- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
tomika
aktív tag
Na, látom te is számolgatsz erősen az NFC South-ban.
A Falcons kikapott megint, de az eredmény nem tükrözi a valóságot. 2 IT az utolsó 2 drive-ban volt, amikor már rohanni kellett előre. Delhomme sem villogott. Ehh, durva lesz ez a végjáték.
A 15. hétben a Tampa és az Atlanta is divízión kívüli csapattal játszik majd. Egyik keményebb ellenfél, mint a másik: New England és a Chicago. Ejjej, nagyon rosszul áll a szénánk. Carolina megszerzi az első helyet, szóval a sorsdöntő meccs az egymás elleni lesz: Bucs-Falcons.
A Steelers?! Csalódás. A szezon elején sokkal erősebbnek látszott, lehet Roethlisberger kihagyásai megtörték a lendületet.
Csoda is lett volna, ha pont a Tennessee ellen kapott volna ki a Colts.
A Vikingset én is néztem! 7-5-el állnak már, és lesz még 3 olyan meccsük, amit valószínűleg hozni fognak...
Wild card... ahhoz valszeg most nem lesz elég 8-8. A Dallas, Minnesota, Tampa, Atlanta megy 2 helyért. Kemény lesz ez nagyon!
Most nézem, hogy az AFC West is brutális! -
tiv61us
őstag
Na kerem alassan
nagyon jo volt a Cincinatti-steelers, es nekem meglepetesre a bengals nyert, Roethlisberger 3 TD 3 IT, bar volt egy akcio amikor direkt a labara mentek, nem volt fair
a Colts robog tovabb, Manning 3 TD nulla IT a vege 35-3, durva
kovetkezo heten Jacksonville, majd az utolso korben Seattle foghatja meg Oket, de vazze, nagyon jok
mi nagy nehezen vertuk a New Orleanst, ket vak kozot mi voltunk a felszemuek, most kinez 2 gyufa, de utana jon a Falcons e s a NO, ha azt a 2-ott hozzuk akkor Wild Card, maybe
mert kozben Brad Johnsonnal / 5 gyozelem zsinorban/ rank jottek a vikingek es meg akkor ott van a Dallas, lehet meg a masodik hely is keves lesz
mult evben ebbol a diviziobol 8-8-al wild cardoztak
holnap Seattle- Philadelphia, papiron sima, de egy jo meccs kisulhet belole
GO BUCS! -
tiv61us
őstag
Elkepzelhetetlennek tartom, amit mondassz
itt mas a mentalitas
itt milliok szurkolnak - mondjuk a Coltsnak - szazezren a helyszinen, nekik nem lehet mondani, bocs de ma az IFI jatszik
ez otthon divat, a Magyar Kupaban
aztan a reklamozok
aztan a sponzorok
aztan a dicsoseg?eddig csak a Dolphins nyert 100 %-osan 72-ben, meg is unneplik minden evben
nem mindegy ki hany yardot dobott vagy futott stb. stb./statiszstikak, u szerzodesek/
egy QB nem jatszhat meccshiannyal, nezdd meg Roethlisbergert 3meccset kihagyott es sehol sem volt Hetfon
egyelore meg a Jacksonville is befoghatja, akar a csoportban is
ha pihentetne is oket Dungi, az elso play off meccsen is megserulhetnek...
szoval kizartnak tartom, megkovetlek ha nem lesz igazam
ps. kisebb serules eseten a legutolso forduloban esetleg nem kizart, de nem hiszem
amugy akar a Tenesseetol is kikaphatnak papiron, jol ki van talalva az NFL a drftrendszerrel, de ez a Colts 3 eve egyutt van edzostul mindenestul, nagyon jok
meg 8 meccset kell hozniuk 11-et mar hoztak, ugyhogy eppen csak a felen vannak tul/mar a 100 szazalekhoz/
GO BUCS!
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
Vegre sikerult megneznem a mnf meccset, hat nem volt melto egy hetfo esti rangadohoz.
Steelresnek egyetlen eselye lett volna, a kihagyott field golnal, 10-10 lett volna, ezen kivul 0 sansz.
Szerintem valami kis csapat fogja megallitani a Colts-t esetleg ha hamar kiderul, hogy vegig hazai palyan jatszhatnak (talan meg a Denver veszelyes rajuk 9-2-vel allnak), akkor a sztarok pihenni fognak, talan mar az utolso 2 meccs is tet nelkuli lesz ilyen szepontbol szamukra, eltudom kepzelni, hogy mar a Seattle ellen se jatszanak majd a sztarok, felesleges kockaztatniuk esetleges seruleseket, ha mar minden eldolt es a rajatszasban otthon jatszhatnak.
Inkabb egy super bowl gyozelem, mint egy 16-0-as gyozelem/vereseg mutato es egy esetleges serules valamelyik meghatarozo jatekosnal.
Minden ertelmet veszti amit leirtam, ha most kikapnak a Tennessee-tol
Egyebkent az egyik reklamszunetben a sport1-en, nba jatekosok rohangaltak a kepernyon, a vegen kivolt irva, hogy hamarosan a sport tv musoran!, ugyhogy lesz NBA is, jobb kesobb mint soha, de nem ertem miert jo szezon kozben bekapcsolodni
[Szerkesztve] -
tomika
aktív tag
Most olvastam:
Ryan Fitzpatrick az első QB, aki felkerült a Harvardról NFL rosterbe.
Első meccsén 310 yardot passzolt és 117,4 a passer ratingje lett.
23 éves.
Egyetemi eredményei:
Ivy League of the Year Player lett. Vele a Harvard 10-0-áig jutott, a második legjobb eredménye a csapatnak. Az abszolút csúcs 12-0 1901-ben! Csapatrekord 471 yard támadásból, ő ebből 359 yardot passzolt. Arizona ellen van egy 99 yardos TD-passza...
Egy szóval foglalnám össze:
IMPRESSIVE!!! -
tiv61us
őstag
felido vegeig meg csak-csak tartotta magat a steelers, aztan egy kihagyot FG majd rogton utana gy IT-bol kapott FG es kesz.
felelmetes vedelme van Coltsnak, mondjuk Dungi mindig is errol volt hires
meg persze egy obizalomtol duzzado QB, prsze neki atlagban ketszer annyi ideje van dobni mint a tobbieknek
szoval nagyon jok
ha Jacksonvillben nem kapnak ki akkor asszem veretlen alapszaksz
a tobbi meccs/a play offban/ is nekik all, de van meccs, hogy nem jon ossze semmi, igy ott mar minden lehet
foleg, ha osszekerulnek velunk
GO BUCS!
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
3. qtr közepénél sikerült bekapcsolnom a TV-t... hááát, a Colts úgy tűnik, hogy legázolja/ta a Steelerst. fogalmam sincs, hogy ki fogja megállítani, de lett légyen bármi a vége, a Playoffban nagyon szívesen látnék újra egy Pats - Colts meccset
-
tiv61us
őstag
nem latok benne semmit, amugy 25 eves, Roethlisberger 23.......persz O kivetelesen fiatalon befutott fog O meg visszaeni, QB-nek ido kell a beeresre,Simmsben nem latom ezt
jo a steelers meccs drukkolok nekik, nehogymar mindent vgiyen a colts
amugy eddig egyszer volt veretlen SB gyoztes a Miami Dolphins 1972-ben, ha ma nyer a colts, nem tudom ki allitja meg
na nezem ameccset -
Phix
tag
Holy shit!
Ébresszetek fel mindenkit, aki nem nézi a MNF-t, ez nagyon durva lesz... Manning egy vadállat: első labdára ilyet dobni...
Nem szeretem Manninget, de egye fene, nyerjenek ma. Legalább a Bengals megnyeri a divízióját a Steelers előtt, meglesz a home field, végimenetelnek a rájátszáson, és majd a SuperBowlon egy akár veretlen Coltst fognak lelépni. -
Bikerman
aktív tag
Megint OFF bocs ezekért de mostanában nem ezzel foglalkozok, (mármint az igazi amerikai foci) de amit ez az 576 művel a ..... anyjukba hogy ....... nem igaz, hogy nincs egy NFL 06-juk PS2-re! Bezzeg bementem a Westendben a Media Marktba (bocs nem reklám akar lenni) és ott bezzeg volt kettő is PS2-re! De az 576-ban bezzeg nem bírják beszerezni még a nagykerben sincs, meg a nagy ......-t hogy nincs. Bocsánat de ennyit akartam mondani. De mostmár happy vagyok nagyon mert végre megvan!!!
Köszönöm Media Markt!!!
-
anulu
félisten
hogy a pék rakja bele! megint kikapott a Pats
de az vígasztal, hogy a Bills is, így 6-5-tel vezetjük a divízionkat... nem valami ''hű de fényes'' dolog, de ha a köv évben SB-t nyerünk, akkor elnézem az ideji gyengébb évet.
-
tiv61us
őstag
Hat a mienk is kihagyhatatln volt, meg anyosom is berugta volna
es tessek....ez a Simms gyerek/QB/ meg meg ahhoz is bena hogy IT-t csinaljon egyszeruen elejti a labdat a sajat vonalunkon, es a vegen marad egy hangyanyi esely 3 mp-el a vege elott es nem dobja el, meg sem probalja, osszeesik....
a regi QB-nk Brad Johnson meg dob 3 IT-t, a Vikingek jonnek fel mint urge zivatarban
naon merges vagyok -
F-ECT$
titán
Hú bazze. Hosszabításos meccs, egy kihagyhatatlan, de mégis kihagyott FG után
-
anulu
félisten
ma este (CET szerint) ugyebár forduló van!
valahogy minépl jobban közeledik a MNF ideje, annál jobban be vagyok zsongva, hogy mit fog a két csapat kezdeni egymással!
-
tiv83us
veterán
En se sokat lattam belole ne izgulj, csak mikor a vendegek tomboltak akkor odahesszeltem. Hangulat az legalabb volt, megha nem is vagyok benne biztos, hogy egy csaladnak megfelelo program egy barban vedelni es focit nezni halaadas alkalmabol...Legalabbis nekem nemvolt megfelelo, kb 4x toltak at a labamon a babakocsit es 5x szaladgaltak nekem mindenfele kisgyerekek. IJ
-
tiv61us
őstag
ja, igy ertem es egyet is ertek.
Maddox hatalmas onbizalomhianyban szenved, vagy lehet nem is hagyjak dobni, nem tudom
Rothival sem Ok az eslyesebbek, de talan...
utana mar csak egy nehez meccse lesz a coltsnak, mar papirfma szerint, nem is tudom nyetek-e mar alaha alapszakaszt veretlenul, majd megnezem
sajnos a Falcons nyert, vasarnap vernunk kell a Cicagot
GO BUCS -
RIV
tag
A tegnap esti mérkőzések!
Atlanta (7-4-0) «-10--7--10--0---27
Detroit (4-7-0)-----0---0---0---7----7
Denver (9-2-0) «-7---7---7---0---3---24
Dallas (7-4-0)----7---7---0---7---0---21
Ez azért nem lehetett rissz meccs! Főleg, hogy a hosszabbítás döntött. Kár, hogy a SPORT1 nem közvetítette.
[Szerkesztve] -
-
tiv61us
őstag
-
tiv61us
őstag
Mi meg kepesek voltunk kikapni a 2 legnagyobb kutyautotol, SF and Yets, a Pantherstol ki lehet kapni, de azert nem otthon es nem ilyen siman/ es meg jovunk is Carolinaba egyszer
/
utana meg verjuk a Washingtont ,meg idegenben a Falconst
QB-nk nincs, vagyis tul fiatal. az Alstott/vonat/, meg a Cadilecc Williams hozhatja a meccseket
a vedelmunk nem tul rossz
na huzok, mert holnap/ma/ itt Thanksgiving lesz 1600-as bejelnetkezes van a partira.
Nem orom
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
nfl.com-on a match preview alatt a sérüléseknél ''Probable'' van, amivel 90%-ban már játszani szoktak. én is várom. csak nálunk már kedd...
haverom nagy Steelers fan, lehet, h közösen nézzük meg a meccset
félek én attól, h jöttök Foxborough-ba... igazándiból csak olyan csapatoktól katrunk ki, akikkel szemben vállalgató a vereség (Panthers, Chargers, Bronchos, Colts). Nagyon szeretném, ha az alapszakasz 2 felére kitalált volna valamit Belichick mester, mert egy konf döntőben szeretném legalább látni a csapatot...
A Bills van utánunk a csoportban, 4-6-tal, ez 2 meccs előny. A playoff-tól nem félek nagyon, de a wild-card game-ben nagyjából biztos vagyok. erre viszont jó lenne egy kome field advantage-et összeszedni, főleg, mert nem ígérkezik könnyűnek. jelen tendenciák alapján 3 jelöltem van, ebből az egiknél az egyik csop. győztes lehet, míg a 2. WCG. ezek pediglen a Pittsburgh/Cincinnati (itt lesz valamelyik csop. győztes, míg a másik WC helyre a Jaguars tűnik nagyon esélyesnek. egyik sem olyan meccs, ami előtt teljesen nyugodtan aludnék...
Coltsot? majd a Pats a Playoffban, csak úgy, mint tavaly! -
RIV
tag
Azért a sport tv most iszonyat jó 7végét fog közvetíteni. Szerintem mindkét meccs valami iszonyat jo lesz.
Vasárnap a NY Giants 7-3-0 - Seattle Seahawks 8-2-0.
Hétfőn pedig a Pittsburgh Steelers 7-3-0 - Indianapolis Colts 10-0-0
Erre nekem zh-t kell írnom hétfőn meg szerdán.
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
akkor lesz jo meccs, ha Roethliesberger jatszhat, Maddox teljesen kesz, a munkatarsam azt mondja fog jatszani
persze meg akkor is ott van a masik oldalon Manning
alig varom a hetfot
A Bucs- Pariots meccstol en jobban felek, mint Te
en is 10-6-ot szeretnek, de wild crdig talan a 9-7 is eleg
a mi csoprotunkban van 3 tok azonos csapat, minden lehet
de valaki mar megallithatna a Coltsot is -
anulu
félisten
azért a Pats sorsolása sem rossz, bár szerencsére a csoportunk talán az egyik leggyengébb az egész NFL-ben.
W12: @ Chiefs
W13: vs Jets
W14: @ Bills
W15: vs Buccaneers...(félek ettől...)
W16: @ Jets
W17: vs Dolphins
most 6-4-gyel (home & road is 3-2) állunk Divisionben 2-0. a köv 6 meccsből 4 saját div... ha minden OK szerint megy, és folytatódik az eddigi szereplés, akkor szerintem egy 11-5, de inkább 10-6-ra jó lehet a Pats. (a 12-4 csak a nagyon nagy vágyálmaimban szerepelnek, de ott azért igen!)
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
régebben éltem-haltam a(z európai) fociért. mostanra annyira nem érdekel, hogy az már a szánalmas szintet üti. de tuti, h jövő7 kedden hajnal 3-kor ott fogok ülni a Sport2 előtt, és nézem a Steelers - Colts meccset. ott és akkor a sok pontnak és a jó focinak fogok szurkolni!
ha magyar ''foci'' (lehet így még ezt a szenvedést nevezni???), akkor szintén fradi -
rocket
nagyúr
Bizony az, merfoldekkel veri az europai focit
Sokan azt hiszik, hogy nagy emberek utkozgetnek egymasnak, kozben ez egy igazi esz sport, itt semmire nem mesz azzal, ha nincs felepitett taktika es play.
A falban levo 150kg-os emberekek se annyit csinalnak, hogy snap-nal felallnak es tartjak a falat, lekell olvasniuk az ellenfel mire keszul, kulonben atszaladnak rajtuk pikk-pakk -
tomika
aktív tag
A mostani meccsen is 66 mph-val dobta a labdát... Azért az nem semmi Brett apótól!
Favre szépen akar búcsúzni, ezért valószínű jövőre is maradni fog.
Amúgy lehet megkopott már, de egyértelműen nem rajta mennek el a meccsek. Ha jövőre egy jó futójátékost szereznének, és egy igazán jó WR-t, akkor jók lehetnek.
-
Kidus
őstag
hülye foci
-
tomika
aktív tag
Hát ez az NFC South nagyon kemény! Mi lesz itt???
Week 13: Atlanta - Carolina
Week 14: Tampa - Carolina
Week 16: Atlanta - Tampa
Week 17: Carolina - Atlanta
Az utolsó pillanatban fog eldőlni ki jut tovább... ehhh
Szerintem ez a legdurvább csoport!
GO FALCONS!!!
u.i.: 3 hét múlva pedig GO Pats!
Most már csak egy Carolina-szurkoló hiányzik innen! -
tiv61us
őstag
Ja es Brad Johnson itt lakik a szomszedomban , de telleg
-
tiv61us
őstag
ja egy E lemaradt, meg azt akartam mondani, hogy a Vikings egy csucs, tobb pontot csinalt a vedosora, mint a tamado, az egyik TD ma is a vedoke volt
-
tiv61us
őstag
az 1 mp csaloka, kivartak a field gollal, hogy nehogy visszajojjon az ellen, de jo meccs volt
a vikings visszahivta Bred Johnsont aki mar egyszer abbahgyta, nekunk csinalt Super Bowlt
ilyenkor nem tudom kinek szurkoljak mert ugye Green Bays csak egy van de Johnsonal nyertunk
jovo hetfon Steelers-Colts, az lesz a nem semmi
na es a lenyeg, az utolso 2 hetben vertuk a Washingtont es a Falconst, igy 7-3, most mar legalabb a Wild Card kinez
GO BUCCANERS! -
anulu
félisten
az össze tipp, meg minden ellenére a Vikings 20:17-re nyert... a győztes FG a meccs vége előtt 1mp-el született. valahogy nagyon Vinatieri utóérzetem volt...
-
tomika
aktív tag
válasz
Bikerman #818 üzenetére
Biztos a gyér érdeklődés miatt nem rendelnek. A ''hülye azért nem...'' áruházban kellene megnézned. Más ötletem nincs.
u.i.: ha nem sikerül megszerezni, akkor lepd meg magad a Péntek esti fények (Friday Night Lights) című filmmel! Az egyik legjobb amerikaifocis film!Remélem látta mindenki, kötelező darab!
[Szerkesztve] -
Bikerman
aktív tag
Tudom, hogy off de itt megnézitek nem úgy mint az NFL 06 topicban. Miért nem lehet kapni az 576-ban az NFL 06-ot? Mert apukám volt a Mammutban és ott azt mondták hogy nem is lesz nem kapnak. Miért van ez? Ha tudtok segíteni plííz írjatok vissza prívátba vagy bárhogy kösz.
-
rocket
nagyúr
Tenyleg olyan volt, mint valami all-star meccs, 0 vedekezes
Masodik felidore megtalalta az ellenszert a Colts, ez pedig a futas volt, igy raadasul meg az idovel is tudtak jatszani, es szepen porogtek a percek.
Igazi szorakoztato meccs volt (foleg az elso felido), a sport sava-borsa, aki most latott eloszor nfl meccset, biztos beleszeretett a sportba
Kedd hajnalban eloben, es kora este felvetelrol pedig jon, a Green Bay Packers vs Minnesota Vikings, zoldek a lilak ellen, hasonloan ''kedvelik'' egymast mint nalunk a zoldek meg a lilak, mutatok alapjan nem meltoak iden a csapatok egy monday night meccsre (Packers 2-7, Vikings 4-5) de nagy osszecsapasnak igerkezik, igazi presztizs meccs lesz, varom mar nagyon -
anulu
félisten
népek! ez a Colts - Bengals meccs kegyetlen volt! sajnálom, h visszavettek a 2. félidőre, de az első olyan volt, mintha egy All-Star meccset néznék! támadás van, védekezés sehol... nagyon tetszetttttttttttttttttt!
-
tomika
aktív tag
Túl vagyunk egy újabb játéknapon, és most is volt pár érdekes eredmény!
A Chicago megverte a Carolina-t! Valami hihetetlen a macik védelme! 3 pontot engedtek csak!!!!
Pittsburgh sajnos szenved Big Ben hiánya miatt, de ami engem igazán bánt, hogy az Atlanta megint kikapott. Pedig Vick 306 yardot dobott, szerintem ez neki karriercsúcs. Már azon gondolkozom, hogy az utóbbi időben nem fut, és lehet ezért jönnek a vereségek?
Megint 10 pontot kaptak az első negyedben...
A Phili is kikapott, nem lesz meg nekik a rájátszás. A Colts Bengals összecsapásról annyit hogy Chad Johnson TD-ünneplése nem volt egyszerű!
-
Phix
tag
Jaa, akkor félreértettem - de valóban, a Packers-Vikings párharc egyike az örökrangadóknak. De ebben az esetben a sportág egy új szerelmesének
ezt a véleményt még el lehet nézni, hiszen ő tényleg csak azt látja, hogy két bukdácsoló csapatról van szó, és nem tudja, hány kulccsont és csukló tört már el ezért az örök dicsőségért...
-
anulu
félisten
Soron következő MNF-ek
Week 11: Minesota Vikings @ Green Bay Packers
Week 12: Pittsburgh Steelers @ Indianapolis Colts ()
Week 13: Seattle Seahawks @ Philadelphia Eagles
Week 14: New Orleans Saints @ Atlanta Hawks
Week 15: Green Bay Packers @ Baltimore Ravens
Week 16: New England Patriots @ N.Y. Jets
Csak hogy el ne felejtődjön:
Wild Card Weekend: Jan 7-8.
Divisional Playoffs: Jan 14-15.
Conference Champs: Jan 22.
Super Bowl XL @ Ford Field, Detroit: Febr 5.
PRO Bowl: Feb 12.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest