok rá port-ot..."

-
Bennyboy
őstag
annyira hiánycikk lett a wii u, h lassan kénytelen leszek venni egy switch-et. Nem terveztem mert nagyon szegényes a játék felhozatal rá és az árazása sem korrekt gondolok itt főleg a kiegészítőkre és a játékokra.
-
saelin
veterán
Van arról valami infó, hogy mi lesz a különbség a sima és a premium védőfólia között? Az első a hagyományos fólia lenne? A másik pedig egy tempered glass?
Annyit látok, hogy mind kettőt a HORI gyártja, de semmi részletes leírás. -
woros
őstag

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Powerbank topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szóval esetleg az Odyssey-hez, de abból meg alapból nem lesz ilyen hiper-szuper hyper master edition horror áron... gondolom én. Ahogy yoshihoz meg donkey konghoz se láttam még ilyeneket. Max. hozzácsapnak egy amiibót és az a "limited edition".

![[link] [link]](http://i.imgur.com/Rrn8tJC.png)