Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wilddog
tag
Találtam egy másikat, de az elég véres, a Dementium. Sötétben zseblámpával.
Olyasmi, mint a Silent hill, szerintem zsír.
Megnéztem az Abyss-t, tényleg hasonló Rpg-s, jó rusnya ellenfelekkel, ezek a játékok szerintem jól el vannak találva és elég gördülékenyen, lazán játszák azok akik feltették a videokat. -
wilddog
tag
Lehet, hogy bevállalok egy Nintendo DS-t a X360 mellé.
Ezek a régi mario-s játékok szerintem rohadt jók, illetve végre nem kell állandóan a monitor vagy a TV előtt görnyedni kigúvadt szemmel. Nézegettem a youtube-on a Ds-es game-eket és ott találtam egy jó kis játékot, ami ötletes és grafikája sem rossz és ugyebár Lcd-n van:
Suikoden: Tierkreis. Ha jól láttam, akkor a harc körökre van osztva benne. Na mindegy, szóval szívesen kipróbálnám. -
PHM
addikt
Kéz alatt közel egy árban van a két gép.
A MAME emulátort még nem próbáltam, de PSP-n -már csak a hardver
nagyobb ereje miatt is- gondolom jobban fut.
Az viszont tény, hogy retró átiratból a DS messze jobban van ellátva.
Mariokart DS, Dragon Quest IV, Final fantasy 3-4, Chrono trigger,
Mario 64 DS, csak hogy pár nagyobb címet említsek. -
wilddog
tag
Az a bajom a mostani "nextgen" újabb játékokkal, hogy tényleg csak szimplán a grafikára vannak kiélezve, semmi másra. Egyszerűen a játékélmény - megmondom - szerintem nulla.
A legújabb Prince of Persia tette be nálam a kulcsot, hát ott elpattant a cérna. Azóta is gyászolom a játékipart.
És imádkozom, hogy ez a rossz tendencia ne folytatódjon tovább. -
wilddog
tag
Annak örülök, hogy a játékidővel nincs gond, igazából szeretnék egy kicsit az Arcade jellegű játékokkal is nyomulni, mert ezeket X360-ra nem írják meg, tetszik a DS egyszerűsége, egyszer már próbáltam is egy olyat, igaz PSP-t még nem. Az a baj, hogy a Psp drágább is és nincs rá annyi játék.
-
PHM
addikt
"Az erősen butított, akkor azt jelenti, hogy gyakorlatilag nem is ugyanaz a
játék?"
Igen, sokszor ezt jelenti.
A játékidővel nincs gond, a butítás inkább grafikai téren érhető tetten,
illetve olyan is előfordul, hogy az adott játék más stílusban
jelenik meg DS-re. (Például FPS helyett stratégia.)
Továbbra is azt mondom, ha a nagygépes címek hoznak lázba, ne DS-t vegyél.
Ha csak szimplán játszani akarsz, és nem Tomb Raiderezni, meg
Killzone-ozni, valamint nem zavar, ha a 3D-s megjelenítés kissé elavult,
akkor lehet, hogy a DS a te konzolod.
Mert játékkínálat az van bőséges. -
wilddog
tag
Az lehet, de psp-re nem írnak olyan sok játékot, mint DS-re.
Az erősen butított, akkor azt jelenti, hogy gyakorlatilag nem is ugyanaz a
játék? A játékidő átlagosan mennyi ezeknél a DS játékoknál, kevesebb, mint mondjuk
Psp-n , vagy X360 -on ? Mertha csak 1-2 pályát raknak bele például a Tomb RAider-ből,
akkor lehet, hogy nem érdekel a Nintendo DS. -
wilddog
tag
Szeretnék valamit kérdezni a Nintendo DS játékokkal kapcsolatban.
pl. Need for Speed Undercover.nds
Tomb Raider Underworld.nds
Call of Duty - World at War.nds
Crash of the Titans.nds
Need for Speed Underground 2.nds ...stb.
Tehát ezeket a játékokat ugyebár megírták DS-re is. Akkor például ez azt jelenti, hogy a Need for Speed Undercover végigjátszása pontosan, szisztematikusan ugyanaz, illetve ugyanaz a játék, mint mondjuk X360-ra , vagy Pc-re??? Tehát, hogy a pályák ugyanolyanok benne, mint mondjuk a Pc-s változatban, és ugyanannyi számú pálya van e benne mint a számítógépes változatban? Mert a youtube-on belenéztem 1-2 gameplay-be, ami DS-en történik és számomra meglehetősen ismeretlen volt a pálya. De nemcsak ennél a játéknál fordult ez elő, hanem a többinél, pl. a Crash-nél is. -
Windsurfer
tag
Játszott itt valaki a Dragonball Origins játékkal? létezik, hogy nem lehet benne menteni csak chapter végén egy automatikus mentés?
Végre itt ez a TT kártya. Bőség zavara a játékok közt!
(főleg 2GB-l
) -
Windsurfer
tag
válasz
Windsurfer
üzenetére
megoldódott

-
Windsurfer
tag
Megjött a TTDS kártyám rámásoltam a játékokat de kirak egy piros merges memroia kártya kepet es, hogy "menu?" mit szurtam el?

-
ridvor
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodom igy karacsonyra meglepni magam valami handhelddel.Rpg fan vagyok ugyhogy elso sorban ezekkel szeretnek jatszani.Kerdesem az volna hogy mennyire lehet MD ,SNES emulatorokkal regi jatekokat futtatni a ds-en?Regi FF-ek(SNES) ,Shining Force II(MD) es FF tactics pl. (PS1illetve DS)?Ha esetleg Lite mellett dontenek miket kellene venni hogy fussanak az esetlegesen kiprobalasra leszedett jatekok?Illetve tudom nem ildomos itt a konkurens jatekgeprol kerdezni de a teljesseg kedveert megemlitem, hogy szamitasban van nalam a PSP is elso sorban a PS1 jatekfuttatasi kepessege miatt, illetve hogy az is tele van kulonfele emulatorokkal.Esetleg valaki tud arrol infot hogy azon a konzolon hogyan lehet a regi jatekokkal boldogulni? -
máyköl
veterán
Akkor szerintem nemsokára eladjuk a ds-ünket mert a családba már senki nem használja, majd ide belinkelem ha aktuális lesz. Egyébként még a régebbi fajta ds és van hozzá tarzan játék és need for speed most wanted. (hírtelen ez a 2 jutott eszembe). Szerintetek mennyit ér?
üdv: Beni.
-
PHM
addikt
válasz
Windsurfer
üzenetére
Igen, csak a netet támogató játékokban elérhető az opció.
Viszont csak egyszer kell szórakozni a beállítással,
mert a DS megjegyzi azokat.
Én példul a Mariokartot használtam a beállításokhoz. -
PHM
addikt
válasz
Windsurfer
üzenetére
1: Nintendo WFC settings/options/system information.
A másodikra hirtelenjében nem tudom a választ. -
Windsurfer
tag
Ma vegre megerkezett Pecsrol a DS-m!!Bodottag!!!!
Nagyon király über mega giga (külön megemlíteném, hogy 45e ftről volt 15-re learazva)
Sajna az atalakito kartya meg uton van de van hozza "hany eves az agyad" game addig azzal el vagyok!
2kérdésem azért lenne:
1: nekünk mac add. szures van az itthoni wifin. honnan tudom megtudni a gep macadr.t?
2: jatekbol sehogy mashogy nem tudok kilepni minthogy nyomom hosszan a powert? (pl ha nem akarom kikapcsolni csak vissza menni a gep fomenujebe)Koszonom a valaszt!

-
máyköl
veterán
Nemsokára szerintem akkor úgyis eladjuk a ds-ünket mert már a családból senki nem használja.

-
máyköl
veterán
Húha, milyen rég ds-eztem.
Öcsém még szokott, én már inkább gépezek. 
-
zsepy
csendes tag
Üdv Mindenki!
Itt a karácsony és úgy gondoltam, hogy szeretnék a még személyi igazolvánnyal nem rendelkező rokonaim számára egy kis ds lite-ot venni. Ki tudna nekem ebben segíteni.
Pár hónappal ezelőtt valaki megjegyezte, hogy ezzel kereskedelmi szinten foglalkozik. Nagy tisztelettel kérem ŐT, jelentkezzen nálam. Köszi -
PHM
addikt
válasz
Windsurfer
üzenetére
Hát ez tényleg jó vétel volt.
Üdvözöllek körünkben. -
Windsurfer
tag
Ma gazdagabb lettem egy fekete DS Lite-l!
A pécsi Electroworld-ben ma volt egy akció….38e helyett 15e FT!!!
(igen!T-Í-Z-E-N-Ö-T-E-Z-E-R) ft volt egy lite hozzá egy game (Sodoku) ismerősöm pécsen lakik felhívott, hogy utso darab, fekete, kell? NANÁ!!!
Szóval párnap és kezemben a ketyere amit kipróbálás után elzárok másfél hétre a vizsga és ZH időszak miatt
(addigra a flash kártya is megérkezik hozzá) -
PHM
addikt
Nemrég találkoztam egy érdekes "problémával".
Megváltozott a DS hangja bootolás közben.
Elsőre azt hittem, valami baja lett.
Aztán másnap rájöttem.
Előző nap volt a születésnapom, a DS-ben meg ugye van
valós idejű óra, és a beállításokban megadtam a
születésem idejét... -
johnjohn
addikt
Sziasztok !
Tud valaki magyar nyelvű leírást a géphez ? -
PHM
addikt
válasz
Windsurfer
üzenetére
Google: "ds-rom" és az első találat...
-
PHM
addikt
válasz
Windsurfer
üzenetére
A handheld konzolok mind régiófüggetlenek, tehát
minden gépen fut az összes játék, származzon az
bármelyik régióból. -
Windsurfer
tag
Még egy kérdés, ha egy játékhoz az van irva,h USA akkor az elmegy majd az én DS-men is?
vagy ez olyan mint konzoléknál a PAL NTSC dolog? -
PHM
addikt
válasz
Windsurfer
üzenetére
A garancia megmarad, hiszen magán a gépen nem kell
módosítani semmit.
A kártya kiválasztása pedig egyéni ízlés kérdése, persze
ezekből is vannak kerülendő típusok.
Ha a GBA játékok is fontosak, akkor M3 Real + GBA ram,
vagy EZ5 plus + 3in1 bővítő.
Ha csak a DS programok érdekelnek, akkor M3 Real,
Acekard 2, SC DSOne, vagy DSTT.
Melyik érdekel? -
copin
őstag
Nem részletezném, a képek önmagukért beszélnek. Az a poén, hogy nem gyerekek a célcsoport, hanem friss házasok. Van aki szerint ez időpocsékolás és nem ez fogja fellendíteni a népességnövekedés mutatóit, de szerintem nem is várható el ilyen egy handheld gémtől.
A kiadótól van még egy számomra érdekes játék, az pedig a Chi's sweet home, amiben egy macskát kell nevelnünk. Az alapja egy anime TV sorozat. Ha nem lenne Chi, akkor csak egy Petz-klón lenne (azt hogy a Petz minek a klónja, azt már nem tudom
).A fejlesztő oldala. Talán van ismerős gém náluk. ;)
Tudom hogy hülyeség ennyi idő után részletezni a dolgot, de van időm és valamivel fel kell hozni a DS topikot.
-
Windsurfer
tag
Sziasztok!
Nintendo DS Lite-t vennék.
Tudom, hogy van hozzá olyan kártya amivel a netről leszedett játékokat is tudom rajta tolni. csak, hogy annyi ilyen card van és annyi félét mondtak már, hogy nem tudok rajta kiigazodni!
Ti melyiket használjátok? Gari ettől még nem száll el ugye?
Üdv!
Wind -
copin
őstag
-
Zsoccc
senior tag
Elméletben működhet ezzel is, úgy látom támogatja ds-t és psp-t is. Bár nem tudom telefonos nettel menyire hatásos a dolog, valamint elég költséges lehet úgy játszani. Viszonylag már olcsón lehet kábel netet köttetni, valamilyen alap csomagot hűségnyilatkozattal már minimális összegért lehet találni.
-
Zsoccc
senior tag
A Nintendo usb wifi továbbítja a jelet a DS-nek de előtte fel kell rakni a pc-re egy szoftvert ezután a ds-en be kell állítani, ez az eredeti nintendo wifi usb stick-el annyi, hogy a beállításnál rákattintasz a connect to nintendo usb stick gombra és már megy is, esetleg tűzfal megtudja fogni.
Vagy még egy wifi router segítségével lehet megoldani a dolgot, de eben az eseten figyelni kell rá, hogy a ds csak wep-et tud wpa-t nem. Ha még így se világos akkor kérdezz tovább. -
hakagyi
csendes tag
Sziasztok !!
Nekem az lenne a kérdésem ,hogy ha a Ds wifin keresztül szeretnék multizni ,akkor az eredeti nintendo wifi usbvel müködik csak ?
Vagy vehetek más Wifis usb a pchez és felismeri majd a ds ?
És egyáltalán hogy müködik ha nekem vonalon jön a net akkor a wifi usb hogy képes küldeni a dsnek bármit is ?Mert van wifim de nem müködik csak ha rajta keresztül jönne a net de a ds akkor se látja.Csak rádugom és már müködik is ?
De nem bonyolitom tul csak az érdekelne akinek van Nintendos eredeti usb wifije hogy mondja már el hogyan müködik !köszi

-
kelly7
aktív tag
Tud valaki olcsó alaplapot DS-hez?
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok.
Tönkre ment a DS-em felső kijelzője.Tudtok valahol Heves megyében jó,és olcsó szervízt.Egyébként nem jelenít meg képeket csak szineket halványan.Volt már valakinek ilyen problémája?
-
máyköl
veterán
Nem nagyon megy a topiv. Vagy rosszul látom? Manapság mindenki psp-t vesz?
ahhh-nem hiszem el. 
-
PHM
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
Nézhetsz rajta filmet, (konvertálni kell) hallgathatsz MP3-at,
olvashatsz/szerkeszthetsz szöveges állományokat, (txt)
illetve használhatod akár a DS-t egy szerényebb tudású PDA-ként is.
Vannak rá emulátorok szép számmal, + még linux is.
De azért a fő funkciója mégiscsak a játék. -
kelly7
aktív tag
Sziasztok.
Teljesen kezdő vagyok és meg szeretném kérdezni.hogy hogy lehet filmet nézni a gépen.Van TTDS kártyám,és van batchdpg programom mert azt olvastam ez kell hozzá,továbbá feltettem a gépre az Avisynth programot(állítólag ez is kell) de ha filmet akarok konvertálni mindig hibát jelez.Leírná valaki hogy hogy,és milyen programokkal kell csinálni?
-
superecneB
őstag
Egy nintendo ds lite-tal mit lehet csinálni játékon kívül?
-
PHM
addikt
Nálunk csak valamikor jövőre várható.
Mondjuk a memóriakártya foglalatot és a médialejátszó
programot már az elején is berakhatták volna.
Igaz, anélkül is jól fogyott a DS, + jópár DS tulaj beruház majd
az új verzióba is. Így kell valamit többször eladni.
A GBA slot megszüntetését viszont roppantul sajnálom.
-
Sonja
nagyúr
Novemberben jön a DSi, KATT!

-
tothb.
csendes tag
válasz
bencesinka
üzenetére
LITE?
-
bencesinka
csendes tag
bencesinka@citromail.hu
-
bencesinka
csendes tag
ELADÓ!
Kiválló állapotban lévő nintendo ds.
9db játék+védőtok+csuklópántA játékok:
-Nintendogs:chihuahua&friends
-Another code
wo memories
-The legend of zelda
hantom hourglass
-Pokemon
iamond(és pokemon Ruby)
-Pokemon:mysteri dungeon blue rescue team
-Themepark
-Nintendo DS browser
-Guitar hero
n tour -
PHM
addikt
Üdvözöllek körünkben!
Nagyjából egyetértek veled, egy dolgot kivéve:
"Én zenére sem használom, és nem is nagyon javaslom... a mai telefonok az is tudják és kisebb helyen elférnek... én zenét is inkább telón hallgatok."
Nincs ugyanis zenefonom, sem normális MP3 lejátszóm.
Ráadásul esténként ezen hallgatom az "elalvási zenét".
DS az éjjeli szekrényre, kedvenc album elindít, oszt szunya.
Úgyhogy szerintem bizonyos esetekben igenis van létjogosultsága
a DS-en való zenehallgatásnak.
A filmnézés ízlés dolga, élvezhető, de azért ekkora képernyőn
nem túl nagy élmény.
Igaz, van sok MP4 lejátszó ennél kisebb kijelzővel.
Ui: Ha szereted az FF játékokat, az FF IV neked való.
Nagyon jó játék, igaz, kevesebb a titok benne, mint a GBA verzióban. -
Aakos
csendes tag
Halihó!
Én nemrégiben 20 ért vettem egy vadi új DS Lite -ot a Vaterán.
Szerintem ott érdemes körülnézni, mert nagyon sok embernek van nyeremény, vagy ajándék DS -e amit egyáltalán nem akar használni.
Enyém is teljesen új volt.
Úgyhogy rögtön vettem is egy fóliát a kijelzőre, meg egy M3 real -t
így tulajdonképpen 35 körül megvolt. Ez kb a bolti ár, de így "ingyen" megvan az összes játék is.
Persze a Crimson Red verzió nagyon tetszik, de annyit azért nem ért ;) jó lesz ez a fehér.Illetve fentebb láttam kérdést: játékokat ingyen a www.nds-roms.com -ról lehet letölteni, sajnos egyszerre csak egy kapcsolatot enged, úgyhogy az összes lehúzni macerás, de akinek nem kell egyből az összes és nem akar torrentezni, annak megfelel.
Szerintem nagyon jó kis kütyü, régen is akartam venni, de akkor hirdették ki a lite megjelenését úgyhogy inkább vártam... kijött a lite, de akkor az m3 adapter még gyerekcipőben járt és akkor még egy teljes "set" DS lite + M3 micro + PassCard + Memkártya jó 100-110 HUF lett volna, úgyhogy akkor vettem inkább egy fullos notebookot 350ért
(ASUS A6J sorozat)
Viszont a nyáron újra eszembe jutott a kis gép és körbenéztem és mivel láttam, hogy mostmár emberi áron van, hát vettem egyet.Én nagyon szeretem a régi konzolos játékokat is és a legtöbb emulátor program nagyon jól működik DS -en... a SNES emun még van mit fejleszteni, de talán egyszer az is kiteljesedik. Illetve sok játékot DS -re is kiadnak.
Nagy kedvenceim közé tartoztak a Square játékok... a 90-es években rengeteget játszottam velük, akkoriban még a FF VII megjelenése előtt nem sokan ismerték, csak akik fanatikusak voltak
Hála az égnek egész FF sorozatot végig lehet játszani, mert GBA -ra kijöttek az első részek
De készül a Chrono Trigger DS verziója, amit nagyon várok, mert az aztán kihozta annak idején a 16 bites konzolból a maximumot.Nekem a böngésző egyáltalán nem jött be... a telefonomon jobban használható a böngésző és a 3G miatt szinte bárhol használhatom, a DS -hez egyébként is kell wifi kapcsolat, akkor meg már valószínűbb, hogy nálam van a notebook...
Én zenére sem használom, és nem is nagyon javaslom... a mai telefonok az is tudják és kisebb helyen elférnek... én zenét is inkább telón hallgatok.
Filmet még nem néztem rajta, mert a konverter program nem ette meg annak az avinak a kódolását amit bele próbáltam tuszkolni... de majd valamikor behúzok egy dvd -t, mert azt megeszi, és megnézem, hogy milyen.
Szerintem elfér az ember életében, nekem sem arra van, hogy éjjel - nappal ezt nyomogassam, van életem is, de néha egy kis játék nem árt és akkor kéznél van.

Üdv:
Aakos -
hetyu
csendes tag
Slim van, de nem ajálom a váltást NDS-ről PsP-re!! 2 hét alatt kijátszod az összes élvezhető game-t aztán már csak a csilli-villi gép nézegetése marad kb, najó, ha van ismerősöd akkor tekken éjjel nappal, de engem spec már az is untatott.
Egy kis segítségre is szükségem lenne a BatchDPG progival kapcsolatban >.> Működik szépen+minden, de a feliratokat nem kezeli rendesen. Az ékezetek helyett ?-t rak a feliratba X.x Megtudná nekem mondani valaki hogy ez miért lehet? -
hetyu
csendes tag
*sigh* Keresek kutatok,de egyenlőre nem találok megfelelő DS-t (használt) magamnak. Több mint valószínű, hogy cserélni fogom a PsP-et, hiába "erősebb", kevesebb rá a game és ha az nem "parasztvakítós" akkor szinte élvezhetetlen. Max ha 10 olyan game-t feltudok rá sorolni ami élvezhető! És ez komoly >.>
Nahmind1, aki tud 1 jófajta eladó ds lite-ot, kérem jelezze ;) -
copin
őstag
Komoly.

-
PHM
addikt
válasz
Makaveli
üzenetére
Attól tartok, tévedsz.
Legjobb tudomásom szerint hazánkban is több DS van
forgalomban, mint PSP.
Az ok talán inkább ott keresendő, hogy a DS tulajok közt
több az ún. casual gamer.
Ők azok, akik megveszik pl. a Nintendogs pakkot a kicsi lánynak,
mert aranyos, és mert olcsóbb a PSP-nél.
Aztán néhány hét elteltével a új játékot vesznek, vagy az elsőt
becserélik valami másra, és fél év után a pokolba kívánják az egészet,
mert csak zabálja a pénzt, mivel a gyerek állandóan új játékért nyíg.
Az internetről annyit tudnak, amit a TV-ben láttak, játékot a szomszéd
Pistike, vagy a boltos tanácsa, illetve a dobozkép alapján választanak.
Tisztelet persze a kivételeknek.
-
tiop
tag
Üdv PHM!
Az szeretném megkérdezni,hogy van a fiamnak a DS és a Nintendogs játék hozzá,és bajba vagyunk egy két dologgal kapcsolatban.
1:. Hogyan lehet uj játékot kezdeni és az eddigi mentéseket törölni,teljesen ujrakezdeni az egészet?
2:.Van egy kutya amit megvett a gyerek de az istennek sem tudunk neki nevet adni.Elöre is köszi!
-
PHM
addikt
Már elég sokan megvették.
A baj inkább az ismeretlenség, aminek részben az az oka,
hogy a PH! inkább szakmai oldal.
Mindegy, bízom benne, hogy páran felfedezik még a topikot.
Egyébként valóban DS tulaj vagyok a kezdetektől, ezáltal
sikerült némi tapasztalatot összegyűjteni a témában,
úgyhogy ha valakainek kérdése van, állok rendelkezésére. -
PHM
addikt
Mondjuk ahhoz képest, hogy mennyi DS tulaj van kis hazánkban,
elég kevés tartalmas hozzászólás születik.
Sajnos a topik elvész az ismeretlenség homályában.
Más:
E hónap 22.-én jelenik meg DS-re a Final Fantasy IV.
Nemrég játszottam bevezetésképp a GBA verzióval.
Azt hiszem, lesz pár álmatlan éjszakám...
Szeptemberben pedig jön a Dragon Quest IX.
Egyszóval szép napok jönnek a kalandjátékok szerelmeseire. -
máyköl
veterán
Látom beindult a topicom.
örülök neki. Egyre többen vesznek ds-t. Ennek is örülök. 
PHM: Látom te már szakértő megy... a ds-ek mennyibe járnak árban mostanság? sima, lite?
-
PHM
addikt
Igen.
Veszel egy flash kártyát és rátolod a játékot amivel játszani akarsz.
Helyesebben nem magára a kártyára, hanem 1 microSD-re.
(Vannak ugyan beépített memóriás típusok is,
de azok nagy ívben kerülendőek.)
Kártyát külföldről lehet rendelni, illetve itthon is vehetsz.
(Többek között nálam is.)
Itthon drágább, de nincs kockázat.
Játékokat sok helyről lehet letölteni, elég a google-ba ezt írni:
ds+rom+download
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Garanciával, Picofly RP2040, OKOSÍTÁS, Beépítéssel is! Nintendo Switch V1/ V2 / Lite /OLED
- PS4 Pro - CUH7216b - GoldHen BD-JB Lapse 1.2 - Samsung 500GB SSD
- PS4 lemezes // 1 kontrollerrel
- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
- Steam Deck OLED 1TB szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És imádkozom, hogy ez a rossz tendencia ne folytatódjon tovább.
(főleg 2GB-l

(addigra a flash kártya is megérkezik hozzá)

wo memories
n tour
Dr.F.E.R.I.