Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djzolajr
csendes tag
sziasztok nemrég vásároltam a 8 éves öcsémnek egy ds lite ot r4 kártyával sajnos még nem volt közöm ilyen ketyeréhez és lenne egy pár kérdésem
-hogy a ds lite ra game boy advance játékot hogy lehet feltenni?
-mire figyeljek oda(hogy nehogy valamit elrontsak)?
.-hogy tudok játékot rátenni?
-kell figyelni a régió kódra?
-és ha új memó karit szeretnék bele rakni mit kell tennem az új karival?
-és mondanátok pár olyan játékot amivel egy 8 éves gyerek szívesen játszani szerintetek?
mert születésnapjára vettem ami köv héten lesz és megszeretném lepni egy csomó jó játékkal a gépen.
Előre is köszönöm mindenkinek aki segít egy újoncnak

-
Eflek
tag
Hol tudnék eladni egy Nintendo 3DS-t?
-
moli.hu
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
mert az 400+ csillag.
-
moli.hu
őstag
sracok, van valakinek ismerose Nagy-Britanniaban? van keves nintendo csillagom, ami 2 nap mulva lejar, be kell valtanom, kulonben elvesz - de GB-be regisztraltam magam, es csak belfoldi cimre szallitanak. az ajandekrol akar le is mondok, nekem nem fontos - csak jo lenne bevaltani. SURGOS!
-
adalbert1
veterán
Köszi az ajánlásokat, ha lesz időm megnézem őket (valamelyik FF-t már próbáltam, az nem kötött le - viszont nem emlékszem melyik rész volt az
).
Hangulatot tekintve a kedvenc RPG-im a Fallout részek közül kerülnek ki (igaz a Fallout 2-t a mai napig nem játszottam végig) - kár, hogy az ilyen játékok nagyon ritkák. -
-
adalbert1
veterán
Érdekes, ha nagyon akarták volna, akkor gondolom ezt a DS/DSi-nél is meg tudták volna lépni, nem? Kíváncsi lennék, hogy mi volt a fő mozgatórugójuk a döntés mögött - ha jól tudom, ezekkel amúgy is csak DS címeket lehetett lejátszani, 3DS játékok még nem mentek warezként (mostanában annyira nem követem az eseményeket)? Ha pedig ez így van, akkor a warez miatt nem hiszem, hogy kevesebb 3DS játék fogyna...
Lehet, hogy RPG-k terén gondban vagyok a definíciókkal, illetve határokkal. Pl. a Chrono Trigger ugye JRPG (vagy csak sima)? Ha az, akkor ilyen stílusú címekkel szívesen játszok, csak a nagyon szélsőséges cuccok nem jönnek be. Viszont azért keresek inkább platform játékokat, mert azzal akár fél órát is el lehet játszani, még egy RPG-nél jobb belemélyedni a játékba.
-
ldave
félisten
Hm, ahogy olvasom ezt a 3DS firmware témát, úgy tűnik most komolyan belenyúlt az N a rendszerbe és úgy tiltotta ki a flashkártyákat, hogy azokat szinte biztos nem lehet csak egy sima update-el újra működésbe hozni, új hardvert kell fejleszteni erre a célra.
-
ldave
félisten
válasz
adalbert1
üzenetére
Van pár Kirby, Sonic és Donkey Kong játék, de ami nekem nagyon tetszett régebben, az az Alice in Wonderland.
Amúgy lassan lehet be kéne szereznem egy 3DS-t, egész jó áron van már. Bár az XL külsőleg nem jön be, de a tesztek szerint jót tett a gépnek a megnövekedett kijelző, növeli a 3D élményt.
-
PHM
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
From the Abyss.
Ez ugyan nem platformer, inkább amolyan Zelda szerű mászkálós,
csak jóval kisebb komplexitással.
Ennek ellenére engem megfogott a hangulata egy időre.
Mondjuk, ha utálod az RPG-ket, akkor inkább hagyd ki. -
adalbert1
veterán
válasz
moli.hu
üzenetére
Szerintem itt a PH!-n nincs akkora DS közösség, hogy ez problémát okozzon. Aki meg eddig nem talált ide, az jó eséllyel ezután se fog.
Tényleg, nem tudnátok ajánlani valami jobb 2D platform játékot DS-re? A New Super Mario Bros. megvolt, de pl. a Yoshi's Islandet pár helyen túlbonyolítottnak tartom, és könnyen rá is lehet unni.
-
moli.hu
őstag
http://gbatemp.net/t334891-almost-all-flash-kits-blocked-permanently
kivancsi vagyok, mikor er ide a n00b-aradat, hogy 'jaj, nem mukodik a 3ds-em, mert olvasas nelkul felfrissitettem, en csak ranyomtam az ok-re, rohadt nintendo.'
-
mirci18
addikt
Előző kérdésem még mindig áll.
De közben született egy másik kérdés DSI-vel kapcsolatban.
DSI-nél mindig mindenfajta kártyánál szükség van Egy DS lite-ra a firmware telepítésére?
Mert van egy Acekard-om és Egy TTDSI kártyám és fontos lenne tudnom mert akkor addig a gépem nem adnám el. -
disco-fan
csendes tag
ez miatt lettem ds függő

-
Bpisti84
tag
Sziasztok!
Vettem egy 3DS-t, de a DS Lite-omat eladtam mielőtt frissítettem volna az Acekard-ot. Kölcsön tudná adni valaki a DS Lite-ját 5 percre amíg megcsinálnám rajta a frissítést?
A DS-en nem változtatok semmit úgy adom vissza ahogy kaptam, csak a saját Acekardomat frissítem ott a helyszínen. Budapesten, a belvárosban lenne a legalkalmasabb.Előre is köszi a segítséget!
-
mirci18
addikt
Már egy ideje használom a ds liteomat amit most egy dsi-re cserélek.
És eszembe jutott hogy konzoleladásokat böngészve kiderült hogy a legtöbb eladott kézikonzol a Nintendo DS.
De mindig meglepődök hogy mégsem látok az utcán sehol senkinél ilyen konzolt.
Az érdekelne hogy ti tudtok e olyan oldalról amiben találhatnék olyan embereket akik a közelemben laknak és ilyen gépet rendelkeznek.
Vagyis leegyszerűsítve egy Nintendo Ds közösség oldalt keresek. -
ViharVadász
őstag
Ti várjátok a Pokémon Black & White Version 2 játékot?
Én már nagyon, a legutóbbi Trailer igen meghozta hozzá a kedvem [link] -
Mister_X
nagyúr
Á, értem. Tehát a parallax barrierek kitakarják a fény útját, így egy szem csak az egyik oszloptól érkező képet látja, a másik meg a másikat. A 3D meg akkor esik szét, amikor nem megfelelő pozícióból nézzük és mindkét oszloptól jön a fény. Talán azért ilyen alacsony a felbontás, mert a technológia (még) életképtelen lenne magasabb pixelsűrűségen.
-
moli.hu
őstag
válasz
Mister_X
üzenetére
bonyolult kerdes, a pixelek nem negyzet, hanem fuggoleges teglatest alakuak, de vegletesen egyszerusitve ugy lehet elkepzelni, hogy a gep, a szoftveres reteg 400-asnak tunteti fel a kijelzot, amibol ketto van (fent, plusz lent is van egy touchscreen, az 3). a jatek ket kulonbozo kameraallasbol kepezi le a kepet, a balt elkuldi az elso kijelzore, a jobbat a masodikra. a kijelzo pedig ezeket egy sor ide-egy sor oda felvaltva rakja ki. ezert van az, hogy lehetoseg van arra, hogy kikapcsolt 3d-nel "ketszer" olyan gyors legyen a grafika, mert akkor egyszeruen mindket "kijelzo" ugyanazt a csak egy kameraallasbol generalt kepet kapja meg.
-
moli.hu
őstag
válasz
Mister_X
üzenetére
igen, nem.
Ha kikapcsolom a 3D-t, akkor megkapja mindkét szemem a 800 oszlopot, a weboldalak is ehhez igazodnak majd?
igen, igen, de nem ugy, ahogy gondolod, a ket pixel ugyanolyan lesz.A gép felbontása tudtommal 800*240
a gep felbontasa 400*240, de tud ket kepet elcsusztatva kirakni a 800*240-es kijelzore. -
Mister_X
nagyúr
Csak a Super Mario-kkal van bajom, MarioKart meg nem az én világom. Zelda, Metroid, stb jöhet, az olasz vízvezetékszerelő nem szimpatikus.
Érdemesebb lenne akkor Vita-t vennem? Mondjuk az ~2x drágább, akkor már Wii U-ra tennék félre.
Volt anno DS-re egy képregényszerű elborult RPG, annak mi a neve?
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Mister_X
üzenetére
A Nintendo címeket ajánlom ( Super Mario Land 3D, Mario Kart 7, Ocarina of Time 3D...), jókat olvastam még a Resident Evil-ről is.
Netezni csak ha tényleg nincs más, nem annyira gáz, de nam ajánlanám.
Videót, zenét nem raktam rá, arra sajnos nem tudok válaszolni.
Lehet még képkészítésre használni, kiterjesztett valósággal is jól el lehet bohóckodni.
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Erősen elgondolkodtam egy 3DS beszerzésén. Kb egy hónap múlva szerezném be, de nem tudom, hogy mik vannak rá, mit érdemes megvveni. Egyedül a Metal Gear Solid 3D-t vártam anno.
Pár kérdés, mivel nem csak játékra szánnám.
Netezni lehet vele? Ha igen, milyen? A gép felbontása tudtommal 800*240, egy szem egyszerre csak 400 oszlopot lát. Ha kikapcsolom a 3D-t, akkor megkapja mindkét szemem a 800 oszlopot, a weboldalak is ehhez igazodnak majd?
Filmet nézni lehet-e rajta? (.mp4) Esetleg zene?
Lehet még valamire használni?
-
adalbert1
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Talán alapból a 20. évforduló környékén jött ki a játék, így lehet hogy ez a sima kiadás (de az is lehet hogy csináltak több változatot is belőle). Érdekes, hogy én szinte sehol nem találtam belőle eladó példányt (a legtöbb NDS játékkal így van, a saját címeik szinte állandóan vannak mindenhol raktáron, de azon kívül pár éves címeket majdhogynem lehetetlen beszerezni - és még csodálkoznak, hogy virágzik a warez).
Szerintetek a Nintendo milyen elgondolásból nem ad ki 3DS-re Virtual Console alá SNES címeket? A hardware röhögve vinné, a felhasználók nagy része meg azért nem hiszem hogy wii-t venne, hogy ezekkel játszhasson (ráadásul az egész virtual console listán alapból elég kevés cím van).
-
adalbert1
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ajánlom a Contra 4-et. Szerintem van olyan nehéz, mint az eredeti NES-re készült Contra, egyelőre még csak easy-n sikerült végigvinnem (viszont ott a vége felé már alig pár élet elvesztésével), igaz így az utolsó 1-2 pályára el se jutottam. A játék mint kiderült tartalmazza a klasszikus NES-re készült Contrát (ami a mai napig az egyik kedvenc játékom, igaz főképp a nosztalgia miatt), és pár egyéb unlockolható dolgot is (talán még a Super C-t is, illetve Contra képregényt, stb). Van 40 különböző challange mode is (ezek az első végigjátszás után jönnek elő, és ezeket játszva lehet unlockolni az extrákat). Aki szereti ezt a stílust, az nem fog csalódni.
A Plants vs. Zombies nekem nem tetszett DS-en, monitoron kényelmesebb volt játszani.
-
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ja megvan miért emlékeztem shopra: a 3DS-en meg Nintendo eShopnak hívják a boltot, aminek egy szelete a DSiWare.
-
ViharVadász
őstag
A DSi boltjának neve: DSiWare
És köszi a jelzést, mert azon gondolkodtam, hogy itt a DSiWare-en venném meg, de akkor dobozost választom. Mondjuk még az se biztos, hogy a PvZ lesz, mert még gondolkodom a Professor Layton and the Last Specter játékba, vagy még a jövőben megjelenő Pokémon Black & White 2-n gondolkodom. -
válasz
ViharVadász
üzenetére
PvZ kapcsán fontos, hogy kártyán vedd meg, ne a Shopban (vagyhogyishívják a játékboltot a készüléken), mert csak egy herélt verzió érhető el így
Persze ez csak DSi-től kezdve releváns. -
ViharVadász
őstag
-
hdman
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Picross, super mario, plants vs zombies, cooking mama (
) mario kart -
ViharVadász
őstag
Nektek melyik a kedvenc játékotok Nintendo DS-re? Tervezek venni hamarosan új játékot rá, kíváncsi vagyok, hogy Ti nektek melyik a kedvencetek, hátha nekem is megtetszene

-
mirci18
addikt
Üdv
Megjött a DS Classic amit említettem nektek elsőre egész tetszetős kis gép bejön a formája.
Egy dolog furcsa hogy egy picit kicsik rajta a kontroll gombok vagyis a játékgombok.
Nektek nem?Másik dolog szerettem volna usb-ről tölteni mert azt mondtátok lehet ekkor ez a kép fogadott.
Ehhez milyen kábel kell?
-
mirci18
addikt
Szerintetek ds litehoz melyik webshopban érdemes cuccokat vásárolni. Aukciós oldalakon most nem igazán találtam kedvemre valót.
-
moli.hu
őstag
válasz
Corleone33
üzenetére
igen, visszafele kompatibilis.
-
Corleone33
senior tag
Gondolom 3DS-el sztender Nintendo DS kártyák mennek gond nélkül ...
-
mirci18
addikt
válasz
moli.hu
üzenetére
Pont azért írtam hogy lite hogy kisebb és könyebb ezt jelenti úgy mint a ps2-nél a slim.
Azért a 4 % plussz képernyő nem egetrengető meg az új stylus bár ahogy halottam a simáé elég vékony volt,szóval akár hogy is nézzük a sima ds olcsóbb a lite verzió pedig javarészt annyival másabb hogy kisebb és könyebb.
Ez érdekes hogy lehet nyomtatni a kártyát akkor ez olyan mint a telefonnal való vonalkód olvasás amit ha beolvasol tartalmakat érhetsz el.
Karma-
Köszi a választ -
moli.hu
őstag
válasz
mirci18
üzenetére
ar kartyat lehet bevaltani a nintendo clubban is, jatekhoz is adnak, asszem vasarolni is lehet, tovabba lehet magadnak nyomtatni akar.
a lite nem csak designban kulonbozik a phat-tol, hanem:
21% konnyebb
41% kisebb
vilagosabb a kepernyo
4% nagyobb a kepernyo
30% nagyobb a stylus
tobb fokozatban allithato a hattervilagitas
15% erosebb az akku -
mirci18
addikt
Én sima ds-el is beérném ha nem lenne csúnya nekem a lite jobban tetszik.
Egyébként meg a lite csak annyival jobb hogy lite újdonságot nem raktak bele tudtommal.
Sokan az árakat is nézik ezért is vesznek régebbi gépeket.Én sokallnék kiadni egy ps vitáért 80-at de 40-et egy 3ds-ért nem.
Egyébként ha már itt tartunk láttam 3 ds videókba olyan kártyákat amit leraknak az asztalra aztán a 3ds fölé helyezve megelevenedik ezeket a kártyákat gondolom külön kell venni a gép vásárlásakor nem adnak hozzá?Másik kérdésem ilyen kártya mennyibe szokott kerülni vagy hogy van ez?
-
mirci18
addikt
Mennyi a piti pénz?
Szóval szerintetek mennyi a reális ára egy sima és egy lite gépnek?
Mert én alapjáraton töltővel egy sima gépet 9-10 e körül látok lite-ot töltővel esetleg egy játékkal 14-18 e.
Szerintem egy gép töltő játékért a reális ár 14 e ft.
Én a liteot 14 ért vettem ebben a gép van egy töltő sytlus meg egy r 4 kártya még vennem kell memóriakártyát egy tokot na meg kijelzőre fóliát.
Apropó ti nektek van fólia a kijelzőn?
Érdemes venni?Egyébként a ds 3000 ft-ért vettem de mivel lutri így lehet hogy nem fogok semmit rajta.
Ahogy megnéztem 10 aukcióból 2-3 az ojan ami tényleg nagyon megéri megvenni de azokat 1-2 nap alatt elviszik tehát érdemes gépvásárláskor naponta böngészni az oldalt mert az elmúlt 1 hétben 3 olyan ds lite-ot vittek el amit 10-14 re hirdettek pedig simán megért 20-at is hogy arról a dsi-ről ne is beszéljek amit 20 ért vettek holott 30 a legolcsóbb most
-
mirci18
addikt
-
mirci18
addikt
Üdv
Köszönöm mindkettőtök válaszát.
Olvastam hozzászólásod második felét is csak én azt hidtem eddig hogy egyfajta r4-es kártya van de most kiderült többen gyártják.
Így mindenhol más a firmware.Nem szeretném eljátszani a nagy halált másokat sem akartam megbántani csak bepöccentem egy cseppet mivel egész nap nem válaszokat kaptam hanem csak kitérő mondatokat amik nem a kérdésemre adtak választ hanem a warez tényállására.
-
hdman
őstag
válasz
mirci18
üzenetére
Akkor olvasd el ujra az utolsó hsz-em második bekezdését, és értelmezd. Ott van a válasz a kérdésedre, ne játszd a nagy halált, hogy senki nem segit, és hogy nem jössz ide többet.
Ennél konkrétabban senki nem fog válaszolni, meg linkelgetni, mert arra már tényleg idegesek a modik. Inkább köszönd meg, hogy valaki vette a fáradtságot, és segitett elindulni.
-
mirci18
addikt
Ez is egy szép nap volt eddig.
Én még mindig váltig állítom hogy a két kérdésem nem volt warez témájú.
De majd a google tényleg segít ha már itt senki nem volt hajlandó.
De azért köszönöm az eddigi erőfeszítéseket.
A mein kampf-ről meg annyit hogy én olvastam akkor én már náci vagyok.
Akkor ez már tiltott dolog juj.
szóval érdekes értékitélete van egyes embereknek máskor inkább nem jövök ide kérdezni semmit sem mert úgy látszik itt már minden gyanús warez tiltott stb -
hdman
őstag
válasz
moli.hu
üzenetére
Szerintem hagyjuk is ezt a témát, értelmetlen n+1 vita lenne arról, hogy mi warez, mi nem, vagy éppen a határán vagyunk-e.
Annyit még hozzátennék, hogy minden normálisabb/nagyobb kártyatipusnak van weboldala, rákeresel a nevére és látod a frissitéseket, google a barátod

end of story, let's go play
-
hdman
őstag
válasz
moli.hu
üzenetére
Ez hülye érv. Késről, fegyverekről stb. is lehet beszélni, más dolog tanácsot adni vagy segiteni. Sőt ezekkel még ölni is lehet, egy fw-rel meg max megkárositja a kiadót.
A neten amugy minden fent van, segiteni nem fogunk neki, amugy is kismillió r4 kártya van. Pl wood kernel már 1.49 nél jár, az én karimra is lassan egy éve nem jött frissités.
-
moli.hu
őstag
-
bitpork
nagyúr
-
moli.hu
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak egy ötlet volt Azzal még jól is járhatsz ha van Wii-d vagy DSi-od legalább
Én már nagyon, a legutóbbi Trailer igen meghozta hozzá a kedvem

Nem nagyon vagyok oda az
) mario kart

Dr.F.E.R.I.