- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU Rekordok
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
Scooter74 #1397 üzenetére
Annyira azért nem jön be, viszont ...
Kéne már egy olyan telefon ami méretben megfelelő, prémium anyaghasználat, szép kijelző, jó kamera, bika erős hardver, folyamatos rendszer (TW miatt ez biztosan nem lesz az) és ár/érték aránya is jó legyen
Az a baj hogy ilyen telefon nem létezik
-
w333
félisten
Galaxy Alpha -ról mi a véleményetek ?
Elég prémiumnak néz ki, bika erős, na és méretben pont jó lenne !
Soha nem gondoltam volna hogy lesz olyan Samu ami tetszeni is fog valaha !
-
w333
félisten
Persze hogy nincs nagy különbség ... de én a "melyik okos topikban" csak azt a véleményt írhatom le amit tapasztaltam, próbáltam már a G2 és N5 kameráját is nem mondom azt hogy óriási különbség van a kettő között, de a G2 nálam egy picivel jobban vizsgázott, de amit az előbb linkeltél a "kamera mod" -t ha beleraknák egy frissítésbe akkor egyértelmű hogy a N5 lenne a jobb !
-
dnelb
veterán
Te pl mindenkinek leírod a melyik okostelefont vegyem topikban hogy sokkal jobb a g2 kamerája... Ilyenekre gondoltam . Ezenkívül rengeteg nexus hírnél szintén fikázva van. A modul amúgy nem ugyanaz, nem véletlen hogy g2-re van 4k mód +120 fps , erre meg nincs. De akkora különbség akkor sincs a kettő között amekkora fikát kap.
-
dnelb
veterán
Köszi nektek, még várom a véleményeket
-
kenwood3
addikt
Köszi srácok!
-
twine
veterán
válasz
kenwood3 #1375 üzenetére
Gratulálok
jó egészséget az egész családnak
Én 17 hónapja vagyok egy ördögfióka édesapja...
Tömény sz*pás,,,de mégis akkora csoda...épp az imént raktam le fürdés után aludni...(asszony most tart hazafelé melóból) miután kiitta a cumis üveget,,, ott szuszogott az ölemben,,, elmondhatatlan érzés ránézni a "véredre" ahogy teljes biztonságban szuszog a kis teste az öledben,,, alig akartam lerakni az ágyába....na jó befejeztem,, nem ömlengek tovább...
(Pedig kvára nem voltam gyermek centrikus)
Szóval csodás dolog,,,
(Amikor alig alszol hónapokig, mert üvölt éjszaka) -
kenwood3
addikt
válasz
randras_83 #1371 üzenetére
Nem fogok pihenni mar emiatt. Hetfon mar melo lesz
Van masik hirem is egyebkent! Apa leszek
-
gzbotii
nagyúr
válasz
horvathkrisz #1368 üzenetére
Munchenben?
Vasarnapig itt vagyok -
randras_83
addikt
-
kenwood3
addikt
1.5 het nyaralas utan tegnap ertem haza, most meg itt ulok a dokinal, mert sikerult jol megfaznom
A tokom kivan -
twine
veterán
válasz
horvathkrisz #1368 üzenetére
-
gzbotii
nagyúr
Es akkor irany München. Ki tart velem egy sorre? Meghivom
-
dnelb
veterán
válasz
Scooter74 #1361 üzenetére
Sajnos kizártnak tartom hogy akár még 3k is kerüljön bele.. A QHD nem tudom mennyire szívja jobban az akkut, de totál feleslegesnek érzem. RAM pedig 4GB nem volna rossz, már a note4 is megkapja. Ha valaki pl 2 évre tervez az n6al akkor szükséges lenne.. Ezt lehet kifogom hagyni .
-
gzbotii
nagyúr
Nekem most hétvégén lesz 3 nap München.
Várom is meg nem is -
Gedeon31
addikt
válasz
horvathkrisz #1357 üzenetére
-
aizen92
addikt
válasz
horvathkrisz #1357 üzenetére
Bulvárarénát nem olvasol?
-
dnelb
veterán
Olvastátok a nexus6 hírt neten? Nekem kb 1 dolog tetszik belőle, az s805. Ami nem: ram , motorola, qhd
akkut meg nem tudjuk..
-
randras_83
addikt
válasz
horvathkrisz #1352 üzenetére
Köszi. Próbálkozik az ember. 😀😀😀😀
-
Gedeon31
addikt
válasz
randras_83 #1351 üzenetére
Élni tudni kell
-
horvathkrisz
addikt
válasz
randras_83 #1351 üzenetére
Király!
Jó nyaralást! -
randras_83
addikt
válasz
horvathkrisz #1350 üzenetére
-
horvathkrisz
addikt
válasz
randras_83 #1347 üzenetére
Csak bele ne ejtsd a balcsiba. ( bar valaki regebben irta, hogy az uj kernellel jol birja a merulest...
)
-
kenwood3
addikt
válasz
randras_83 #1344 üzenetére
En tegnapelott voltam
-
randras_83
addikt
válasz
randras_83 #1347 üzenetére
Amúgy jó idő van süt a nap enyhe szél.
-
randras_83
addikt
válasz
horvathkrisz #1346 üzenetére
-
horvathkrisz
addikt
válasz
randras_83 #1344 üzenetére
De szar neked...
Szerk.: lőjjél már egy képet a nexusoddal nekünk a balcsiról. Am jo idő van?
-
horvathkrisz
addikt
válasz
rootkiller #1343 üzenetére
Biztos tul gyors volt, azert szortak tele hogy megfogja kicsit a processzort.
-
randras_83
addikt
válasz
rootkiller #1343 üzenetére
Mer az jót tesz a testednek azé
Én a Balcsin punnyadva várom a szelet és mennék vitorlázni. -
rootkiller
őstag
Nagyon be vagyunk punnyadva gyerekek!
Most itt van nálam anyám régi Desire X-e, kicserélték a képernyőjét. Próbálom idomítgatni, letiltogatás és egysmás. Egyrészt ilyen dolgoknál is túl sokat gondolkodik, másrészt teliszórták mindenféle kacattal mint LinkedIn meg Flickr...mééééé?
-
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #1339 üzenetére
Igen, N4. És most néztem meg a régi appot, oda is visszakerült nálam a hdr.
-
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #1337 üzenetére
Hmm... N5, gondolom. Most, hogy így említed, mintha nekem sem lett volna első körben N4en, aztán mintha egy update után jött volna elő. A régiben is eltűnt egy időre. Lehet írni kéne nekik, hogy mi a helyzet.
-
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #1335 üzenetére
Én is azért dobtam rá, mert aki már korábban megvásárolta, az occsóér megkapta. Nem bántam meg a vásárlást régen sem, ennyivel meg éppen lehet őket támogatni, ha már nem hagyják magára az appot és korrektül updatelnek.
Van benne hdr, először én is keresgéltem, de a scene modes között ott van, egy-két újdonság mellett. -
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #1333 üzenetére
Megvettem azt is (ha már ilyen kedvesek voltak, hogy fizetős lett az update
) , de hogy mi értelme volt, arra még nem jöttem rá.
-
NTonee
veterán
válasz
kenwood3 #1330 üzenetére
Én is fotóztam ma. A gugli kamera appot hiába nyomkodtam, teljes agyhalott állapotban volt. Többször még azt is kiírta, hogy nem tud csatlakozni a kamera modulhoz és közben nálam is elkezdett forrósodni. Eddig is tisztában voltam vele, hogy ez az app egy kalap... az, mégis felhúztam magam rajta.
De semmi gond, van helyette ProCapture, az tette a dolgát. -
kenwood3
addikt
Az elmult 1-2 napban olyanokat produkalt az n4, hogy legszivesebben foldhoz vertem volna
Az elmult 7 honap allatt nem inditottam osszesen annyit ujra, mint amennyit a napokban . Appokbol kidobott a home screenre, a fenykepezo leallt allandoan, vagy ha nem allt le, akkor nem tudt fotozni, mert nem engedett ranyomni, melegedett stb... Nem tudom mi utott bele, de eddig ilyeneket nem csinalt.
Majd ha vegre hazaerek a nyaralasbol csinalok 1 gyari beallitasok visszaallitasat, hatha segit majd valamit
-
horvathkrisz
addikt
Na, meg lett rendelve a meghívós 1+1. Majd ha megjön, beírom a véleményünket.
-
Scooter74
őstag
válasz
horvathkrisz #1326 üzenetére
És meg is rendelted a telefont?
-
horvathkrisz
addikt
Tegnap szereztünk egy 1+1 meghívót
-
w333
félisten
De akkor még 2.3 idejében hol volt ekkora hardverkövetelmény
Moto Defy az 1 X 800mhz Cpu -val is vígan elszaladgált
Különben nagyon valószínű hogy az LG UI szarul van optimalizálva, de azért a QHD felbontás is benne van a pakliban, és emiatt kissé döcögős
(#1323) gzbotii
+1 semmi értelmét nem látom, tényleg csak parasztvakítás az egész, én személyesen fogdostam már 2X és nagyon fakó az egész kijelző ... G2 kijelzője 1000X sokkal élénkebb és szebb, ezenkívül pedig nézzétek meg közelebbről de kisebb érintésre is kissé elszíneződik a kijelzője !
-
dnelb
veterán
Többre számítottam az s805/adreno420 párostól.. Ez így nulla. [link] (bár remélem csak driver gond vagy valami .. )
-
Scooter74
őstag
válasz
horvathkrisz #1313 üzenetére
Most is 16GB-s az N4-m és még mindig van 11.71GB Szabad helyem!
A jó kis felhőben szoktam tárolni a dolgaimat! -
w333
félisten
válasz
horvathkrisz #1301 üzenetére
De igen ... viszont annyi apró funkciók + beállítások vannak benne hogy ettől még kényelmesebbé teszi az egész használatát
(#1299) trance89
Szerintem pont kifogtál egy sz*r verziót !
-
Gedeon31
addikt
válasz
horvathkrisz #1313 üzenetére
Miért csajos a piros a mai világban nincs ilyen
esetleg ,ha rakna rá egy rózsaszín szilikon tokot ,de azon se lepődnék meg pasi kezében látnám.
-
törölt tag
Azoktól kérdezném akik több nexust használnak, hogy ők is szopnak a driverekkel, vagy mi a bánatért kell azt eljátszani minden egyes alkalommal, ha n5 után akarok n7-en, vagy n7 után n5-ön babrálni, hogy az előző drivereit le kell törölnöm, és az aktuális eszközét feltenni, különben az adb nem ismeri fel?
-
Scooter74
őstag
válasz
horvathkrisz #1311 üzenetére
Még tudod min gondolkodtam el? Egy 32GB-s Piros N5-s telefonon, de azt tudom, hogy a Telenorból most 85-t egy 16-t ki tudnék hozni!
-
horvathkrisz
addikt
Tesóm N5-je is úgy néz ki, hogy megy vissza a guglinak gariba, de előtte veszünk egy N4-et és ha visszakapta az 5-öt, megy a polcra a 4, arra az esetre ha valakinek a családból elromlana a telefonja.
1+1-en is gondolkodtunk, de a fórumot olvasva nem valami biztató: kijelző-érzékenység csökkenés, amit egyelőre nem tudnak hogy hardveres vagy szoftveres gond, a másik gond a gari. Senkinek nincs kedve szerintem Kínába küldözgetni aztán hónapokat várni... -
aizen92
addikt
válasz
gzbotii #1306 üzenetére
én megvárom az i6-ot, hümmögök egyet
De lehet én is elkurvulok egy időre i5S-sel.Páromnak i5 van, és arra jöttem rá, hogy amire mostanában használom és ahogy a nexust, azt egy jailbreakelt i5-tel vagy 5S-sel is meg tudom tenni. Ugyanolyan gyors a kettő. Múltkor 2 órán át teszteltem a két készüléket, néha i5 kicsit gyorsabb volt, de soha nem venném észre ezt a gyorsaságot használat közben.
-
Scooter74
őstag
válasz
aizen92 #1304 üzenetére
Én is megtartom az N4-m mert a lányom már nyaggat érte, meg semmi gondja nincs gyors semmi lagg és az akku is remekül bírja.
Szemezgetek az OnePlus One 64GB-s telefonnal mert Sógi Ausztriában dolgozik és minden nap jár haza így el is tudja hozni nekem, ha rendelnék 1Db-t. Meg az ára nevetséges mert 90 ből simán itthon lenne.
De kíváncsi vagyok a Nexus 6 is, hogy milyen lesz, és mekkora hátér tárat tesznek bele. -
gzbotii
nagyúr
válasz
aizen92 #1304 üzenetére
Nexusok átlag usernek tényleg nem mondanak kb semmit, így értékük a piacon hamar zuhan...
Ezért is ajándékoztam el az enyémet.Én most iPhone-al szemezek, annak van még normális mérete. Kiváncsi vagyok mint dob ki az Apple most ősszel és ha megfelelően lenyomja az i5S árát akkor az, ha nem akkor i5 apróról. De őszig még változhat a véleményem
-
horvathkrisz
addikt
Akit esetleg érdekel:
Whatsapp-on a mikrofon és a kamera eltüntetése. (engem nagyon zavart, sokszor véletlenül rányomtam...)
[link] -
aizen92
addikt
válasz
gzbotii #1303 üzenetére
Tepsi tenyérre imádtam a note 1-et. Természetesen nekem is az volt, azt is úgy választottam, hogy note1 vagy n4.
Majd 3 hónapra a fölösleges romolást látva, hogy képtelen vagyok egy laggmentes rendszert összehozni, leváltottam a CSODÁRA!
Ki kellett a csamcsungot is próbálni, vicces, hogy milyen sok embernek volt itt N4 előtt Note 1Azelőtt kb 3-4 havonta váltogattam az okostelefonokat. Most szerintem ez családban fog maradni, mert 9-10 hónapja van nálam és még nem szándékozom leváltani + kb. lehetetlen lesz eladni, azt is "szotyiért" majd fél év múlva.
-
gzbotii
nagyúr
Tavaly Galaxy Tab2 3G-t használtam én telefonnak. Igaz angliában, így nem akartak megkövezni annyira
Note 1 nekem is volt, egy hónapig. Nagy is volt
Egy kézzel írni, vagy bármi másra használni, elég nehézkes. Csak 3 hetes, így ügyelek rá rendesen de így is sokszor érzem, hogy mindjárt kiesik a kezemből.
Átlagos tenyerem van. -
tybsen
addikt
válasz
gzbotii #1300 üzenetére
nekem annak idején a galaxy note 1 is megfelelt, most is szívesen elfogadnék egy 5,5" vagy akár 6" nexus-t is. Legjobb egy n7 lenne telefonalasi lehetőséggel, de én ilyen beteg vagyok
egykezes használathoz persze tényleg eléggé határeset az 5-5,3", ez tenyertol is függ persze. és az is igaz hogy amikor a note volt sokszor fájt a kezem/csuklom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LED világítás a lakásban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest