- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz
duckload #999 üzenetére
kiindulaskent a pontszamok, lehet szurni jatektipusra. youtube-on ra lehet keresni jatekmenet-videora a 'jateknev gameplay' szavakkal.
aztan itt egy teljes lista boritokkal, jatekkepekkel, jatekstilussal -
duckload
aktív tag
Üdv!
Héten elvileg beruházok egy ds lite ra sosem volt még nintendo konzolom tudnátok mondani pár frankó játékot amit nem szabad kihagyni? -
admin4911
tag
hello!
lenne 3 nehéz kérdésem:-)
1.olyan mozgásérzékelős játékokat amin a videón van honnan tudok letölteni?
[link]2.van nekem egy r4i 3ds kártyám rajta wood r4 szoftverrel.És rajta van a r4i kártyán egy GRAND THEFT AUTO.NDS JÁTÉK.De megyomon a Y gombot És a X gombot hogy bekapcsoljam a csalást de nem csinál semmit.mi lehet a baj?
3.Az r4 kártyámon még van egy NINTENDO DSI SYSTEM FLAW játék.mikor elindítom egy fehér képernyő jelenik meg irattal.mi lehet a baj?
VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.
-
Faterkam
addikt
Giana Sister esetleg?
Super Princes peach?Ti Budapesten melyik szervizt favorizáljátok? Én találtam Budán egyet, a jobb oldali törött csuklórészt kicserélték, és szereztek egy GBA tokot is feketébe! Mindezt 3800Ft-ért. Szerintem ez korrekt volt!
-
lacko6
senior tag
válasz
Sirandrish #988 üzenetére
Tudtok mondani 1 pár New Super Mario Broshoz hasonló játékot.
-
moli.hu
őstag
válasz
Sirandrish #984 üzenetére
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #984 üzenetére
MoonShell, de csodát ne várj
szerk: bár lehet hogy natívan nem támogat avi-t, most hirtelen nem is tudom.
-
Sirandrish
legenda
Tud valaki olyan progit DS-re amivel esetleg .avit le tudna játszani?
-
admin4911
tag
lenne két kérdésem:
nem tudjátok hogy mikor fog kijönni nintendo dsi-hez system firmware?ahogy nézem 2011 júniusában adtak ki egyet.2012-ben fognak kiadni?
2.kérdés:
valaki írna nekem le pár új nintendo ds játékot?
válaszokat előre is köszönöm!
-
ldave
félisten
Egyre nehezebb ellenállnom a vételnek, de azért még megpróbálok
Viszont a régiózártól félek kicsit, egyik kedvenc kiadóm az Atlus, akiknek a játékai sajna leginkább csak amcsiban jelennek meg (pl. Devil Survivor, Radiant Historia) és félek, hogy 3DS esetén is ez lesz, akkor meg nem fog menni az import játék az eu-s géppel -
ldave
félisten
Ha minden igaz, akkor a fehér 3DS külön is kapható lesz (a Super Mario 3D Land csomagtól függetlenül), viszont sajnos drágább lesz valamivel, mint az eddigi változatok.
-
moli.hu
őstag
jon a nintendo network
-
moli.hu
őstag
válasz
Faterkam #974 üzenetére
rumble pak, lezarasnak kicsit draga, de legalabb vibral.
-
Faterkam
addikt
Nincs valakinek rossz, törött vagy leselejtezett Nintendo Ds Lite gépe, amihez meg van a második slot lezáró műanyagja(Game Boy Slot) Fekete lenne jó, ha valakinél kallódik ilyen...
-
máyköl
veterán
Valaki hozzáértő!
Elvállalná valaki, hogy az 1. hsz. -t megírja? Minden, ami fontos, amit tudni kell, az alapok, mint egy szokványos 1. hozzászólás, linkekkel, alap tudnivalókkal. Nagyon üres így, remélem valaki össze tudja rakni. -
Faterkam
addikt
Nah most már szuper tag lehetek itt, meg van a második is
Egy fekete, egy fehér, fiú, lány
-
Faterkam
addikt
De egyszerre
A google ezt mondta:
Lehet kapni 3 "aranyat" egy szinten. Ha a térképen oldalon látható, ahol van, az utazási és hol kell utazni. A felső képernyő bal alsó sarkában látható, hogy hány "aranyat" van gyűjteni. Be kell 5 aranyat nyitott bizonyos utakat (látni fog egy fa alá az # 5 és egy kép egy arany érme rajta) Csak menteni a játékot megnyitása után az egyik úton. Tehát meg kell gyűjteni az érméket az egész szintet, különben soha nem lesz, hogy mentse a fejlődést, ha nem tudja befejezni a játékot egy pihenőhely. LOL.
Remélem, ez volt hasznos -
lacko6
senior tag
Valaki megtudná mondani hogy a New Super Mario Bros-ban hol tudok menteni,vagy automatikus?
-
Faterkam
addikt
Köszi!
A gyerek annyira belehabarodott, hogy hagytam...
Az eladó vissza adta volna a pénzt (ezt mondta) de akkor gép nélkül maradunk volna, és a gyerek már hónapok óta várta. Ez van sajnos...(találtam a közelünkbe egy szervizt, elküldtem a képet a hibáról és korrekt árajánlatot adtak, csak kb. 1 hét.)
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
A fiamnak most vettünk használtan egy Nintendo Ds Lite konzolt. A kérdésem az lenne, hogy átlag hány órát működnek folyamatos játék mellett? Mi az elfogadható? Egy teljesen lemerült és full feltöltött gépnél. Ja és kb hány órát kell tölteni? Mi este felraktuk és reggelre feltöltött, ezért nem tudom pontosan.
A válaszotokat előre is köszi!
-
Ocarina
aktív tag
Platformer játékot tudnátok ajánlani? Illetve a Castlevania: Dawn of Sorrow-al játszott valaki? Mi a véleményetek róla?
-
moli.hu
őstag
válasz
Sirandrish #944 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
Nah nekikezdtem a Zelda PH-nak
Előtte meg végigtoltam a New Super Mario-t..
Kérdésem azzal kapcsolatos..van 2 hely a "mapon" ahol két irány is van, de én régebben és most is csak felfele tudok menni így meg 2 világ kimarad..Nah nekem itt a 4es és 7es nem elérhető..
Merre menjek vagy hogy vagy mi? -
csimpas
tag
válasz
Sirandrish #941 üzenetére
úgy értettem hogy a játékok lennének eladóak-cserélhetőek
de maga a gép is akár, jó ajánlat esetén
-
csimpas
tag
szevasztok
van nekem is egy nintendo ds lite-om, hozzá egy marék játék
esetleg eladó, cserélhető lenne, ha esetleg valakit érdekel!
ha kéritek , akkor összeírom mik vannak, meg csinálok pár képet -
Sirandrish
legenda
válasz
buffon007 #938 üzenetére
"amit tiltunk fórumunkban:
minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlanhasználatát elősegíti (információ megadásával, linkelésével, bárhogyan);
használatára buzdít;
illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában."Egyszóval ne itt érdeklődj mert itt ez tiltott cucc!
-
buffon007
tag
sziasztok.Szeretném meglepni magam egy Nintendo DSi konzollal.Kérdésem:ezekkel hogyan lehet warezolni?
-
ldave
félisten
Nem hiszem, azon kívül, hogy nagyobb a kijelzője, sok újat nem ad, talán kicsivel jobban bírja az aksija. Ráadásul a felbontás ugyanakkora, így sokkal pixelesebbnek fog tűnni a kép.
Persze, ha olcsón meg tudod oldani, akkor nem látom hátrányát, de többezer forintot nem ér szerintem a csere, akkor inkább már egy 3DS. -
fityere
senior tag
-
vicuska75
csendes tag
nekem is az r4i kártyámmal lenne problémám, 1.4.3-ra frisstettem a gépet és már nem működik a krtya, töltöttem rá frissítést de sajna így se megy, tud valami segíteni? Köszi, Évi
-
doncortio
senior tag
válasz
Sirandrish #926 üzenetére
Hát nekem sem ment... felülnézetes kalandjáték?
-
PHM
addikt
Kicsik vagyunk, úgy gondolják, nem éri meg befektetni az infrastruktúrába.
És ennek szvsz nem csak a varez az oka.
Addig, amíg Angliából a postaköltséggel együtt olcsóbban be tudom szerezni
az áhított játékot, tojok az itteni multikra, s ezzel nem vagyok egyedül.
Ez egy ördögi kör, tudom... -
fityere
senior tag
Nem kell valakinek ez nekem helyette egy dsi xl kellene
-
kelly7
aktív tag
Na egy fokkal tovább jutottam. Egy másik kernellel ezt írja
"current vesrsion NDSL, NDSI 1.41"
"New version (26-07-2011) NDSL,NDSI 1.43"
Eddig jó is lenne de ha rálépek a start gombra ezt írja kial oldalon el megy 100%-ig, aztán "Verifying fail! Please charge or re-format the SD card". És ennyi. Én már formáztam mindenhogy a kártyát de semmi változás. Ötlet?
-
kelly7
aktív tag
Akkor le írom hogy történt a dolog. Gyerekek lefrissítették neten a ds xl-t azt hiszem 1.4.3-ra. Az r4i kártya az meg 1.4.1. Én úgy értelmeztem, hogy töltsem le a legújabb kernelt a kártyára. Tegyem bele egy működő ds-be.(amin egyébként működik is). Aztán meg tegyem bele a hibaüzenetet adó, jelen esetben xl-be. Nem jól értettem?
-
moli.hu
őstag
most lehet trollkodni fogok, de elinditottad a frissitest is vagy csak beleraktad a kartyat?
mert most se fogalmaztal egyertelmuen.
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Múltkoriban már írtam ide R4i kártya hibával kapcsolatban. Akkor az volt a tanács, hogy töltsem le az új szoftvert hozzá, tegyem be egy másik ds-be, aztán vissza a nem indulóba, és indulni fog. Hát nem indul. Ugyanaz a hiba üzenet, hogy olvassam el a kézikönyvet, meg kapcsoljam ki. Mi lehet a hiba?
-
toth87
tag
Boldog karácsonyt
-
toth87
tag
én általába ugy vagyok vele,hogy rossz játékot meg se veszek,(ott a youtube) ,csak amik tetszenek,nem kell minden játékért kiadni a nagy pénzeket,nekem 27 játékom van ds-re,14 db van sima gameboyra,és 11 gamem van game boy advancre,(psp re is van) ,namármost ezeket mind kéz alól szereztem be,kis pénzért,van pár gém amit hajkurászok,azokért sokat adnák,én is gondolkodtam a flessen,de elvetettem az ötletet,jobb ez igy hogy mindegyik megvan eredetibe,polcon sorakoznak a dobozaik,és igy meg van a varázsa
ds-re hidd el találsz olyan játékokat amiket be tudnál szerezni 1-2 ezerforintos áron,és még tetszene is,azért az nem olyan nagy kiadás,csak élelmesnek kéne lenned.....
-
fityere
senior tag
Bocs, de nem minden szarért fogok kiadni 5-10e forintot van 9 eredeti játékom abból 4 ami megéri a pénzét.
Lefogadom , hogy nálatok is van valamilyen warez otthon.
Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- Asus Rog Ally Z1 Extreme
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest