- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
anulu
félisten
azon filóztam, hogy valahogy meg lehetne-e oldani egy PH! NFL klub szervezését... találni vmi olyan beülős helyet, ahol van SP1/2, és ott némi serital elfogyasztása közben megnézni pl a MNF meccseket
nagyon jó lesz ez a NE - IND! a Gilette Stadiumban szerintem akkora hangulat lesz, h azt ember a TV-n keresztül fel sem tudja fogni!
[Szerkesztve] -
Bikerman
aktív tag
ÚJ 23:00 Amerikaifutball. Green Bay-Pittsburgh, NFL, 9. játékhét
ÉLŐ 03:00 Amerikaifutball. New England-Indianapolis, NFL, 9. játékhét (eredeti angol kommentárral!) (élő) Ezt írják a hétfői műsorra. Válaszoltam magamra. Mondjuk hogy lehetek ennyire gyogyi csak hétfőn játszan Monday Night 4ever! -
Bikerman
aktív tag
Mikor lesz a következő meccs? A Sport1-en lesz?
-
tomika
aktív tag
OOH! Nem is tudtam, hogy PH!-n van ilyen topic!
Királyság!
Lehet, hogy a Colts 7-0-val áll, de nem voltak eddig igazán komoly ellenfeleik. Nem is tudom melyik meccs volt, de a támadófal rengeteg védőt engedett át, és Manning kapott is rendesen. Míg a New England már találkozott erős csapatokkal (pl.: San Diego). Szoros meccs lesz nagyon!De Vinatieri megint meg fogja oldani szerintem.
Nekem jó, mert egyik csapatnak sem szurkolok kifejezetten. Két irányító van, akiket bírok, azt kész. Manning amikor megváltoztatja a play-t...
A Green Bay Pittsburgh meccsre is kiváncsi leszek, ha Favre nem szedi össze magát, akkor vérengzés lesz... -
anulu
félisten
én is. nem szeretnék izgulni a végén. egy olyan meccsnek, mint a tavalyi AFC elődöntő volt, nagyon örülnék
akkor simán átléptünk a Colts-on
bár egy ''picit'' aggódom. a Colts eddig idén 7-0-0-lal áll, míg a Patriots 4-3-0-valpocsékkul kezdtü a szezont, de a Division-t még így is vezeti az NE...
-
Bikerman
aktív tag
Valamelyikőtöknek megvan az NFL 06?
-
rocket
nagyúr
Nagyon jo volt tegnapi meccs, Wright egeszen jo kaliberu iranyitonak tunik, sokat es jol passzolt, neha meglepo 1-2 nem kezdo iranyito milyen jol jatszik, mikozben sok csapatnal a kezdo iranyito no comment kategoria
Bar lehetne akarmilyen jo az iranyito, ha a ot megvedo fal osszeomlik akkor nem lenne ideje kibontakozni, szoval a nevtelen hosok (kozvetitesben is igy hivjak az offensive falat)nelkul nincs jo iranyito -
anulu
félisten
következő MNF: NE vs IND!
-
F-ECT$
titán
A mai meccs nagyon állat volt, sajnálhatja aki kihagyta
-
F-ECT$
titán
Visszatértem.
A vasárnapi meccs, nem volt rossz, de mint a kommentátor is említette párszor egy kicsit el lett taktikázva. Mindenesetre már csak egyet kell aludni, és jön a következő meccs -
Troy.
addikt
nem lehet interneten fogni a sport 1 et? mert nekem nincs ,és engem is érdekel a amerikai football .
ismerősnek van labdájaés szoktunk játszani.
-
mahatma
aktív tag
Favre nincs könnyű helyzetben, ezer sebből vérzik az a Green Bay...New England védelme pedig sokat gyengült, sok a sérült....szerintem tök mindegy Bradyéknek hogy idegenbe kell menni, bár otthon komfortosabb lenne, de idén idegenben kell hozni a meccseket (2 győzelem 2 vereség eddig a mérleg)....az én titkos favoritom és kedvencem idén a Carolina!! sokáig mehetnek idén úgy érzem
-
anulu
félisten
Favre 5INT-t dobott...
örülök, hogy a NE kezd magára találni, de a 4-3 elég gáz. a 159:180 for:against mérleg pedig egyszerűen sz@r. bár tegyük hozzá, hogy jelentősen meggyengült a cspapt, és tele vagyunk sérültekkel...
Playoff-ban a home field advantage-ről már lélekben letettem, de remélem, azért egy AFC döntőig el tud menni a csapat. SB részvétel nagyon szép lenne.
nagyon bízom a Brady, Branch, Vinatieri triumvirátusban! -
mahatma
aktív tag
ne temessük azért még Bradyéket (bár anulu te mint fan gondolom nem teszed)...nagy nehezen legyűrték a Buffalót (21-16), és vezetik a csoportjukat.
Denver elkalapálta a Philadelphiát (Plummer 4 TD, 309 yard), McNabb tragikus kezdés után javított valamicskét...dehát 2 INT, az 2 INT és mindkettőből TD-t ért el a Denver utána
Green Bay esélyei elszálltak, innen már nem lesz meg a playoff sajnos
Houston első győzelme idén, Cleveland nagy kárára, de én örülök mint Texans fan -
RIV
tag
Sziasztok Szegediek és környékiek!
Aki szeretne valamilyen módon részt venni egy csapat alapításban az jöjjön el a szegedi alsóvárosi foci pályához (Ferences templom) szombaton 15:00-kor! Megbeszélnénk, hogy lehetne ezt összehozni, meg dobálgatnánk egy kicsit. Reméljük az országnak ezen a részén is sikerül hamarosan összehozni valamit! -
ballington
addikt
Köszönöm a válaszokat, innentől mepróbálom minél jobban követni az eseményeket.
-
<MZ/X>
őstag
válasz
braincruiser #586 üzenetére
Irodalmat, nyelvtant.
-
RIV
tag
válasz
ballington #664 üzenetére
Eddig a legesélyesebbnek az Indianapolis tűnik. De nagyon jól menetel még a Tampa Bay, és nem írnám még le a Cincinnati, Denver, Atlanta, Seattle-t. Az utobbi idők nagy bajnoka a New England,elég döcögősen kezdte. A pár éve bajnok és sokak kedvence (köztük az enyém is) a Green Bay kilátástalan helyzetbe került.
A részleteket megtudhatod a [link] oldalon -
rocket
nagyúr
válasz
ballington #664 üzenetére
Szia!
Eddig a sport1/2-on leadott meccsek fenomenalisak voltak (2 kivetelevel)
Nem igazan van top eselyes, nagyon kiegyenlitett a mezony, New England egyelore betlizik, Indianapolis Colts az egyetlen 100%-os csapat 7 gyozelemmel allnak, szoval meg korai eselyesekrol beszelni
Itt [link] az allas, nfc east eszmeletlen, ott aztan meg tenyleg barki csoport gyoztes lehet, de vannak meg boven csoportok ahol meg barmi lehet, foleg az nfc ami nagyon szoros -
rocket
nagyúr
-
ballington
addikt
Sziasztok!
Már egy jó ideje (kb. 1/2-3/4 éve) be sem dugtam a képemet, de látom beindult a topic az NFL-el együtt.
Mi minden történt? Milyen meccsek vannak? Van már vki más esélyes a bajnoki címre?
Válaszokat várok. -
rocket
nagyúr
Ismet jo volt a tegnapi meccs, LaMont Jordan amit bemutatott fureszelos mokat a TD utan, majdnem leestem az agyrol annyira rohogtem
Oakland szurkoloi tenyleg nem szokvanyosak, ok a legkemenyebbek, megse verekednek, tornek zuznak, csak kinezetben villanatanak, meg fanatizmusban
Kedd este 22:45-kor sport2-on jon Vick, Atlanta Falcons vs New York Jets -
Flashback
addikt
Mi hangosítjuk a Pesten rendezett Amcsi focikat
-
bobace
addikt
válasz
braincruiser #658 üzenetére
nézzük!!
Amugy mennyi lett a Debrecen-Nagykannizsa meccs? Sajnos nem tudtam kimenni és hallottam hogy nincs is több hazai meccs itt nálunk -
rocket
nagyúr
Nem volt szerencseje a Rams-nak, Bulger amit eloadott a seruleseig eszmeletlen volt, nem serul meg, nem lett volna ilyen sima a meccs a Colts-nak, bar a masodik negyedre nagyon felszivtak magukat, a vedelem es a tamadok is.
Ami nagyon erdekes volt (inkabb mokas), Reggie Wayne ahogy ''orult'' amikor megdontottek az NFL rekordot, es ok lettek a legjobb iranyito/jatekos paros 86 td passzal, Manning oda akarta neki adni a labdat rakja el, de nem kellett neki, hiaba huzogatta el a kezet Manning raakarta kenyszeriteni, es Wayne arcan se volt tul sok jele a boldogsagnak, olyan termesztesnek vette, mikozben Manning meg probalt orulni
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Qrva jó a meccs. 0-17, után 24-20
Nézzétek!
-
rocket
nagyúr
Most nezem, hajnali 3-kor eloben lesz a monday night game sport2-on eredeti angol kommentarral
-
rocket
nagyúr
-
RIV
tag
5.hét:Bővebben: link
6.hét:Bővebben: link -
mahatma
aktív tag
ez a néma meccsnézés nem nagyon jött be nekem...sajnos nem volt így valami nagy meccs vagy amúgy sem? elég gyenge napot fogtak ki a csapatok, elég sok hiba is volt, meg Vinny szenvedését is szar volt látni (5 sack, 2 int, 1 fumble, 1 lost)....hihetetlen hogy a Jets nem tudott mit kezdeni McGaheevel, annyit futott amennyit akart és még elkapásban is jó volt....kicsit gyengusz meccs volt, de még ezt is élvezi az ember
-
mahatma
aktív tag
csak nálam nincs hang???
Jets iszonyú gyengén védekezik...alig tudják a futást megállítani....Testeverdit meg rossz nézni, szegény öreg többet tölt a földön mint állva...
na mire bepötyögtem, egy interceptiont sikerült összehozni...
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Nofene, vezet a Buffalo... a Jets meg fradi mezbe nyomja, hát mi van itt?
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Nekünk ''szegényeknek'' itt Magyarországon csak most kezdődik a meccsnézés
-
tiv61us
őstag
nem jatszunk meg jol, de nyertunk megint, 5-1
az utolso negyedeket korkapcsolasban/nyomogattam a gombokat/ neztem, igazan izgalmas volt a panthers detroitban, es egeszen elkepeszto veghajra es fordulatok a steelers jaxonvill meccsen, aki teheti nezze meg
most meg vegigsorozom a broncos-patriots meccset
by mindenkinek otthon -
tiv61us
őstag
2 gyors TD es 27-6, innen is lehet vesziteni, de nem valoszinu
go BUCS! -
tiv61us
őstag
13-6-ra megyunk a dolphins ellen de meg nagyon sok van vissza/majd 2 negyed/ es nagyon nyogvenyelos
53 yardrol kaptunk mezonygolt, orulet, egyre inkabb az az erzesem jobban meg kellene becsulni a TD-t, legalabb 7 pontra emelnem
na nezzuk tovabb -
tiv61us
őstag
-
Integra
titán
valamelyik este ment a tv2-n a minden héten háború
hogy az mekkora film.. !!! -
rocket
nagyúr
Nagyon jo meccs volt ismet, szegeny Roethlisberger a vegen amit kapott a terdere, nezni is rossz volt.
Azt irjak nem olyan sulyos a serulese mint elsonek gondoltak Bővebben: link
Vasarnap este sport1 22:30-kor Buffalo Bills vs New York Jets, bar a musorban eddig az Oakland Raiders vs San Diego Chargers meccs volt
Sot keddre is mas meccet mondtak, mind ami a musorban van, vagy port.hu nincs mostanaban a helyzet magaslatan -
tiv61us
őstag
dolgoztam az ejjel, csak az utolso negyedre ertem haza, az nagyon jo volt, jo meccs lehetett vegig
fantasztikus TD-t csinalt a steelers, de a san diego is jo volt, ha sikerul a 2 pontos gol akkor overtime lett volna, mert abban biztos voltam, hogy kisgolig elmegy a steelers a vegen
a Bucs sajnos egett a Jets-nel, kicsi hianyzott, nem volt idonk meg egy mezonygolra,pedig mar 35 yard kornyeken jartunk
de csak a Buccaneers -
rocket
nagyúr
Este 9-kor sport2-on jon a san diego-pittsburgh, varhatoan ez se lesz gyenge meccs
-
Petya25
őstag
Sport2 23:45!
Most kezdődik az Atlanta - New England meccs!!!
Rajongóknak kötelező. -
rocket
nagyúr
Eszmeletlen meccs volt, aki eddig a kesoi kezdes miatt nem nezte nfl-t, az izelitot kapott a jatek sava-borsarol
58 yard-os punter altal rugott field gol eszmeletlen volt, leesett az alam
Forgatokonyv szokasos Patriots-ra sikerult, Vinatieri majdnem egesz meccsen nem volt palyan, erre bejon a vege elott 1x masodperccel es lo egy gyoztes field golt, megerdemelte a gyozelemet a Patriots is, de ami sok az sok
Eddig a multhet vasarnap esti meccset leszamitva, kiemelkedoen jo meccseket adtak a sport1/2-on, nagyon kiegyenlitett a mezony -
anulu
félisten
ADAM VINATIERI!!!
-
-
RIV
tag
NFC North
Csapat---Győzelem--------Vereség--------Százalék
Chicago-------1---------------------2---------------0.333
Detroit---------1---------------------2---------------0.333
Minnesota----1---------------------3---------------0.250
Green Bay----0--------------------4----------------0.000
Azért ha ezt a táblázatot megnézed, még nem minden reménytelen a Green Bay-nek. Mivel a csoport többi résztvevője is elég rossz teljesítményt nyújt -
Sianis
addikt
1. hét : Saints.VS.Panthers jó kis móka volt a meccs végén
-
Sianis
addikt
Szedem is az első hetet, kíváncsi vagyok, nagyon régen nem láttam....
-
RIV
tag
Aki a meccsekről minnél többet szeretne tudni!
1. hét Bővebben: link
2. hét Bővebben: link
3. hét Bővebben: link
4. hét Bővebben: link
Ajánlom F-ECT$ és billups figyelmébe!
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
Bizony jo meccs volt, Favre hatalmas kuzdo, le a kalappal elotte
Kicsit keson jott a GB rohama, van meg 3-4 perc szerintem megnyertek volna.
Vasarnap jo kis csemege lesz, Atlanta Falcons vs New England Patriots , Vick vs Brady , elobb kezdodik a szokasosnal, 18:45-kor indul a a sport1-en -
mahatma
aktív tag
Nagyon jó kis meccs volt, a két kedvenc csapatommal....de inkább GB drukker vagyok, legyen a Panthers a 2. számú...így rosszul nem jöhettem ki...
hát ellentmondásos egy meccs volt...Favre megmutatta hogy iszonyatos nagy küzdő, ennyi sérült kulcsjátékossal is ilyen szorosra hozta a meccset...a védelem gyengusz volt az elején nagyon, ezért vesztettünk...egyszerűen nem tudtuk a passzjátékot megállítani, Delhomme pedig ma jól dobott nagyon...
Ha Green nem sérül meg, szerintem fordított volna a GB, de így nem lehetett variálni a támadásokat, mondjuk Green 36 futott yardja, ma nem volt valami nagy szám...
Favre 4 TD, 1 INT, 303 yard (12 futott), 28/47, ezzel nyerhettek volna
viszont
Delhomme 2 TD, 0 INT, 206 yard, 17/24....90 futott yard a meccsen, GB 58-val szemben, itt dőlt el....
jó kis meccs volt! 32-29
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest