- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
tiv61us
őstag
Persze hogy mondhatta volna es miert nem mondta?
kerdezgettem itt az embereket mi van Montanaval, de senki nem tudott konkretuomot
nincs lepukkanva, milliomos, nem talaltak valaszt
asszem valami lehet a hatterben amirol nem tudunk
de nem nagy ugy, O ennyit kert nem kapott, nem ment.
Eppen Fabry Sanyi jutott eszembe, meg megboldogult ujsagirokoromban volt szerencsem meismerni, na O buszken mondta, hogy O meg egy szot sem irt le ingyen az eleteben.
/es akkor meg csak eppen hocipos volt, meg kabares./
Montananak ennyi volt az ara.. slussz -
rlazol
veterán
tévedsz.
ez minden visszanézésnél így van. Csak akkor változtathatják meg a bírói döntést, ha a változtatást maradéktalanul bizonyítani tudják. A felvételeken nem látszott egyértelműen a labda helyzete a vonalhoz képest. Sem pro se kontra, ezért maradt az eredeti döntés, a TD. A kamera helyzetének, optikai tulajdnoságainak precíz ismerete kellene ahhoz, hogy 3D-ben lemodellezve ítéletet lehessen mondani.
mellesleg én csak most néztem meg, felvételről. Ide se mertem dugni a képem, sőt a TXT-t meg semmilyen hírt nem nézek/hallgatok azóta, nehogy megtudjam az eredményt.
Montana: én azt hittem azért maradt ki, mert ő a FOX szakkomentátora, és TVs jogvita volt. Kár, hogy nem. hiányzott és nem volt jó, hogy csak ő. Persze, ha neki megadják a 10 lepedőt, akkor a másik 30 mit mond? -
rocket
nagyúr
''Má' bocs, de a szabály nem az, hogy ha nincs megdönthetetlen bizonyíték, hogy nem TD, akkor TD - épp fordítva: ha nincs megdönthetetlen bizonyíték, hogy az, akkor nem az.''
A birok elso szandekbol megadtak a TD-t, csak akkor vehettek volna el, ha megdonthetetlen bizonyitek van ra, hogy nem volt TD, forditott szituacioban, meg ha elso szandekbol nem adtak volna meg a TD-t akkor utolag csak akkor adhattak volna meg, ha megdonthetetlen bizonyitek van ra, hogy TD volt, nem igy szol a szabaly? ha nem akkor rosszul tudtam eddig -
Old Death
senior tag
a TD-s kérdésre had válaszoljak
mivel a bíró bemutatta, h TD így megkellett dönteni ezt az állítást nem sikerült megadták
ha a szitu az lett volna, h a bíró nem mutatja, h TD és az edző megnézeti a videóbíróval, de nem tudja eldönteni (nincs egyértelmű bizonyíték) akkor marad a bírói döntés. -
rocket
nagyúr
En nem nezegettem, csak akkor mikor tv-ben mutogattak ismetleseket
Kezd tiszta europai foci stilusu lenni az egesz korites, allandoan minden meccs utan sokan a birok tenykedesevel foglalkoznak (amerikaban a kutya nem foglalkozik a birokkal), aki jobban tudna csinalni legyen biro, de karosszekbol ismetlesekbol itelkezni konnyu
Steelersnek szurkoltam ez teny (Bettis meg Polamalu miatt), de a birok betartottak a szabalyokat, elvett Seahawks TD-nel hozza ert a vedo jatekoshoz a tamado jatekos 5 yard utan (elotte mivolt az nem szamit ebben az esetben, mert az nem az itelethez tartozo cselekmeny volt), BigBen TD-nel meg nem volt megdonthetetlen bizonyitek arra, hogy nem volt TD, igy a szabalyokat kovettek ebben az esetben is.
Jo lenne tenyleg nem ez kezdene trende vallni, ha nem ugy sikerul valami ahogy az ember szeretne akkor rakeni a birokra, a sportag hazajaban nem szokas ,akkor mashol se legyen az. (ez nem neked szolt, csak ugy osszesegeben kijott belolem most).
A kozvetites nem hozta a megfelelo szinvonalat sport1-en, hianyzott Kovacs Sanyi.
Amerikai himnusz elodasa katasztrofalis volt, felidei show meg szinten, eloszedik a porosodo hiressegeket, mondjuk a Rolling Stones ingyen vallalta a fellepest, ezen is sporoltak a rendezok.
Egy kis erdekesseg a vegere a superbowl kapcsan, lehet szavazni a reklamokra amik lementek a meccs alatt [link] -
Phix
tag
Na, itt a meccs ismétlésében az imént pont egy olyan jelenet volt, amiről az előbb beszéltem (úgyhogy meg is van, hogy kin ment el a meccs
: a bűnös Sean Locklear, az egyik guard
): Stevens gyönyörű passzt kapott el a Pitts 2 yardosán. 2 yardon odaadják Alexandernek, touchdown, extra pont - 10-14-ről fordít a Seahawks 17-14-re! Ehelyett: Locklear fogása miatt zászló, Stevens elkapása visszafújva, utána sack, Alexander még fut egy szépet, de így is 3 és 17, a FG nem elég, menni kell a first downért... az eredményt már tudjuk: Hasselback megdobja az interception-jét.
Ennyi. -
tiv61us
őstag
azert nem fognam a birokra
jol vedekeztek, jok voltak mezonyben, de valahogy a vonal fele kozeledve elbizonytalanodtak, meg 2 kihagyott FG kiserlet, ha az meg van, akkor igen huzos lehetett volna a vege
amugy a steelers meg csodat tett az utolso meccsein, idegenben verte az elotte vegzetteket zsinorban, az alapszakasz vege fele meg az is kerdeses volt lesz -e wild card
szoval megerdemeltek, a seahawks is szimpi csapat
es akkor innentol GO BUCS, meg egy nagy szunet
na jo a pro bowl meg hatravan, de az mar csak gala jellegu -
tomika
aktív tag
Rothlisberger-TD-nél én úgy láttam, hogy amikor magasra ugrott, akkor volt meg a csücsök. Utána már nem.
Szerintem itt az a lényeg, hogy nem egyszerű hozzáérésről volt szó, hanem eltolásról/ellökésről.
Mindenesetre majd a felvételről megnézegetem ezeket a kétes dolgokat.
Na a hiányolt Parker-futás megjött!!!
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
nalam jol lathatoan volt egy pillanat amikor a labda legvonalban a vonal fole kerutl, de most ismetlik megint
igen tovabbra is azt mondom TD volt
a seattle TD-nel azert ne feledjuk amit itt irt valaki, a gyereket eloszor meglokte a vedo es tulkeppen erre kapta fel a vizet es visszalokott pedig semmi szukseg nem volt ra, annelkul is megcsinalta volna, a biro 2 lepesre allt, ez van
[Szerkesztve] -
Phix
tag
Na, akkor értékeljünk.
Mos' nem az önfény, de eddig minden bejött, amit a fenti hozzászólásban írtam: Roethlisberger pocsék, megvolt a sack, megvolt az INT is. Remélem, a hozzászólás többi része is bejön (''Korai Seahawks vezetést várok, folyamatosan szoros eredménnyel, szoros fináléval, Seahawks győzelemmel.'')
Az igazság az, hogy a bírókkal nem számoltam, de ha egy SB képes lenne elmenni ilyen faszokon, az kicsit lepattintaná a sportág hibátlan zománcát a szememben.
Roethlisberger TD-je szerintem nem volt meg, ugyanis éppen földet érés előtt tette át a labdát a jobbkezéből a balba, tehát a labda hossztengelye a gólvonal síkjával párhuzamos volt, ez látszott is az egyik kameraállásból. Ennyit a csücsökről. A védővel való ütközés pedig végleg kitolta a kezéből, messze a hasa alá, onnan húzta át a vonalon, jóval a földet érés után.
Nem tudom, hogy a bíró hol talált ebben ''undisputable evidence''-t (pláne kapásból, merthogy ugyebár egyből emelte a kezét)
A Seahawks visszafújt TD-jét a szabályok szerint valóban vissza lehetett fújni - ha csak a szabályokat nézzük, tényleg tilos egymáshoz érniük a játékosoknak. Viszont ilyenből százat látunk minden meccsen, amiket nem fújnak le. De ha ezt mégis, akkor hogy adhatták meg Ward elkapását az ominózus 3 & 28-nál, amiből aztán Roethlisberger (szabálytalan) TD-je lett? Ward ugyanúgy hozzáért a védőhöz. Ha már szőrözünk, szőrözzünk következetesen.
Egy szó mint száz - ha van igazság a sportban, akkor itt ma nem nyer a Steelers.
(Pontosítok: az első félidő alapján. Másfél negyed kell az első 1st downhoz?Viccbazmeg...)
-
tiv61us
őstag
Ez mar nem play off, ez a Super Bowl!!
Amugy en most nem nezek utana, de a Steelers szvsz 100 eve nem nyert, eppen deje lenne/ jo nekik drukkolok/
Szinten csak fejbol azt merem mondani az SB-ken 80 szazalekban az eselyesebbnek velt csapat nyert, mondjuk 2002-ben a BUCS nem vlt eselyes de siman hozta egy nagyon jo meccsen.
Mult evi nagon sima volt es papirforma elote azert a Carolina rangatta a gyeplot, de vegulis nem nyert.
Amugy persze csakk hajzallal mondjak eselesebbnek a steelerst, kicsit jobb vedelem, kicsit jobb QB, szoval barmi lehet, csak ne doljon el gyorsan,legyen izgalmas es hsszu, mert az utolso tetmeccs sokaig.. es mar a mai nap is nagyon hanyzott egy jo kis meccs
/mondjuk beleneztem kispalyasba, de az nem olyan/
ja es azert a steelers csoportjat es conferenciajat ne hasnlitsuk ossze a seattleval, minosegbeli kulonbseg van, volt
GO Steelers @ BUCS! -
anulu
félisten
a sorba (márminthogy irányítói hiba miatt elbukott meccsek) a Patriots-t nem raknám be, mert ott a Special Team részleg hibázott. ha nincs az a 2 fumble, akkor az első félidő végén nem tud elhúzni a Bronchos, és akkor nyugodtabban játszhatott volna Brady a 2. félidőben, és nem lett volna a csapat pontkényszerben. de sajnos sportban nincs olyan, hogy ''ha''. majd jövőre!
-
rocket
nagyúr
''És vajon a másik ''busz'' Alexander nem érdemli meg a gyűrűt?''
Megerdemli de lesz meg ideje nyerni, mig a busz most gurul utoljara, Super Bowl utan begurul a garazsba, es nem csak generalozasra sajnos (esetleg ha nem nyernek lehet rahuz meg1 evet, ha latja a csapat egybe marad a kovetkezo szezonra, bar ugy emlekszem mintha mondta volna ideny vegen visszavonul).
Mindig rossz amikor ilyen egyenisegek visszavonulnak, de ilyen a sport, egyszer eljon az ido elbucsuzni
[Szerkesztve] -
rlazol
veterán
mindaz, amit írtál a Pitts offensével kapcsolatban ugyanúgy igaz lehet a Seahawksra is. Abban is iagazad van, hogy aki hibázik, az veszít. A Seahawksnak talán szélesebb a variálási lehetőségük a támadásban, mivel kiváló elkapóik és futóik vannak, de a Steelernek jobb az edzői stábja. És szerintem ez lesz a döntő.
Ki nem érdemelnél meg a gyűrűt? főle a ''névtelen hősök'' közül?
Alexander még fiatal, a legjobb korban van, rengeteg van előtte, Bettisnek az idei a 13. idénye, idén lesz 34, amolyan most vagy soha. -
tomika
aktív tag
Lehet rossz passzt adni a labda hibája miatt, de azt már éreznie/látnia kellene a centernek, amikor megfogja. Ebből nem fújhatnak vissza. Ha fociban valaki kihagy egy 100%os helyzetet amiatt mert van a labdán egy pukli, azt még nem adják meg...
Ez abba a kategóriába tartozik, mint amikor mondjuk útban van egy bíró...
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
azért szurkoltam a Denver ellen, mert szerintem nem érdemeltek továbbjutást, de ebbe ne menjünk most bele, eléggé ki lett vesézve a div meccs után. btw nem hiszem, hogy ha ez a Steelers jött volna Foxborough-ba, és úgy játszik, ahogy azt tette, konkrétan a WR/TE-re gondolok, akkor azzal a secondary-nk nem tudott volna mit kezdeni. McGinest, Bruschi páros megfogta volna a futást, ha nem is teljesen, de minimalizálták volna, de a hátsó passz elleni védekezésünk, khm... erősen hagy/hagyott vona kívánni valót maga után, ezt bizonyították az Invesco Field-en is.
amúgy egy dolog fáj nagyon a múlt heti meccsről, amiben azonos véleményen vagyok az összes szakíróval, az pedig a Samuel ellen befújt def pass interference, ami nem volt az, és ez nagyban befolyásolta a meccset. ok, h a spec team-ünknek volt 2 fumble-ja, de akkor is...
az pedig már akkor is látszott, h bárkivel is találkozzon a Denver, nem lesz sok esélyük, mert az ellenfél hibáiból tudnak maximum élni, saját erőből nem tudnak túl sokat összehozni. -
rlazol
veterán
Spiller: lehet, hogy hokiban jó, de NFLben nem szeretem. Általában teljesen másról beszél, mint ami a képen van, és ha valami történik, akkor meg elkezd kapkodni. A hangjában semmi érzelem nincs, és nekem hiányzik. Adatokat olvas be, függetlenül attól, hogy oda valók-e vagy se, miközbena pályán zajlanak az események és még a másikat se hagyja szóhoz jutni. Érdi Gáborral kettesben meg BRRRR.
-
tiv61us
őstag
Ugyan a Green Bay az az NFL-s Fradi. Nem kunszt bevallalni, megha iden el is benaztak, megis szimpik.
a San Francisco az tenyleg gaz
epp tegnap cikizett a bartenderunk egy pasit, valami ilyen dumaval: mi van te San Francisconak drukkolsz?
azert egyre tobben vagyunk, van itt mar Buccaneers, Cowboys, steeelers, patriots,atlanta,
/ez tenyleg erdekes, hogy otthon milyen sokan szeretik a patriotst.../ -
anulu
félisten
a Flyers-nek sajnos túlságosan jól megy. ez nekem azért fájó, mert elvetemült Avs fan vagyok, és abban, hogy a Coloradonak szurkoltam nagy szerepe volt, hogy Forsberg ott játszott.
látszik az Avalanche-en, hogy a Sakic-Hejduk páros kevés a nagyobb üdvösséghez. ha egyáltalán Playoffban leszünk, már akkor is örülni fogok! (emlékszem, 4-4-nél a Pats-re is elpöttyintettem ezt a mondatot valahogy így megfogalmazva
)
részemről is sajnálom a Bengals-t. nem így kellett volna mennie a meccsnek. valamint a Colts-ot vártam a Pats ellenfelének. -
anulu
félisten
jó lenne valahol így PH! szinten meccset nézni. tudom, h nem egyszerű megoldani, de jóóóó lenne...
mondjuk a MIN @ GB-t külső szemlélőként fogom nézni, a CIN-nek viszont marhára fogok szurkolni! (és vasárnap figyelni fogom a live scores részt az nfl.com-on, mert a Saints jön Foxborough-ba...)
-
anulu
félisten
bármi is történjen, a 4. negyedet mindenképp nézd meg! ultra-hyper-atom brutáÁáÁális volt! nem éreztem úgy, hogy inkább aludnom kéne!
asszem még1x meg fogom nézni.
Bengals - Colts meccsen én is a Cincinnatinek fogok szurkolni, h valaki állítsa már meg Manning-éket
a jövő heti MNF is nagyon jónak ígérkezik: Vikings @ Packersszép lesz. előre félek, h jövő7 kedden is kelek hajnalban
-
anulu
félisten
rendben
nekem tetszett a meccs, de ami érdekelt volna helyette az a TB - WAS... 36:35 úgy, hogy a legvégén a TB egy 2 point conversion-nal nyert! remélem, az NFL Game Day-ben lesz legalább egy pici összefoglaló róla.
nagyon örülök, hogy sikerült a Miamit levernie a NE-nek, mert most 5-4-en állunk. ahogy elnéztem a csoportot, lehet, h akár .500-zal is csoportelsők lehetünk, de az nagyon veszélyes... mármint a Wildcardremélem, legalább a sérültek fele felépül, és nem történik újabb kiesés a cspatból. egy főcsoport döntővel kiegyeznék!
a GB nagyon szépet játszhatott! érdekelne, h Vick-éket mivel fogták meg -
anulu
félisten
rendben
nekem tetszett a meccs, de ami érdekelt volna helyette az a TB - WAS... 36:35 úgy, hogy a legvégén a TB egy 2 point conversion-nal nyert! remélem, az NFL Game Day-ben lesz legalább egy pici összefoglaló róla.
nagyon örülök, hogy sikerült a Miamit levernie a NE-nek, mert most 5-4-en állunk. ahogy elnéztem a csoportot, lehet, h akár .500-zal is csoportelsők lehetünk, de az nagyon veszélyes... mármint a Wildcardremélem, legalább a sérültek fele felépül, és nem történik újabb kiesés a cspatból. egy főcsoport döntővel kiegyeznék!
a GB nagyon szépet játszhatott! érdekelne, h Vick-éket mivel fogták meg -
tomika
aktív tag
Ahogy nézegettem nem ébredtek fel az elején a Falcons játékosai. Egy negyed alatt 2 TD-t kapni?!
Mikor felébredtek, elég jó volt a védelem, csak 3 Field Goalt értek utána el, a TD a végén fumble-ből jött. Nem is értem, Vick több mint 200 yardot passzolt, 2 TD-passz és egy TD-rush... és ez nem elég!!!
az ok szerintem egyszerű: lebecsülték a GB-t. Ez bukó, mert ha a következő Tampa elleni meccset is elnézik, akkor már csak harmadikak lesznek a csoportban.
A Rams Seahawks meccs nekem nem tetszett igazán, bár lehet azért, mert közben a hajmat téptem a Falcons bénázása miatt.
A MNF viszont jó lesz szerintem!!! Hála az égnek a Sport is kellemes időpontban adja le! -
tomika
aktív tag
Ahogy nézegettem nem ébredtek fel az elején a Falcons játékosai. Egy negyed alatt 2 TD-t kapni?!
Mikor felébredtek, elég jó volt a védelem, csak 3 Field Goalt értek utána el, a TD a végén fumble-ből jött. Nem is értem, Vick több mint 200 yardot passzolt, 2 TD-passz és egy TD-rush... és ez nem elég!!!
az ok szerintem egyszerű: lebecsülték a GB-t. Ez bukó, mert ha a következő Tampa elleni meccset is elnézik, akkor már csak harmadikak lesznek a csoportban.
A Rams Seahawks meccs nekem nem tetszett igazán, bár lehet azért, mert közben a hajmat téptem a Falcons bénázása miatt.
A MNF viszont jó lesz szerintem!!! Hála az égnek a Sport is kellemes időpontban adja le! -
anulu
félisten
! nem szedem le a fejed
én sem vagyok régóta rajongója az NFL-nek, de úgy vagyok, hogy ha találtam magamnak egy csapatot, amelyiknek vmiért tudok szurkolni, amellett tűzön-vízen keresztül kitartok
pl a McLaren mellől még a Peugeot-s években sem tágítottam, és bármennyire szenved most az Avs, akkor is NHL-ben őket szeressem, de nagyon. régebben, ameddig érdekelt a magyar foci, addig Fradista voltam (nem véresszájú), de mostanában annyira sem érdekel, hogy a hétvégi forduló eredményeit megnézzem...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest