Aktív témák

• anulu

félisten

válasz tiv61us #846 üzenetére

nfl.com-on a match preview alatt a sérüléseknél ''Probable'' van, amivel 90%-ban már játszani szoktak. én is várom. csak nálunk már kedd... :U haverom nagy Steelers fan, lehet, h közösen nézzük meg a meccset :)

félek én attól, h jöttök Foxborough-ba... igazándiból csak olyan csapatoktól katrunk ki, akikkel szemben vállalgató a vereség (Panthers, Chargers, Bronchos, Colts). Nagyon szeretném, ha az alapszakasz 2 felére kitalált volna valamit Belichick mester, mert egy konf döntőben szeretném legalább látni a csapatot... :B

A Bills van utánunk a csoportban, 4-6-tal, ez 2 meccs előny. A playoff-tól nem félek nagyon, de a wild-card game-ben nagyjából biztos vagyok. erre viszont jó lenne egy kome field advantage-et összeszedni, főleg, mert nem ígérkezik könnyűnek. jelen tendenciák alapján 3 jelöltem van, ebből az egiknél az egyik csop. győztes lehet, míg a 2. WCG. ezek pediglen a Pittsburgh/Cincinnati (itt lesz valamelyik csop. győztes, míg a másik WC helyre a Jaguars tűnik nagyon esélyesnek. egyik sem olyan meccs, ami előtt teljesen nyugodtan aludnék... :U

Coltsot? majd a Pats a Playoffban, csak úgy, mint tavaly! :D

Aktív témák

Hirdetés