Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Vegre sikerult megneznem a mnf meccset, hat nem volt melto egy hetfo esti rangadohoz.
Steelresnek egyetlen eselye lett volna, a kihagyott field golnal, 10-10 lett volna, ezen kivul 0 sansz.
Szerintem valami kis csapat fogja megallitani a Colts-t esetleg ha hamar kiderul, hogy vegig hazai palyan jatszhatnak (talan meg a Denver veszelyes rajuk 9-2-vel allnak), akkor a sztarok pihenni fognak, talan mar az utolso 2 meccs is tet nelkuli lesz ilyen szepontbol szamukra, eltudom kepzelni, hogy mar a Seattle ellen se jatszanak majd a sztarok, felesleges kockaztatniuk esetleges seruleseket, ha mar minden eldolt es a rajatszasban otthon jatszhatnak.
Inkabb egy super bowl gyozelem, mint egy 16-0-as gyozelem/vereseg mutato es egy esetleges serules valamelyik meghatarozo jatekosnal.
Minden ertelmet veszti amit leirtam, ha most kikapnak a Tennessee-tol
Egyebkent az egyik reklamszunetben a sport1-en, nba jatekosok rohangaltak a kepernyon, a vegen kivolt irva, hogy hamarosan a sport tv musoran!, ugyhogy lesz NBA is, jobb kesobb mint soha, de nem ertem miert jo szezon kozben bekapcsolodni
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyaralás topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gitáros topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Ryzen 7 CPU-k
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest