Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
-
anulu
félisten
''NFL és NHL nekem minden mennyiségben jöhet, akár tévében, akár számítógépen!''
szintén! csak az NHL 06 nem fut rendesen így az NFL 06-tal játszom"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
! nem szedem le a fejed én sem vagyok régóta rajongója az NFL-nek, de úgy vagyok, hogy ha találtam magamnak egy csapatot, amelyiknek vmiért tudok szurkolni, amellett tűzön-vízen keresztül kitartok
pl a McLaren mellől még a Peugeot-s években sem tágítottam, és bármennyire szenved most az Avs, akkor is NHL-ben őket szeressem, de nagyon. régebben, ameddig érdekelt a magyar foci, addig Fradista voltam (nem véresszájú ), de mostanában annyira sem érdekel, hogy a hétvégi forduló eredményeit megnézzem..."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
tomika
aktív tag
Ahogy nézegettem nem ébredtek fel az elején a Falcons játékosai. Egy negyed alatt 2 TD-t kapni?!
Mikor felébredtek, elég jó volt a védelem, csak 3 Field Goalt értek utána el, a TD a végén fumble-ből jött. Nem is értem, Vick több mint 200 yardot passzolt, 2 TD-passz és egy TD-rush... és ez nem elég!!!
az ok szerintem egyszerű: lebecsülték a GB-t. Ez bukó, mert ha a következő Tampa elleni meccset is elnézik, akkor már csak harmadikak lesznek a csoportban.
A Rams Seahawks meccs nekem nem tetszett igazán, bár lehet azért, mert közben a hajmat téptem a Falcons bénázása miatt.
A MNF viszont jó lesz szerintem!!! Hála az égnek a Sport is kellemes időpontban adja le! -
tomika
aktív tag
Ahogy nézegettem nem ébredtek fel az elején a Falcons játékosai. Egy negyed alatt 2 TD-t kapni?!
Mikor felébredtek, elég jó volt a védelem, csak 3 Field Goalt értek utána el, a TD a végén fumble-ből jött. Nem is értem, Vick több mint 200 yardot passzolt, 2 TD-passz és egy TD-rush... és ez nem elég!!!
az ok szerintem egyszerű: lebecsülték a GB-t. Ez bukó, mert ha a következő Tampa elleni meccset is elnézik, akkor már csak harmadikak lesznek a csoportban.
A Rams Seahawks meccs nekem nem tetszett igazán, bár lehet azért, mert közben a hajmat téptem a Falcons bénázása miatt.
A MNF viszont jó lesz szerintem!!! Hála az égnek a Sport is kellemes időpontban adja le! -
anulu
félisten
rendben
nekem tetszett a meccs, de ami érdekelt volna helyette az a TB - WAS... 36:35 úgy, hogy a legvégén a TB egy 2 point conversion-nal nyert! remélem, az NFL Game Day-ben lesz legalább egy pici összefoglaló róla.
nagyon örülök, hogy sikerült a Miamit levernie a NE-nek, mert most 5-4-en állunk. ahogy elnéztem a csoportot, lehet, h akár .500-zal is csoportelsők lehetünk, de az nagyon veszélyes... mármint a Wildcard remélem, legalább a sérültek fele felépül, és nem történik újabb kiesés a cspatból. egy főcsoport döntővel kiegyeznék!
a GB nagyon szépet játszhatott! érdekelne, h Vick-éket mivel fogták meg"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
rendben
nekem tetszett a meccs, de ami érdekelt volna helyette az a TB - WAS... 36:35 úgy, hogy a legvégén a TB egy 2 point conversion-nal nyert! remélem, az NFL Game Day-ben lesz legalább egy pici összefoglaló róla.
nagyon örülök, hogy sikerült a Miamit levernie a NE-nek, mert most 5-4-en állunk. ahogy elnéztem a csoportot, lehet, h akár .500-zal is csoportelsők lehetünk, de az nagyon veszélyes... mármint a Wildcard remélem, legalább a sérültek fele felépül, és nem történik újabb kiesés a cspatból. egy főcsoport döntővel kiegyeznék!
a GB nagyon szépet játszhatott! érdekelne, h Vick-éket mivel fogták meg"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
bármi is történjen, a 4. negyedet mindenképp nézd meg! ultra-hyper-atom brutáÁáÁális volt! nem éreztem úgy, hogy inkább aludnom kéne! asszem még1x meg fogom nézni.
Bengals - Colts meccsen én is a Cincinnatinek fogok szurkolni, h valaki állítsa már meg Manning-éket
a jövő heti MNF is nagyon jónak ígérkezik: Vikings @ Packers szép lesz. előre félek, h jövő7 kedden is kelek hajnalban"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
jó lenne valahol így PH! szinten meccset nézni. tudom, h nem egyszerű megoldani, de jóóóó lenne...
mondjuk a MIN @ GB-t külső szemlélőként fogom nézni, a CIN-nek viszont marhára fogok szurkolni! (és vasárnap figyelni fogom a live scores részt az nfl.com-on, mert a Saints jön Foxborough-ba... )"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
szerintem az idézetet a MNF-re mondta mondjuk arra is durva! egy MIN @ GB nagyon nagy meccsnek ígérkezik! ha nincsenek is a legjobbak között mostanság, de akkor is! ez ősi csata!
attól félek, h keveset fogok ismét aludni!"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
kb olyan, mint NHL-ben a Detroit - Rangers, vagy NBA-ben a Lakers - Celtics. mindegy, hogy az adott szezonban hogy megy a csapatnak, ez ''A'' mérkőzés. lehet több nagyon fontos meccs, de ez Örökrangadó
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
a Flyers-nek sajnos túlságosan jól megy. ez nekem azért fájó, mert elvetemült Avs fan vagyok, és abban, hogy a Coloradonak szurkoltam nagy szerepe volt, hogy Forsberg ott játszott. látszik az Avalanche-en, hogy a Sakic-Hejduk páros kevés a nagyobb üdvösséghez. ha egyáltalán Playoffban leszünk, már akkor is örülni fogok! (emlékszem, 4-4-nél a Pats-re is elpöttyintettem ezt a mondatot valahogy így megfogalmazva )
részemről is sajnálom a Bengals-t. nem így kellett volna mennie a meccsnek. valamint a Colts-ot vártam a Pats ellenfelének."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
tiv61us
őstag
Ugyan a Green Bay az az NFL-s Fradi. Nem kunszt bevallalni, megha iden el is benaztak, megis szimpik.
a San Francisco az tenyleg gaz
epp tegnap cikizett a bartenderunk egy pasit, valami ilyen dumaval: mi van te San Francisconak drukkolsz?
azert egyre tobben vagyunk, van itt mar Buccaneers, Cowboys, steeelers, patriots,atlanta,
/ez tenyleg erdekes, hogy otthon milyen sokan szeretik a patriotst.../"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
anulu
félisten
a btw részhez:
[link]
én nem érzem gáznak, mert annak ellenére, hogy a PH!-n arányaiban sok a Pats drukker, de így is vagyunk 3-4-en?
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
rlazol
veterán
Spiller: lehet, hogy hokiban jó, de NFLben nem szeretem. Általában teljesen másról beszél, mint ami a képen van, és ha valami történik, akkor meg elkezd kapkodni. A hangjában semmi érzelem nincs, és nekem hiányzik. Adatokat olvas be, függetlenül attól, hogy oda valók-e vagy se, miközbena pályán zajlanak az események és még a másikat se hagyja szóhoz jutni. Érdi Gáborral kettesben meg BRRRR.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
anulu
félisten
azért szurkoltam a Denver ellen, mert szerintem nem érdemeltek továbbjutást, de ebbe ne menjünk most bele, eléggé ki lett vesézve a div meccs után. btw nem hiszem, hogy ha ez a Steelers jött volna Foxborough-ba, és úgy játszik, ahogy azt tette, konkrétan a WR/TE-re gondolok, akkor azzal a secondary-nk nem tudott volna mit kezdeni. McGinest, Bruschi páros megfogta volna a futást, ha nem is teljesen, de minimalizálták volna, de a hátsó passz elleni védekezésünk, khm... erősen hagy/hagyott vona kívánni valót maga után, ezt bizonyították az Invesco Field-en is.
amúgy egy dolog fáj nagyon a múlt heti meccsről, amiben azonos véleményen vagyok az összes szakíróval, az pedig a Samuel ellen befújt def pass interference, ami nem volt az, és ez nagyban befolyásolta a meccset. ok, h a spec team-ünknek volt 2 fumble-ja, de akkor is...
az pedig már akkor is látszott, h bárkivel is találkozzon a Denver, nem lesz sok esélyük, mert az ellenfél hibáiból tudnak maximum élni, saját erőből nem tudnak túl sokat összehozni."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
egy ilyentől szerintem újra kéne tanulnom beszélni, és 3hónapig újra pelenkázni kéne, annyira nem tudnék magamról...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
nem megfelelő labda esetén ők adhatnak másikat...
-
tomika
aktív tag
Lehet rossz passzt adni a labda hibája miatt, de azt már éreznie/látnia kellene a centernek, amikor megfogja. Ebből nem fújhatnak vissza. Ha fociban valaki kihagy egy 100%os helyzetet amiatt mert van a labdán egy pukli, azt még nem adják meg...
Ez abba a kategóriába tartozik, mint amikor mondjuk útban van egy bíró...
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
szerintem ha az utolsót nem is rendeli vissza, de hozathat másik labdát, bár erről leginkább fogalmam sincs.
-
anulu
félisten
-
rlazol
veterán
mindaz, amit írtál a Pitts offensével kapcsolatban ugyanúgy igaz lehet a Seahawksra is. Abban is iagazad van, hogy aki hibázik, az veszít. A Seahawksnak talán szélesebb a variálási lehetőségük a támadásban, mivel kiváló elkapóik és futóik vannak, de a Steelernek jobb az edzői stábja. És szerintem ez lesz a döntő.
Ki nem érdemelnél meg a gyűrűt? főle a ''névtelen hősök'' közül?
Alexander még fiatal, a legjobb korban van, rengeteg van előtte, Bettisnek az idei a 13. idénye, idén lesz 34, amolyan most vagy soha.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rocket
nagyúr
''És vajon a másik ''busz'' Alexander nem érdemli meg a gyűrűt?''
Megerdemli de lesz meg ideje nyerni, mig a busz most gurul utoljara, Super Bowl utan begurul a garazsba, es nem csak generalozasra sajnos (esetleg ha nem nyernek lehet rahuz meg1 evet, ha latja a csapat egybe marad a kovetkezo szezonra, bar ugy emlekszem mintha mondta volna ideny vegen visszavonul).
Mindig rossz amikor ilyen egyenisegek visszavonulnak, de ilyen a sport, egyszer eljon az ido elbucsuzni
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
anulu
félisten
a sorba (márminthogy irányítói hiba miatt elbukott meccsek) a Patriots-t nem raknám be, mert ott a Special Team részleg hibázott. ha nincs az a 2 fumble, akkor az első félidő végén nem tud elhúzni a Bronchos, és akkor nyugodtabban játszhatott volna Brady a 2. félidőben, és nem lett volna a csapat pontkényszerben. de sajnos sportban nincs olyan, hogy ''ha''. majd jövőre!
-
tiv61us
őstag
Ez mar nem play off, ez a Super Bowl!!
Amugy en most nem nezek utana, de a Steelers szvsz 100 eve nem nyert, eppen deje lenne/ jo nekik drukkolok/
Szinten csak fejbol azt merem mondani az SB-ken 80 szazalekban az eselyesebbnek velt csapat nyert, mondjuk 2002-ben a BUCS nem vlt eselyes de siman hozta egy nagyon jo meccsen.
Mult evi nagon sima volt es papirforma elote azert a Carolina rangatta a gyeplot, de vegulis nem nyert.
Amugy persze csakk hajzallal mondjak eselesebbnek a steelerst, kicsit jobb vedelem, kicsit jobb QB, szoval barmi lehet, csak ne doljon el gyorsan,legyen izgalmas es hsszu, mert az utolso tetmeccs sokaig.. es mar a mai nap is nagyon hanyzott egy jo kis meccs
/mondjuk beleneztem kispalyasba, de az nem olyan/
ja es azert a steelers csoportjat es conferenciajat ne hasnlitsuk ossze a seattleval, minosegbeli kulonbseg van, volt
GO Steelers @ BUCS!"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Phix
tag
Na, akkor értékeljünk.
Mos' nem az önfény , de eddig minden bejött, amit a fenti hozzászólásban írtam: Roethlisberger pocsék, megvolt a sack, megvolt az INT is. Remélem, a hozzászólás többi része is bejön (''Korai Seahawks vezetést várok, folyamatosan szoros eredménnyel, szoros fináléval, Seahawks győzelemmel.'')
Az igazság az, hogy a bírókkal nem számoltam, de ha egy SB képes lenne elmenni ilyen faszokon, az kicsit lepattintaná a sportág hibátlan zománcát a szememben.
Roethlisberger TD-je szerintem nem volt meg, ugyanis éppen földet érés előtt tette át a labdát a jobbkezéből a balba, tehát a labda hossztengelye a gólvonal síkjával párhuzamos volt, ez látszott is az egyik kameraállásból. Ennyit a csücsökről. A védővel való ütközés pedig végleg kitolta a kezéből, messze a hasa alá, onnan húzta át a vonalon, jóval a földet érés után.
Nem tudom, hogy a bíró hol talált ebben ''undisputable evidence''-t (pláne kapásból, merthogy ugyebár egyből emelte a kezét)
A Seahawks visszafújt TD-jét a szabályok szerint valóban vissza lehetett fújni - ha csak a szabályokat nézzük, tényleg tilos egymáshoz érniük a játékosoknak. Viszont ilyenből százat látunk minden meccsen, amiket nem fújnak le. De ha ezt mégis, akkor hogy adhatták meg Ward elkapását az ominózus 3 & 28-nál, amiből aztán Roethlisberger (szabálytalan) TD-je lett? Ward ugyanúgy hozzáért a védőhöz. Ha már szőrözünk, szőrözzünk következetesen.
Egy szó mint száz - ha van igazság a sportban, akkor itt ma nem nyer a Steelers.
(Pontosítok: az első félidő alapján. Másfél negyed kell az első 1st downhoz? Viccbazmeg...)[ Jövő héten újabb érdekességekkel jelentkezünk a tudomány és a technika világából ]
-
tiv61us
őstag
nalam jol lathatoan volt egy pillanat amikor a labda legvonalban a vonal fole kerutl, de most ismetlik megint
igen tovabbra is azt mondom TD volt
a seattle TD-nel azert ne feledjuk amit itt irt valaki, a gyereket eloszor meglokte a vedo es tulkeppen erre kapta fel a vizet es visszalokott pedig semmi szukseg nem volt ra, annelkul is megcsinalta volna, a biro 2 lepesre allt, ez van
[Szerkesztve]"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
tomika
aktív tag
Rothlisberger-TD-nél én úgy láttam, hogy amikor magasra ugrott, akkor volt meg a csücsök. Utána már nem.
Szerintem itt az a lényeg, hogy nem egyszerű hozzáérésről volt szó, hanem eltolásról/ellökésről.
Mindenesetre majd a felvételről megnézegetem ezeket a kétes dolgokat.
Na a hiányolt Parker-futás megjött!!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest